Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mai nyitvatartás: 10:00 - 1:30
Mentés
Megosztás
15
Összes fénykép (15)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló61%
  • Nagyon jó21%
  • Átlagos10%
  • Gyenge6%
  • Szörnyű2%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 10:00 - 1:30
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 2-3 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°28
°19
aug.
°24
°15
szept.
°21
°12
okt.
Kapcsolat
Via Vincenzo Bellini 45, 80135, Nápoly, Olaszország
Webhely
+39 081 564 8902
Értékelések (74)
Értékelések szűrése
74 találat
Utazók osztályozásai
43
16
8
5
2
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
Egyéb nyelvek
43
16
8
5
2
Szűrés
Lista frissítése...
110 a(z) 74 értékelésből
Értékelés időpontja: 2018. május 12. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. április 27. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Alessandro G, a Slash art/msic alkalmazásában álló Proprietario válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva 2018. május 5.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. március 25. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 28. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 26.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 7. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 7. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 4. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. január 23. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. január 23. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Slash art/msic személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek