Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mai nyitvatartás: 9:00 - 22:00

Eat in Italy Food Tours
A foglalás nem lehetséges a TripAdvisoron

Szeretne egyéb, jelenleg foglalható lehetőségeket látni?
263
Összes fénykép (263)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló91%
  • Nagyon jó5%
  • Átlagos2%
  • Gyenge1%
  • Szörnyű1%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 9:00 - 22:00
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 3 óránál több
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°12
°5
dec.
°11
°3
jan.
°11
°3
febr.
Kapcsolat
Vicinale Ficocelle 70, 80014, Nápoly, Olaszország
Webhely
+39 328 832 6373
Hívás
Értékelések (241)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
9
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
9
1
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 2. mobiltelefonon

Tomasso felvett minket egy zivatar közepére, hogy elhozzon minket egy nagyon szükséges kávéért és a Giu Giu pizzériához a mi osztályunkban. A pizzéria és a sütő belső működését részletesen elmagyarázta minden összetevő finom kóstolásával az út mentén. Megtanultuk, hogyan készítsük el a saját tésztát és...kenyeret, mielőtt továbblépnénk saját nápolyi pizzánk készítéséhez. A reggeli befejezte velünk a saját pizzákat és sört! Nem tudtunk volna jobb tanárt kérni, a tomasso türelmes volt, barátságos, vicces, jól ismert és kiváló angolul beszélt! Határozott ajánlás Nápolyra.Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. szeptember 3.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. szeptember 1.

Reggelente egy pizza osztályt csináltunk Tommaso-val. Nagy részletességgel mentegetett az összetevőkre vonatkozóan, és megmagyarázhatta a pizza, a kenyér és a scugnizielli elkészítésének folyamatát. Kérdéseket is megkérdezhettünk (sokat!), És válaszolt nekik anélkül, hogy fáradt volna a kérdéseinkre. Végül biztosak vagyunk benne, hogy ezeket az ízletes pizzákat...otthon is elkészíthetjük (túl rossz, hogy nem rendelkezünk a szaglós kemencével!))! Mindent egybevetve, nagyon jó pizza osztály, és tényleg kap pénzt érdemes. Erősen ajánljuk, hogy ezt az órát vegye Tommasóval!Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. szeptember 2.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 26. mobiltelefonon

Éppen hazatértem Sorrento-ból Olaszországból, ahol egy séta-túrát szerveztünk Tamara Whiteside-vel. Info @ sorrentofoodtours. com Csodálatos túraútvonal és nagyon informatív. Nagy élelem nyolc különböző étel- és italhelyszínen. A túrát meg kell tennie, ha szeretné a bennfentes információt arra, hogy hol a legjobb helyek enni Sorrento! Köszönöm...Judith és PhilTöbb

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. augusztus 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 7.

Tommaso nagyszerű és betekintő munkája. Miután az állomáson találkoztunk, kávét vettünk, mielőtt az étterem felé tartottunk. Megkaptuk a tésztát, bevezettük a fő edényeket és a sütő belső működését. Tommaso nagyon világosan megmagyarázza, hogy miért történik a dolgok készítésének módja, és ha érdekel, akkor nagyon érdekes....Aztán megkaptuk a lehetőséget, hogy saját pizzáinkat készítsük, miután egy pár próbálkozott a kezünk nyújtási technikájával. Ezt ajánlom mindazoknak, akik Napoli-t látogatják. És volt bor.Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. augusztus 8.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. július 18.

Ne feledje - ha Nápolyban vagy! Ez volt az egyik legjobb tapasztalat a társamnak és nekem, miközben Nápolyban voltam. A tehetséges és rendkívül barátságos oktató, Tommaso Mastromatteo vezeti, az osztály kulturális szemlélő volt - Nápoly utcáin barangolva, mielőtt a nápoly egyik pizzériájába belépett egy rendkívül...szórakoztató főzési osztályba. Bármilyen kérdése van a sütőben, a pizzákban, az összetevőkben stb., Tommaso örömmel válaszolna, és annyira ismerős és szórakoztató, hogy úgy érzi magát, mintha egy régi barátot meglátogatna a visszatéréskor! A pizza készítője úgy érzi, hogy csatlakozott ehhez! Nagyon ajánlom ezt!Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. július 18.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. július 1.

Mivel az Egyesült Királyságban nemrég pizza sütötte otthon, egyre inkább érdekelte a pizza készítésének technikáját és finomabb részleteit, úgyhogy úgy döntöttem, hogy Nápolyba megyek, és ezt a tanfolyamot. Sokat tanultam, és otthon készítem a pizzát, ami nagyon közel áll a hiteles nápolyi szabványhoz. A tészta...elkészítésének és gyúrásának módja, hogyan kell megnyitni a bázisokat, milyen sajtot és paradicsomot használni - mindazokat a dolgokat, amelyeket otthon használok, hogy pizzát készítsenek barátainak és családtagjaiknak. Megérte minden pénzt, és tízszer annyival javította a pizza készségemet.Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. július 2.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. június 28.

Igazán kedves kirándulóútunk azonnal találkozott velünk a vasútállomás előtt, majd egy reggeli kávézóhoz vezetett reggeli kezelésre és eszpresszóra. Aztán elmentünk egy pizzériába, ahol Tomaso megtanított minket a pizza sütőről, és mindannyian elkészítettük a saját pitét. Őszintén szólva, azt hiszem, hagyom a szakembereknek a pizzát, de...nagyszerű volt látni, hogyan készült el, és a vezetőnk megosztotta a nagyszerű betekintést a mai napló életébe. Nagyszerű tapasztalat.Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. június 29.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. június 5.

A nápolyi pizza készítőt csináltam, és ez volt az olaszországi utazásom csúcspontja eddig! A három és fél órás tanulás során megtanultam, hogyan készítsek autentikus pizzákat, sajtkóstolót, paradicsomkóstolót, remek étvágyat, kávét és ételt a pizzáknak, amiket magának készítesz. Francesco fantasztikus volt, hihetetlen tudása volt a "pizza...készítésének mögött", a tészta kémiai reakcióktól a pizza sütő megépítéséig. Tomas hihetetlen képességekkel rendelkezett a pizza készítésével, és figyelte, hogy ő szinte mesés. Kihúzza a ragyogó élményt! A tészta receptjét még otthon is megkaphatja, így az ujjak átkelnek a pizzákon, és Ausztráliában is ízlik. Valóban csodálatos osztály. Francesco és Tomas két teljesen jó srác, és megérte a pénzt!Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. június 6.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. június 1. mobiltelefonon

5 baráccsal voltunk együtt, hogy Francesco és Nancy nagyszerűen főzni tudjanak. Felvetettek minket a vasútállomáson, elvittek egy helyi piactól, hogy megvásárolják az igazán friss, helyi termékeket, majd egy csodálatos helyre vezetve csodálatos kilátással a főzéshez. Az ételek mindannyian finomak voltak, és valójában nem túl bonyolultak...ahhoz, hogy ilyen szép összetevőket főzzenek. Francesco mindent megtett, hogy lépésről lépésre megmagyarázzuk. Ez is jó módja annak, hogy sokkal többet megtudjon a régióról és a konyhájáról. Köszönöm a kellemes élményt!Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. június 2.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. május 24.

A pizza készítés csodálatos volt! Szép, átgondolt és nagyszerű! DE. . . a túra félrevezető. Azt mondták nekünk, hogy vigyék a fülkét a vasútállomásról a hajóról. Ott találkoztunk két fiatal nővel, majd legalább 30 perces felfelé mentünk felfelé! Nem volt értelme. . nekünk kellett volna...mondanunk, hogy találkozunk velük az étteremből, miután egy taxiban voltunk. Ez zavart okozott. Egy kicsit idősebb vagyunk, és a felfelé tartó séta nehéz volt, és természetesen nem szükséges. A jövőben biztosak lehetnék abban, hogy ismeri a pizza készítésének helyét, és ragaszkodik ahhoz, hogy ott találkozzanak.Több

Francesco C, a Eat in Italy Food Tours alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. május 24.
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 188 közeli hotel megtekintése
Hotel La Fayette
149 értékelés
0,95 km távolságra
Hotel Happy Days
48 értékelés
3,09 km távolságra
Hotel Domus Flegrea
18 értékelés
3,13 km távolságra
Agave Hotel Residence Inn
216 értékelés
3,76 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 3 371 közeli étterem megtekintése
Champs Elysees
84 értékelés
0,65 km távolságra
Napoli Nel Cuore Trattoria Pizzeria
361 értékelés
1,17 km távolságra
L'Impero 2
75 értékelés
1 km távolságra
La Corte Dei Sapori
142 értékelés
0,92 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 1 385 közeli látnivaló megtekintése
Living Club
15 értékelés
3,36 km távolságra
VipClinic
101 értékelés
3,89 km távolságra
Bar Avallone Pasticceria Gelateria
34 értékelés
3,68 km távolságra
Key Beach Park
25 értékelés
4,71 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Eat in Italy Food Tours személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek