Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Coutellerie du Maine-Anjou

Most nyitva: 9:30 - 18:00
Mai nyitvatartás: 9:30 - 18:00
Mentés
Továbbítás
8
Összes fénykép (8)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló50%
  • Nagyon jó50%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 9:30 - 18:00
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: kevesebb mint 1 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°22
°12
szept.
°17
°8
okt.
°11
°4
nov.
Kapcsolat
Ecluse de Neuville, 53360 Saint-Sulpice, Franciaország
Webhely
+33 6 14 73 57 30
Hívás
Értékelések (2)
Értékelések szűrése
2 találat
Utazók osztályozásai
1
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
1
1
0
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2017. október 26.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. február 11. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Vezetőségi válasz:Megválaszolva 2017. február 12.
Google-fordítás

Több

A közelben
Közeli hotelekSee all hotels
Hotel du Cerf
86 értékelés
5,44 km távolságra
Parc Hotel
127 értékelés
5,72 km távolságra
Clos de L'Orgerie
34 értékelés
6,65 km távolságra
L'Amphitryon
20 értékelés
8,38 km távolságra
Közeli éttermekAz összes étterem megtekintése
Le Boogie Jam
8 értékelés
0,06 km távolságra
Creperie du Moulin
59 értékelés
3,63 km távolságra
Maison Marsollier - Le Veau D'Or
108 értékelés
5,12 km távolságra
Restaurant Le Prieuré
95 értékelés
5,34 km távolságra
Közeli látnivalókAz összes látnivaló
Le Refuge de l'Arche
170 értékelés
5,61 km távolságra
Vallée Loisirs
6 értékelés
12,84 km távolságra
Anjou Sport Nature
14 értékelés
16,08 km távolságra
L'Hirondelle
10 értékelés
18,12 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Coutellerie du Maine-Anjou személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek