Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

EntFlammBar

Eppendorfer Marktplatz 21, 20251 Hamburg, Németország
+49 40 46863388
Webhely
Megosztás
Mentés
Az értékelésben kiemelt pontok
Google Fordító

olvasson tovább

Értékelés időpontja: 2017. december 24.
lutz m
mobiltelefonon
1 értékelés megtekintése
Térkép
Műholdas
A térképfrissítés szünetel. Közelítsen a frissített adatok megtekintéséhez.
Közelítés visszaállítása
Térkép frissítése…
Áttekintés
  • Kiváló0%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos100%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Zárva
Nyitvatartás
Nyitvatartás ma: Zárva
ELHELYEZKEDÉS
Eppendorfer Marktplatz 21, 20251 Hamburg, Németország
KAPCSOLAT
Webhely
+49 40 46863388
Írjon értékelést!Értékelések (1)
Utazók osztályozásai
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
Szűrés
Értékelés időpontja: 2017. december 24. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
A közelben
Közeli hotelekHamburg összes (327) hoteljének megtekintése
Hanseatic Hotel
3 értékelés
0,64 km távolságra
Appartementhaus Ambiente
12 értékelés
0,83 km távolságra
Romantik Hotel das Smolka
176 értékelés
1,12 km távolságra
Dorint Hotel Hamburg-Eppendorf
359 értékelés
1,2 km távolságra
Közeli éttermek
Raw like sushi & more
97 értékelés
0,21 km távolságra
Estancia la Sabrina
52 értékelés
0,24 km távolságra
Brechtmanns Bistro
33 értékelés
0,16 km távolságra
Chicago Meatpackers Hamburg
82 értékelés
0,21 km távolságra
Közeli látnivalók
Planetarium Hamburg
265 értékelés
1,37 km távolságra
Komödie Winterhuder Fährhaus
13 értékelés
0,35 km távolságra
Wochenmarkt am Goldbekufer
9 értékelés
0,98 km távolságra
Isemarkt
43 értékelés
1,08 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) EntFlammBar személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek
Küldés