Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Takeda Miso Jozo Hishiya

4-12-1 Chuo, Ueda 386-0012, Nagano Prefecture
+81 268-22-4419
Webhely
Megosztás
Mentés
Térkép
Műholdas
A térképfrissítés szünetel. Közelítsen a frissített adatok megtekintéséhez.
Közelítés visszaállítása
Térkép frissítése…
Áttekintés
  • Kiváló0%
  • Nagyon jó50%
  • Átlagos50%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Javasolt időtartam: kevesebb mint 1 óra
ELHELYEZKEDÉS
4-12-1 Chuo, Ueda 386-0012, Nagano Prefecture
KAPCSOLAT
Webhely
+81 268-22-4419
Írjon értékelést!Értékelések (2)
Utazók osztályozásai
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
Szűrés
Értékelés időpontja: 2017. november 30. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Értékelés időpontja: 2017. június 26.
Google-fordítás

Több

A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
A közelben
Közeli hotelekUeda összes (94) hoteljének megtekintése
Mizuno Ryokan Ueda
1 értékelés
0,2 km távolságra
U-inn Ueda
14 értékelés
0,46 km távolságra
Iwataya Ryokan
1 értékelés
0,67 km távolságra
Ueda Daiichi Hotel
12 értékelés
0,79 km távolságra
Közeli éttermek
Onishi
23 értékelés
0,04 km távolságra
Kakurega En
2 értékelés
0,05 km távolságra
Community Restaurant Collabo Shokudo
0,06 km távolságra
Inagaki
1 értékelés
0,09 km távolságra
Közeli látnivalók
Uedajo Castle
509 értékelés
0,8 km távolságra
Shinshu Ueda Hokkaku Kaido Yanagimachi
97 értékelés
0,15 km távolságra
Ikenami Shotaro Sanada Taiheki Kan
33 értékelés
0,42 km távolságra
Sanada Shrine
57 értékelés
0,85 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Takeda Miso Jozo Hishiya személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek
Küldés
;