Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Il Papiro - Corsi

Via di Scolivigne, 56 | Bagno a Ripoli im Suden Florenz', Grassina, Olaszország
+39 055 649 9151
Webhely
Mentés
Az értékelésben kiemelt pontok
Google Fordító

olvasson tovább

Értékelés időpontja: 2015. október 21.
Claudia S
,
Ratingen, Németország
1 értékelés megtekintése
Térkép
Műholdas
A térképfrissítés szünetel. Közelítsen a frissített adatok megtekintéséhez.
Közelítés visszaállítása
Térkép frissítése…
Áttekintés
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Javasolt időtartam: 2-3 óra
ELHELYEZKEDÉS
Via di Scolivigne, 56 | Bagno a Ripoli im Suden Florenz', Grassina, Olaszország
KAPCSOLAT
Webhely
+39 055 649 9151
Írjon értékelést!Értékelések (1)
Utazók osztályozásai
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
Szűrés
Értékelés időpontja: 2015. október 21.
Google-fordítás

Több

A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
A közelben
Közeli hotelekGrassina összes hotelének megtekintése
Relais Villa Il Sasso Historical Place
147 értékelés
2,81 km távolságra
Hotel Villa Cesi
219 értékelés
4,09 km távolságra
Azienda Agricola Torre Alberghieri
22 értékelés
4,24 km távolságra
Conference Florentia Hotel
558 értékelés
4,47 km távolságra
Közeli éttermek
Pizzeria Jimmy
96 értékelés
2,13 km távolságra
Staccia Buratta
343 értékelés
2,76 km távolságra
Gelateria Elisir
23 értékelés
2,13 km távolságra
Pizza Bomba
11 értékelés
2,73 km távolságra
Közeli látnivalók
Castel Ruggero
12 értékelés
0,89 km távolságra
Azienda Agricola Malenchini
8 értékelés
1,99 km távolságra
Ruffino - Tenuta di Poggio Casciano
62 értékelés
2,21 km távolságra
L'Uccellare
7 értékelés
2,68 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Il Papiro - Corsi személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek
Küldés