Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Edwart Chocolatier

Most nyitva: 11:00 - 12:00, 13:00 - 20:00
Mai nyitvatartás: 11:00 - 12:00, 13:00 - 20:00
Összes fénykép (159)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló86%
  • Nagyon jó12%
  • Átlagos1%
  • Gyenge1%
  • Szörnyű0%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 11:00 - 12:00, 13:00 - 20:00
Javasolt időtartam: kevesebb mint 1 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°23
°13
aug.
°20
°10
szept.
°15
°7
okt.
Kapcsolat
244 rue de Rivoli, 75001 Párizs, Franciaország
Louvre/Palais-Royal
Webhely
+33 1 49 27 03 55
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (55)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
9
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
9
1
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 28.

A válogatott dobozok csodálatos ajándékok voltak mindenkinek, barátok és családok. Valóban elképesztő, hogy hogyan készülnek a cukorkák. A feleségem és én minden egyes harapás ízét élveztük. A legjobb csokoládé és a legjobb csokoládé a földön. Élvez. .

A program dátuma: 2018. március
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. augusztus 30.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 6. mobiltelefonon

Utaztam anyámmal és 12 éves unokahúgommal (első európai látogatása), és úgy gondoltam, hogy ez az 1 órás műhely tökéletes befejezése lesz Párizsba. Már évek óta ismerem Lisa-t a műhelyvezetőnek, így tudtam, hogy ez egy nagy élmény. Ez volt! Csokoládéval bevont pralinékot készítettünk. Lisa szakmailag átvitt...minket a mogyoró töltés folyamatában, elmagyarázva a csokoládé történetét (a növénytől az ehető finomságig). Az unokahúgom a legtöbb nyomógombot és a hatalmas élelmiszer-feldolgozó oldalát lehúzta, de mindannyian felbukkantunk, amikor eljött az ideje, hogy a mogyoródat keverjük. Nagyszerű, igazán gyakorlott műhely volt, és csokoládéink olyan finomak! Határozottan ajánlom ezt a műhelyt, mint egy nagyszerű hands-on, beltéri tevékenységet Párizsban. (És ami az aktuális hőhullámot illeti, a munkaterületet hűtik, mert ez a legjobb az összetevők számára.)Több

A program dátuma: 2018. augusztus
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. augusztus 30.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. július 9.

Nagyszerű kezek a csokoládé készítésénél. Lisa igazán barátságos és informatív volt, bevonva minket minden szakaszban, miközben beszélt bennünket a folyamaton. Általában nem vagyok sötét csokoládé rajongó, de amit tettünk, csodálatos volt, be kell vallanom. Az egész család elszaladt a 3 nagylelkű zacskóból, amelyeket elvittünk velünk....Érdemes meglátogatni.Több

A program dátuma: 2018. június
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. július 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. július 1. mobiltelefonon

Elhaladtunk a bolt mellett, és úgy döntöttünk, hogy bejutunk, és örülünk, hogy megtettük. Audrey fantasztikus volt abban, hogy olyan termékeket ajánljon, amelyeket élvezhetnénk (tökéletes angol nyelven). Annyira élveztük, hogy kövessük a csokoládéosztályt Lisa-val, miután ganache-t és praliné töltött csokoládét készítettünk. Nagyszerű időnk volt és visszatérünk,...amikor Párizsban vagyunk. Nagyon ajánlom.Több

A program dátuma: 2018. június
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. július 2.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. január 30.

Azért jöttem ide, hogy egy csemege csokoládét hozjak ajándékba. A boltban lévõ személy nagyon segítõ volt (különösen azért, mert mi voltunk az egyetlenek), de alacsony volt a készletük, és sokféle csokoládéból származtak. Néhány csokoládé nagyon jó volt, de őszintén szólva kedveltem az olcsó csokoládé mályvacukornak,...amit egy élelmiszerboltban kaptunk. Talán ez csak az én személyes ízlésem?Több

A program dátuma: 2017. április
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. február 15.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. november 24. mobiltelefonon

A tanfolyamot Florian tanította, aki látványos volt. 3 különböző edényt készítettünk, és az egyik jobb volt, mint a következő. Nagyon ajánlom, ha Párizsban vagy.Több

A program dátuma: 2017. november
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2017. november 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. november 24. mobiltelefonon

Szerencsés voltam, hogy felfedezem ezt a csokoládé-élményt utazási irodámon keresztül. Egyszerűen megtalálták a helyet, a személyzet üdvözölte, és kiváló ismeretekkel rendelkezett, amelyeket könnyedén megosztottak. Az osztály kézre került és személyre szabott. Nagyon ajánlott és keserű édes elhagyás, de sok kézzel készített csokoládé van, hogy hazaviszjen.Több

A program dátuma: 2017. november
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2017. november 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. november 24. mobiltelefonon

Az osztály nagyon oktató és szórakoztató volt. Szerencsés voltam ahhoz, hogy megtapasztalhassam, hogyan készítsem el a csokoládét, és most új kilátásokkal rendelkezzenek arról, hogyan készítsük el. A személyzet nagyon kedves és mindent tudtak csokoládéról.Több

A program dátuma: 2017. november
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Responsable relations publiques válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2017. november 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. október 10. mobiltelefonon

Ez a legcsodálatosabb csokoládé, amit Párizsban próbálsz ki! Többször is voltunk a korábbi utazásokon, és ezt a látogatást terveztük előre, hogy megcsináljuk a csokoládé műhelyt, ami olyan tapasztalat, amely veled marad, régóta, miután az emberek megállítják a "Facebook" hozzászólásait. A gyakorlati készségek bizalmat adnak neked,...hogy saját otthon készítsd el magadat, miután befejezed a csokoládéidat, amiket felvehetsz a saját alkotásaidnak! Ha nem tudja megmondani, szerettem! !Több

A program dátuma: 2017. október
EdwartChocolatier, a Edwart Chocolatier alkalmazásában álló Public Relations Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2017. október 26.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. június 3.

Nem tudtuk, mit akarunk. A kíséret lehetővé tette számunkra, hogy többféle csokoládét vegyünk fel a vásárlás előtt. Minden, ami volt, krémes és csodálatos volt. Én nagyon ajánlom a narancs szarvasgomba!

A program dátuma: 2017. május
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 1 834 közeli hotel megtekintése
Hotel Le Compostelle
233 értékelés
0,04 km távolságra
Hotel Caron de Beaumarchais
822 értékelés
0,06 km távolságra
9Confidentiel
78 értékelés
0,06 km távolságra
Hotel Bourg Tibourg
345 értékelés
0,07 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 21 197 közeli étterem megtekintése
Comme A Lisbonne
322 értékelés
0,04 km távolságra
Pozzetto
316 értékelés
0,06 km távolságra
L'Alivi
536 értékelés
0,05 km távolságra
Le Petit Fer a Cheval
448 értékelés
0,07 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 6 577 közeli látnivaló megtekintése
Les Mots a la Bouche
19 értékelés
0,1 km távolságra
Galerie Sakura
18 értékelés
0,12 km távolságra
Edwart Chocolatier Marais
103 értékelés
0,01 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Edwart Chocolatier személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek