Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mai nyitvatartás: 6:00 - 21:30
Mentés
Megosztás
138
Összes fénykép (138)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló75%
  • Nagyon jó19%
  • Átlagos0%
  • Gyenge6%
  • Szörnyű0%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 6:00 - 21:30
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: kevesebb mint 1 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°27
°21
aug.
°25
°18
szept.
°22
°16
okt.
Kapcsolat
Via Taranto 3, 90047 Partinico, Szicília, Olaszország
Webhely
+39 091 890 2200
Értékelések (31)
Értékelések szűrése
31 találat
Utazók osztályozásai
23
6
0
2
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
23
6
0
2
0
Szűrés
Lista frissítése...
110 a(z) 31 értékelésből
Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

antico75, a Antico pasticceria la preferita alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva 2 héttel ezelőtt
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. szeptember 23. mobiltelefonon
Google-fordítás

Értékelés időpontja: 2017. szeptember 15.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. augusztus 30. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. július 14. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. június 6. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. május 1. mobiltelefonon
Google-fordítás

Értékelés időpontja: 2017. április 4.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. március 9. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Antico pasticceria la preferita személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek