Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a Tripadvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Abruzzo Presto! Day Tours

Pescara, Olaszország
Több
22értékelés5kérdés és válasz

Értékelések

Utazók osztályozásai
  • 22
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
Kiválasztott szűrési feltételek
  • Szűrés
  • magyar
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
mlg írt egy értékelést 2019. nov.
1 közreműködés1 pozitív szavazat
Ez a 8 napos túra Michael és Nancy Morizio házigazdákkal, valamint Domenica Marchetti kulináris szakértővel és ételíróval egy egész életen át tartó utazás volt, és az álmok valóra váltak! Megtudhatja a régió szépségét és gazdagságát, embereit és konyháját ezen a hihetetlen részén Olaszországban; mindenekelőtt azonban Michael és Nancy házigazdák szakszerűen és melegen vezetik Önt, akik alaposan megvizsgálták a területet, és valódi és tartós kapcsolatokat létesítettek, ahol otthon érezheti magát. „Az az energia és lelkesedés, amelyet ez a dinamikus és professzionális trió idéz az utazás során, rendkívül figyelemre méltó és legfőképpen. . . . . új és tartós barátságokat fog létrehozni. Ugyanakkor kalapok a furgon rendkívül profi és barátságos sofőrének is! Bravó! !
Bővebben
A program dátuma: 2019. szeptember
Google
Hasznos
Továbbítás
dnicholl09 írt egy értékelést 2019. okt.
Auckland régió, Új-Zéland2 közreműködés1 pozitív szavazat
Ez életünkben változó élmény volt számunkra, és még jelentősebbé tette Michael, Nancy és Domenica lenyűgöző vendégszeretetét, barátságát és ismereteit. Részt vettünk egy nyolc napos turnéban az abruzzói régióban, amelyet Michael és Nancy vezet az abruzzoPresto-ból. Domenica Marchetti főző és ételíró szintén kísértett minket. A nyolc nap folyamán teljes látogatási útvonalat tettünk kis, butik élelmiszer-gyártókhoz, kicsi, útközbeni trattorikához, hegyvidéki városokhoz és kulturális helyszínekhez, amelyeket Michael, Nancy és Domenica szeretettel kurátáltak nekünk. . Kiválasztottunk egy hatalmas választékot a helyi ételektől és boroktól, és mindent kézzel választottak ki, és bizonyos esetekben különösen nekünk hoztak fel. Minden nap különböző élményekkel teli volt, és a csapat óvatosan gondoskodott a sokféle ízlésről. Ami a leginkább beszélt, az a kedves és minőségi apró érintések és gesztusok, amelyeket a három túravezető mutatott nekünk. A szobáinkban a nap végén található ajándékokig, a kis meglepetésekig, amikor olyan ételt vagy italt találtunk, amelyet igazán szeretünk. Bárhová mentünk, olyan gyártó vagy szolgáltató volt, akit Michael, Nancy és Domenica is tudtak, és hogy folyékonyan beszélnek olaszul, segítettek beszerzéseket és új kulináris ételeket találni. És soha nem álltak le. Az egész héten boldogok és mosolyogtak, udvariasak és segítőkészek voltak, mindig vendégszeretettel távoztak. Ez egy egyszeri élmény, ha élvezi az olasz ételeket, és szívesen fedezi fel Olaszország meglepően érintetlen és kevéssé ismert részét. Szívből ajánljuk bárkinek ezt a turnét és az AbruzzoPresto-t. Nem fogsz csalódni!
Bővebben
A program dátuma: 2019. szeptember
Google
Hasznos
Továbbítás
Tgrangran írt egy értékelést 2017. okt.
Cincinnati, Ohio11 közreműködés4 pozitív szavazat
Azta! Az olasz vakáció Abruzzo része rendkívüli volt. A vendéglátóink, Michael és Nancy Morizio, valamint a kulináris szakértő és a szerző Dominika Marchetti szerveződött, professzionális, rugalmas, szórakoztató és gondoskodó. Ez a kis csoport (nyolc vendég összesen) a kaland legyőzte az utat, és megadja az Utazt, hogy teljesen elmerüljön a TRUE olasz kultúrában.  Mivel a csoportunk egy 20 férőhelyes luxusszállón keresztül utazott, az Apennin hegység és a Majella Nemzeti Parkon keresztül Sulmona-Pescara-tól, átöleltük a gyönyörű tájat, megtanultuk a térség történelmét és földrajzát, pásztorokat néztünk birkájukkal és elkaptak pillantásokat az ősi pásztorházak, a középső falvak hegyi oldalakba öltözve, a régi erődök, tornyok és falak romjai. Törekedve arra, hogy befogadja vendégeiket, a házigazdák szakszerűen bemutatták az Abruzzo-térséget, amit annyira szeretnek.  Egy ínyenc, szabadtéri piknikből egy családi ünnephez, amelyet segítettünk létrehozni, nem akarunk semmit: felszállni, vacsorázni és kényeztetni az utazásunk során. A tevékenységek sokféle és változatosak voltak - soha nem kellett túl sokat ülni az utazási napokon, minden órában megállnánk a középkori falvak, a túraegyházak, vagy a kis gyönyörű városok és üzletek révén. Utazásunk során kiváltságos voltunk a tehetséges kézművesek, mezőgazdasági termelők és borkészítők találkozásában, akik szívesen demonstrálnák készségeiket, és megtanítanak bennünket a családi tulajdonban lévő vállalkozásokról és szenvedélyeikről. Az asztalra, a frissességre és a "lassú ételekre" vonatkozó tapasztalatok mesés tempójú változást és "megtanult leckét" jelentettek. "Az alfresco piknikben, számos étteremben, családi otthonban, és a hotelben és legyen és lehetősége volt arra, hogy minél többet varázsoljunk el a csodálatos abruzzoi entréusokból és mesés borokból. Vendéglátóink olaszul beszélnek; így hatékonyan elhelyeznék élelmiszer-rendeléseinket, fordíthatnánk kézműves előadókká, kommunikálnának velük és / vagy fordíthatnának minket, amikor megpróbáltuk kommunikálni a kézművesekkel, a vállalkozókkal és a vendéglőkkel. Végül Domenica bámult minket a mesés főzési tüntetésekre, és olyan kézzel készített főzési élményeket kínált nekünk, amelyeket örökre meg fogunk emlékezni.  Ez egy mesés kirándulás volt, és 5-ből 5 minősítés nem elég magasnak tűnik! Bravó!
Bővebben
A program dátuma: 2017. szeptember
Google
Hasznos
Továbbítás
donovanconnie írt egy értékelést 2017. szept.
Okemos Michigan39 közreműködés31 pozitív szavazat
+1
Presto Abruzzi - egyéni túrák Abruzziban A barátom és én éppen befejeztük a 6 napos kulináris túrát az Abruzzo Presto által üzemeltetett Nancy & Michael Morizio és a szakácskönyv szerző Domenica Marchetti. Általában Nancy és férje, Michael vezeti a csoportot. Sajnos Michaelnek volt egészségügyi problémája, ami elvitte az utazás nagy részét. Ez sokkal több, mint egy kulináris túra: sok középkori városba látogattak el, látogattak kerámiászok, ékszerészek, pékség, sajtkészítő és megtanult tészta, amely "olasz módszert" hozott a San Tommaso lakójától, amelyet vacsora követett, saját kezű. A tizennégy embert a családi asztalukon a házigazdák bort pároltunk, és számos finom tészta ételeket főztünk házi húsgombócokkal és kolbásszal, amelyek dicső csípős fűszerekkel és emésztési likőrökkel zárultak, hogy megkönnyítsék az ajtót. Ez csak egy csodálatos étkezés volt - sok voltunk ezen a héten. Hat napjaink során sok kis szakács tulajdonban lévő éttermünket ettünk egész Abruzziban. Kóstoltunk a regionális sajtokat, olívaolajjal ismerkedtünk az olívaolaj sommelier-jével, meglátogattunk egy kézműves tésztagyárat, egy sáfránytermesztőt és egy csodálatos szőlőskertet borpárral és ebéddel. Minden este kaptunk ajándékokat a vendoroktól és művészektől, akiket aznap látogattak. A részletekre való figyelem, a Nancys kegyes módja és a Morizio számos egyedi helyszínre való kapcsolódása zökkenőmentesvé tette ezt az utazást. A Domenica olasz konyha és kultúra ismerete segített megérteni az abruzzi ételeket és szokásokat. A városok, piazatok, gazdák piacán járva, a római és a középkori városok és templomok mindent megtestesítettek. Minden nap 12-16 személyes buszon utaztunk. Minden volt benne - napi 3 étel, bor, harapnivalók és a jelenet túrák mögött. Nehéz leírni ezt a csodálatos héten és a nagyszerű fogadóinkat! Abruzzi Olaszország egy gyöngyszem a felfedezés szélén a turisták - ne várj!
Bővebben
A program dátuma: 2017. szeptember
Google
1 pozitív szavazat
Hasznos
Továbbítás