Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a Tripadvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Artisan Bakery School-Day Classes

8 értékelés
Sajnáljuk, de a megadott dátumokon nincsenek online foglalható túrák vagy tevékenységek. Kérjük, válasszon másik dátumot.

The Artisan Bakery School-Day Classes

8 értékelés
Sajnáljuk, de a megadott dátumokon nincsenek online foglalható túrák vagy tevékenységek. Kérjük, válasszon másik dátumot.
8értékelés1kérdés és válasz

Értékelések

Utazók osztályozásai
  • 8
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
Kiválasztott szűrési feltételek
  • Szűrés
  • magyar
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
JETank írt egy értékelést 2019. okt.
Halifax, Egyesült Királyság102 közreműködés28 pozitív szavazat
Penny és Dragan mellett szállást foglaltunk, mivel a feleségem rokonokat látogatott meg, és ezzel párhuzamosan arra törekedtem, hogy javítsam a korlátozott kenyérsütéses képességeimet. A kezdetektől oly szívesen fogadtak minket, a kényelmes és otthonos szállás nagyszerű volt. A nap folyamán, amikor a feleségem rokonokat látogatott meg, annyira tanulhattam Penny & Dragan-tól a kenyérsütésről és a tüzelésű sütésről, olyan emberektől, akik annyira lelkesek a témában. Nem tudhattunk volna többet a hétvégétől. Csak azt tudom, hogy még többet vissza fogok térni, sokat kell tennem, de sokkal többet kell tanítaniuk, és a lelkesedés fertőzések. Mivel az estéket rokonokkal töltöttük, nem vettük igénybe az esti étkezés lehetőségét, de csodálatos reggelit élveztünk, és nagyszerű kenyér ebédjeimkel képesek voltam sütni is! Az első napon sokat borítottunk, rövid idő alatt különféle kenyereket sütöttünk, ami arra késztetett, hogy többet próbáljak. A második napon több sütés és esetemben pizza tészta készítése, formázása és főzése. A műhely nagyon hasznosnak bizonyult, sokat kell változtatnom, most már tudom, mit csináltam rosszul! De komolyan nemcsak azt tapasztaltam meg, hogy rosszul csináltam, hanem megértem, miért, és ez a tudás, biztos vagyok benne, hogy segít jobban megérteni a folyamatot. Csodálatos pár, remek tanfolyam, szép hely. Nagyon ajánlott.
Bővebben
A program dátuma: 2019. október
Google
Hasznos
Továbbítás
Jennifer L írt egy értékelést 2018. ápr.
5 közreműködés3 pozitív szavazat
Ezt a kurzust egy olyan születésnapi ajándéknak tartottam, melyet mindig a partneremnek hívtam, aki mindig arról beszélt, hogy kenyeret szeretne készíteni. Nem reménykedtünk egy jobb napra. A kurzust kezdőként reklámozták, és tökéletes volt a kezdőknek, de nagy részletességgel ment át, hogy segítsen megérteni a folyamatot az elejétől a végéig. Penny és Dragan fantasztikus házigazdák és tanárok voltak. Úgy érezzük, mintha tudnánk, hogy minden nap kenyeret készítünk, hanem a magabiztosságot is, hogy elmenjünk és kísérletezzünk az általunk megtanult alapok felhasználásával. A gyönyörű friss ebéd szépen forró kenyérrel tette le egyenesen a sütőből. Köszönet mindkettőnek - lehet, hogy visszajöttünk!
Bővebben
A program dátuma: 2018. április
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
roldhamcooper írt egy értékelést 2018. jan.
Bristol, Egyesült Királyság4 közreműködés1 pozitív szavazat
Megtettük a Rye & Sourdough nappályát Penny & Dragan-nal, és nagyon jó idő volt. Szuper barátságos és kiváló tanárok voltak, és rengeteg finom kenyeret készítesz, sőt sokat tanulsz. A tanfolyam jól felépített, így érzést kap a tészta megítéléséhez az előkészítés különböző fázisaiban, és elhagyja a sült kenyeret, a későbbi kenyerekhez való kovászos indítót és az első kenyérhez tartozó tésztát, amelyet süthet itthon. Röviden, jól felállítja, hogy tovább folytassa azt, amit gyakorol. Tényleg azt ajánljuk, hogy csinálja. Remek szórakozás volt, és remélhetőleg folytathatjuk a kenyeret, amilyen jó.
Bővebben
A program dátuma: 2018. január
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
uk_explorerLondon írt egy értékelést 2017. okt.
London, Egyesült Királyság282 közreműködés87 pozitív szavazat
Nagyon élvezetes nap a kenyérsütéshez. Olyan nyugodtnak éreztem magam, de annyira lefedtünk és sok kenyeret készítettünk! A lecke tökéletesen állt a tapasztalataink szintjén, mindkettőnk vezette a kenyér készítésének tökéletesítését. A nem volt előkészítés, ezért magunknak minden lépést magunkat kezdettől fogva befejezni. Mielőtt sütni kezdtem, hogy javítanám, amit már tudtam, ezért nagyon hasznos volt megmutatni, hogyan ismerjem fel a hibákat, és hogyan kell alkalmazkodni. Nagyon boldog, hogy eljöhetek, hogy következetesebb eredményeket tudnak sütni. Mi is maradt a be & be, és a szoba szép volt, és a tárhely, így üdvözölve. Ha úgy érezted, hogy barátokkal maradsz. Nem haboznék ajánlani az Artisan Bakery School-ot.
Bővebben
A program dátuma: 2017. szeptember
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
Virginia D írt egy értékelést 2017. máj.
West Chester, Pennsylvania77 közreműködés19 pozitív szavazat
Annyira örülök, hogy tervezem ezt az egynapos sütési műhelyt. Penny és Dragan csodálatos házigazdák, és sok mindent megtanultam a sütés tapasztalatairól. A grammban való mérés az út, és ez nem olyan nehéz. Valójában mi amerikaiak annyira lustaak és a csészékben akarunk dolgokat, de a sütéshez tényleg meg kell mérlegelnünk az összetevőket, hogy megkapjuk a sütés kémiáját. Én inkább a gluténmentes kenyerek, de általában kemények, mint a kőzetek és az aromák. Nem olyan, mint Penny utasításai. Kapsz egy receptet tele receptekkel és minden kenyeret, amit meg lehet enni. Vettem mintákat velem, kedvenceim voltak a kenyérkötelek, puha, rágós és ízléses. A pizza tésztát azonnal a West Chesterbe, PA-ba tér vissza. Nagyon ajánlott és meg kell enni a Treby Arms, a gasztro pub az utcán legalább egy éjszaka. Penny azt is tanítja, hogy rendszeres búza sütés is, ha gluténmentes nem a dolog. Nekik van egy pár szoba a be & be - maradtam a Garden Room privát fürdővel. Ezzel a párral nagyon kényelmes és valós. Szép kert is, és Dragan rendelkezésre áll, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan készítsenek szabadtéri fadobozokat.
Bővebben
A program dátuma: 2017. május
Google
Hasznos
Továbbítás
Előző
12