Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bar Gelateria Pezzola Luigi

Jelenleg zárva: 8:00 - 0:00
Mai nyitvatartás: 8:00 - 0:00
1
Összes fénykép (1)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló34%
  • Nagyon jó33%
  • Átlagos33%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Jelenleg zárva
Nyitvatartás ma: 8:00 - 0:00
Nyitva tartás megtekintése
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°10
°6
nov.
°7
°3
dec.
°6
°2
jan.
Kapcsolat
Piazza della Liberta' 4, 01020 Proceno, Olaszország
Értékelések (3)
Értékelések szűrése
3 találat
Utazók osztályozásai
1
1
1
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
1
1
1
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2016. augusztus 13. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2015. május 6.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2014. szeptember 8.
Google-fordítás

Több

A közelben
Közeli hotelekAz összes közeli hotel megtekintése
Hotel Umbria
251 értékelés
4,86 km távolságra
Le Fossate
5 értékelés
5,09 km távolságra
La Dimora di Vitorchiano
134 értékelés
6,44 km távolságra
Hotel Canestro
93 értékelés
7,55 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 3 közeli étterem megtekintése
Dolcissima
60 értékelés
0,24 km távolságra
Il Quadrifoglio
229 értékelés
0,75 km távolságra
Club Piccolo Mondo
442 értékelés
0,8 km távolságra
Agriristoro Taverna degli Orsini
22 értékelés
0,69 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 3 közeli látnivaló megtekintése
Piramide Etrusca o Sasso del Predicatore
125 értékelés
0,75 km távolságra
Cascate Torrente Castello
30 értékelés
2,54 km távolságra
La Bottega degli Orsini
7 értékelés
2,92 km távolságra
Borgo di Vitorchiano
223 értékelés
6,35 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Bar Gelateria Pezzola Luigi személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek