Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Taste of Umbria

Mai nyitvatartás: Zárva
Mentés
Továbbítás
19
Összes fénykép (19)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Zárva
Nyitvatartás ma: Zárva
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 3 óránál több
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°23
°12
szept.
°18
°8
okt.
°12
°4
nov.
Kapcsolat
06035, Gualdo Cattaneo, Olaszország
Webhely
+39 333 225 0200
Hívás
Értékelések (1)
Értékelések szűrése
1 találat
Utazók osztályozásai
1
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
1
0
0
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2018. július 14. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Rachael246, a Taste of Umbria alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva 2018. július 17.
Google-fordítás

Több

A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 2 közeli hotel megtekintése
Relais Paradiso Resort & Spa
146 értékelés
2,51 km távolságra
Hotel Paradiso
8 értékelés
3,55 km távolságra
Castello di Cisterna
33 értékelés
5,46 km távolságra
Torre Almonte
20 értékelés
6,8 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 17 étterem megtekintése Gualdo Cattaneo
La Vecchia Cucina
110 értékelés
0,1 km távolságra
Ristorante Il Buongustaio
365 értékelés
4,02 km távolságra
Le Noci
353 értékelés
4,67 km távolságra
Ristorante 4 Piedi & 8.5 Pollici
89 értékelés
3,35 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 15 látnivaló megtekintése Gualdo Cattaneo
Parco Acquarossa
23 értékelés
2,3 km távolságra
Il Torrione
5 értékelés
2,93 km távolságra
bar dello sport
6 értékelés
3,9 km távolságra
Cantina Peppucci
109 értékelés
6,32 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Taste of Umbria személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek