Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a Tripadvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Edwart Chocolatier

71 értékelés
Sajnáljuk, de a megadott dátumokon nincsenek online foglalható túrák vagy tevékenységek. Kérjük, válasszon másik dátumot.

Edwart Chocolatier

71 értékelés
Sajnáljuk, de a megadott dátumokon nincsenek online foglalható túrák vagy tevékenységek. Kérjük, válasszon másik dátumot.
71értékelés1kérdés és válasz

Értékelések

Utazók osztályozásai
  • 62
  • 7
  • 1
  • 1
  • 0
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
  • Továbbiak
Kiválasztott szűrési feltételek
  • Szűrés
  • magyar
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Brandon P írt egy értékelést 2019. okt.
18 közreműködés36 pozitív szavazat
A csokoládé itt egyenesen elképesztő. Többé nem fogom ugyanúgy nézni a csokoládére. Ne nézze meg a csomagot, ne az árat, hanem a csokoládé előállításának eredetét. A különféle eredet valóban megváltoztatja a csokoládé ízét. Ez a hely megváltoztatta a Nutella-ról alkotott véleményem is, nem fogok többé a mogyoróval azonos módon terjedni, mert az általuk elterjedt abszolút „kivételes”.
Bővebben
A program dátuma: 2019. október
Google
2 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
Bazahar írt egy értékelést 2019. szept.
Szöul, Dél-Korea31 közreműködés14 pozitív szavazat
Azt hittem, tudok valamit a csokoládéről, amíg meg nem látogatom az Edwart Chocolatier-t. A Trónok játékának átfogalmazásával "Semmit sem tudsz, Jon Snow." A feleségemmel és én elhaladtunk Edwart Chocolatiernél, miközben az étterem felé tartottunk, ahol korábban már foglaltunk. Kicsit időnk volt, mielőtt az étteremben kellett volna lennünk, ezért beléptünk a boltba, és maga a csokoládékészítő, Edwin fogadta őket. Kissé aggódtak a vásárlást illetően, mivel oly sok csokoládét láttunk a kiállításon, és nem volt időnk döntőtlennek lenni, mert hamarosan az étteremben voltunk, de Edwin kedvesen vezette bennünket üzletének csokoládéin keresztül, információkat adva nekünk minden csokoládéről és a filozófia, amelyet alkalmaz művészetére (ez az, amit Edwart Chocolatier. ehető művészet.) Egy kis doboz finom csokoládét hagytunk el, amelyet a kezét válogatott számunkra preferenciáink alapján. Egy hónappal később ez a doboz eltűnt, mély sajnálattal hagyott számunkra, hogy nem vásároltunk nagyobb dobozt az istenek ezen ambrosiájáról. Edwart Chocolatier a „menj” helyek listájának legfelső szintjén ül, ha a jövőben valaha visszatérünk Párizsba. Valóban a legjobb kivitelezés helye.
Bővebben
A program dátuma: 2019. augusztus
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
fuzzytique222 írt egy értékelést 2018. aug.
9 közreműködés1 pozitív szavazat
A válogatott dobozok csodálatos ajándékok voltak mindenkinek, barátok és családok. Valóban elképesztő, hogy hogyan készülnek a cukorkák. A feleségem és én minden egyes harapás ízét élveztük. A legjobb csokoládé és a legjobb csokoládé a földön. Élvez. .
Bővebben
A program dátuma: 2018. március
Google
Hasznos
Továbbítás
Kconcannon írt egy értékelést 2018. aug.
Genf, Svájc21 közreműködés16 pozitív szavazat
Utaztam anyámmal és 12 éves unokahúgommal (első európai látogatása), és úgy gondoltam, hogy ez az 1 órás műhely tökéletes befejezése lesz Párizsba. Már évek óta ismerem Lisa-t a műhelyvezetőnek, így tudtam, hogy ez egy nagy élmény. Ez volt! Csokoládéval bevont pralinékot készítettünk. Lisa szakmailag átvitt minket a mogyoró töltés folyamatában, elmagyarázva a csokoládé történetét (a növénytől az ehető finomságig). Az unokahúgom a legtöbb nyomógombot és a hatalmas élelmiszer-feldolgozó oldalát lehúzta, de mindannyian felbukkantunk, amikor eljött az ideje, hogy a mogyoródat keverjük. Nagyszerű, igazán gyakorlott műhely volt, és csokoládéink olyan finomak! Határozottan ajánlom ezt a műhelyt, mint egy nagyszerű hands-on, beltéri tevékenységet Párizsban. (És ami az aktuális hőhullámot illeti, a munkaterületet hűtik, mert ez a legjobb az összetevők számára.)
Bővebben
A program dátuma: 2018. augusztus
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
coastalsj írt egy értékelést 2018. júl.
Dunbar, Egyesült Királyság57 közreműködés24 pozitív szavazat
Nagyszerű kezek a csokoládé készítésénél. Lisa igazán barátságos és informatív volt, bevonva minket minden szakaszban, miközben beszélt bennünket a folyamaton. Általában nem vagyok sötét csokoládé rajongó, de amit tettünk, csodálatos volt, be kell vallanom. Az egész család elszaladt a 3 nagylelkű zacskóból, amelyeket elvittünk velünk. Érdemes meglátogatni.
Bővebben
A program dátuma: 2018. június
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás
Gyakran ismételt kérdések – Edwart Chocolatier