Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bluone - Food and Wine Tours in Italy

Mai nyitvatartás: 9:00 - 21:00

Bluone - Food and Wine Tours in Italy
A foglalás nem lehetséges a TripAdvisoron

Szeretne egyéb, jelenleg foglalható lehetőségeket látni?
148
Összes fénykép (148)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló98%
  • Nagyon jó1%
  • Átlagos1%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
26 perc múlva nyit.
Nyitvatartás ma: 9:00 - 21:00
Nyitva tartás megtekintése
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°5
°0
dec.
°5
°-1
jan.
°8
°0
febr.
Kapcsolat
Via Parigi 11, 40121 Bologna, Olaszország
Porto
Webhely
+39 348 262 9794
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (165)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. július 26. mobiltelefonon

Egy emlékezetes nap! Felejthetetlen nap Marcellel, amikor találkozunk vele és a sofőrjével. Egyébként 14 órakor. A délutánt a Marcello és a család a testvéreim által szervezett étel / főzés és borversenyen töltötte.  1 utcai megálló volt a Pedro szőlőültetvényén, amely ízletes ételeket kóstolta meg. Kitűnő...volt a kiváló vendéglátóhely, a bor és a prosciutto. találkozunk Mama Elena-val, megtanuljuk megtanulni a házias rágó főzésének titkát. Megtanultuk, hogyan készítsünk tésztákat és más híres olasz ételeket. Végül mindannyian ültünk vacsorára vacsorázni Elena lélegzetelállító farmjáról és csodálatos beszélgetéséről. A parasztház és a látvány csodálatos volt. Máskülönben a sofőr fantasztikus volt. Nagyon ajánljuk mindazoknak, akik a bor- és étel-turnén gondolkodnak.Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 25.

A férjem, Bill és én nagyon szerencsés voltunk, hogy megünnepeljük a Friuli-Venezia Giulia régió 25. évfordulóját, egy új túraprogram bevezetésével. Milyen csodálatos élmény, hogy felfedezhessek egy olasz területet, amely nem a legtöbb látogató radarán van! Mint rendesen, a házigazdák összeállítottak egy ütemtervet, amely tartalmazza a...helyi történelmet, az ételeket és a borokat, valamint egy idegenvezető / tolmács szolgáltatásait, köztük egy nagyon jól tájékozott és személyre szabott járművezetőt. Egyes célpontok egyedi érdeklődést is magukban foglaltak, például a papírgyártás és a kalligráfia, a mozaikok, a tengerparti ösvény, és persze sok kölcsönhatás volt a pincészet és az étterem tulajdonosai, a szakácsok, a prosciutto készítő stb. bor, széles választékban élveztük a pincészeteket, amelyeket meglátogattunk. Ha más Bluon túrákat is tapasztalt, ez örömet okoz majd neked, mint velünk. És ha mégsem, akkor hiányzik egy igazi olasz tapasztalat, amelyet egy pár szervezett, aki nagy erőfeszítéseket tett arra, hogy az utazási élményt egyedinek és emlékezetessé tegye. . . (beleértve a segítséget, hogy a Bill hátán mögül segítsek hazatérni néhány bort!)Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 29.

Miután visszatértünk Olaszországból, egy hetet töltöttünk Bolognában a Marcello és Raffaella Tori által szervezett Bluone étel / főzés és borversenyen. Minden nap új kulináris élmény volt az Emilio és a Parmigiano-Reggiano, a Parma-prosciutto és a Modena "hagyományos" balzsamecete termesztésének vidékén. Más napokban kezeltünk a romani...vidéki gazdálkodók, a helyi borászok és szakácsok találkozására, beleértve a főzéses bemutatókat és a tészták és a ragu készítésére szolgáló gyakorlati osztályokat. Az esti étkeztetések mindig élénk és informatívak voltak. Hetvégen úgy éreztük, hogy hosszú időn át tartunk barátokat. Köszönöm Raffaella és Marcello egy csodálatos hétnek és egy különleges köszönetnek az érdekeinkre szabott meglepetésekért, és arra az időre, amikor töltöttük a kérdéseink megválaszolását, és olyan ajánlásokat adtunk, amelyek az olaszországi időnket rendkívül kivételesnek tartották.Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 20.

A Bluone 6 napos főzési / étkezési turnéján visszatértem Emilia-Romagna-ba, és igazán csodálatos volt. A szervezők, Marcello és Raffaella Tori személyes kapcsolatot alakítottak ki az olyan helyi emberekkel, akik olasz ételeket és borokat hoznak létre. A szállások egy Bologna boutique hotelben találhatók a Központ közelében...és napi kirándulások (MB van!) Emilia és Romagna vidékére. Láttam Parmagian sajtot és prosciút Parma-ban és balzsamecetet Modenában. Egyéb napi kirándulások voltak a vidéki gazdálkodók, szőlőskertek és szakácsok, főzéses bemutatókkal. Az utolsó éjszaka megtanultam tésztából és bolognai mártásban, valamint más olasz ételeket Tori Raffaella konyhájában. Összességében A + első árfolyam!Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. március 21.

Az elmúlt néhány évben dolgoztunk Marcello-val és Raffaella-val, és ezen a nyáron is dolgozni akarunk velük. Nagyon részletesen orientált és ugyanakkor bájos, vonzó, és senkivel sem dolgozom együtt. Tavaly nyáron elrendezték, hogy a diákcsoportunk egy szarvasgombás vadászatot folytasson Spoletón kívül, ami az utazás csúcspontja volt....Meglátogattuk a Bartoli Agriturismo-t, és hihetetlenül kedveskedtünk Se vagy Bartoli-val, aki olyan csodálatos ember, aki évszázadokon át folytatta a Spoleto feletti hegyekben folyó hagyományt. Emmanuel a Bluone-tól nagyszerű volt, mint Cristina? aki lefordított nekünk. Az erdőben, amikor Se vagy Bartoli és kutyái felfedezik az ebédet a házikóban. Visszamegyek ott egy szívverésben. Ráadásul a Spoleto-ban töltött napot Marcello ajánlásával befejeztük, és ez mágikus volt! A hallgatóknak ideje volt, hogy Spoleto utcáival járjanak. Ahhhh. . . Kövesse étkezés egy nagy étteremben, majd visszamegyünk a buszunkba, ahol az utcákon éneklő diákjaink csoportjai. Emellett Marcello és Raffaella segített nekünk egy pár nyáron a túrák szervezésében Modenában. Azta! Szintén kiemeli az utazást. Látogatás az egyik premier balsamikus ecetgyártónak, egy kellemes előadással és kóstolással, valamint egy sajtgyár látogatásával, ahol a valódi parmigiano reggiano sajtot készítik. Ezenkívül volt egy másik felejthetetlen idő, amikor csoportunk tésztákat készített a "mamákkal". Milyen szórakoztató, kihívást jelentő, emlékezetes estét. És akkor, hogy megevesse a tésztát, amit készítettél, üldögél a táblák körül, egy farm és a szőlőültetvény közepén. Nyilvánvalóan nem mondhatok eléggé Bluone-ról, Marcello-ról és Raffaelláról. Mondtam, hogy a legjobbak?Több

A program dátuma: 2017. július
Értékelés időpontja: 2018. február 15.

Foglalkoztattam Bologna, mielőtt találkoztam Marcellóval és Raffaella-val a Bluone-ból; amikor találkoztam velük, úgy éreztem magam, mintha otthon lennék. Két napunk volt a Bluonnal. Az első a Marcello-val, amely a parmigiano reggiano és a prosciutto di parma termelését végző regionális élelmiszer-termelőket kutatta. Marcello és Raffaella csodálatos...kapcsolatokat alakítottak ki az élelmiszertermelők, az idegenvezetők és az éttermi tulajdonosok között, vagyis a régió legjobb termékeihez és ételeihez kapnak hozzáférést. A második nap egy teljes olasz ételt főzött Raffaella-val a saját konyhájukban (míg Marcello vette a társait, hogy megnézzék a régió különböző luxusautó gyárait). Raffaella annyira csodálatos volt, hogy öt embert kerestünk a konyhájában. Ő gondosan elmagyarázta, demonstrálta és segített nekünk egy csodálatos ételt készíteni (antipasto, primi, secondi és dulce!), Valamint a különböző ételek múltját. Fiam Emmanuel is segítséget nyújtott a tésztagyártás technikai elemeinek bemutatásához - ez nagyon családi vállalkozás. Aztán mindannyian együtt ültünk és ettünk, amit készítettünk, és egy pohárral vagy három gyönyörű borral lemostuk. Ez volt az első alkalom Olaszországban, és találkoztam Marcello és Raffaella, de mások csoportunk találkozott velük egyszer vagy sokszor. Most próbálok ki dolgozni, amikor visszajutok. A Bluone-kal szerzett tapasztalatok azt fogják érezni, hogy találkoztatok a rég elveszett olasz családdal, és bátran várják, hogy többet megtudjanak Olaszországról (és különösen az élelmiszerről és a borról), és több időt töltenek a társaságukban.Több

A program dátuma: 2018. február
Értékelés időpontja: 2018. február 7.

Vajon lányok jártak Bolognába, és a Bluone beállította az útvonalat? Pincészeteket kerestünk; látta, hogyan készül a parmigiano sajt és a balzsam; hihetetlen helyi ételeket és Raffaella konyhájában egy csodálatos főzési osztály volt. Minden részletre vigyáztak. Az utazás legjobb része Raffaella & Marcello-val töltött el időt,...mert üdvözöltek minket és családot éreztünk. Nem mondhatunk elég jó dolgokat a tapasztalatainkról.Több

A program dátuma: 2018. január
Értékelés időpontja: 2018. február 1.

Ötéves családunk nagyon emlékezetes napot töltött a piacon, főzött és evett Raffaellával és Marcellal. Megtanultuk, mi teszi olyan különleges olasz ételeket a piacon, a konyhában, és egy igazi olasz otthon étkező asztalánál, ahol olyan nagyszerű tanárok élnek, akik családnak érezték magukat. Nagyon ajánljuk a Blueone-t!

A program dátuma: 2017. december
Értékelés időpontja: 2017. november 21.

Ez volt a harmadik nap a Bluone-nal, és ez nem okozott csalódást. Korábban hetente túráztak, de ezúttal a bolognai piacon és a főzőnapon voltunk. Másnap bortúrát szerveztünk, ahol két különböző pincészetet látogattak meg. A korábbi túrákhoz hasonlóan ezúttal minden tökéletes volt. A Marcelloval és Raffi-val...töltött idő a régi barátokkal töltött időt. Ez akkor is így van, ha éppen találkoztatok velük. Barátainkkal voltunk velünk, és tényleg felépítettem őket, és nem voltak csalódottak. Szép időnk volt. Elmondhatom neked egy dolgot, újra meg fogunk utazni velük. Nem tudom elképzelni, hogy bárki, aki nem volt jó időben a túrák valamelyikén. Mindent meg akarok tenni!Több

A program dátuma: 2017. november
Értékelés időpontja: 2017. október 30.

A férjem és én nemrég vettük át a Market & Cooking osztályt Bologna-ben Raffaellával és Marcello-val, valóban olyan élmény volt, amit soha nem fogunk elfelejteni! A nap Raffaellával kezdett vásárolni a piacon, ahol bemutattuk a régió különböző ételét. Később üdvözöltünk otthonunkba, ahol megtanultam tésztát készíteni...és finom, emlékezetes ételt főzni! ! ! Nagyon jól éreztük magunkat Raffaellával és fiaival, Emanuele-vel. Annyira kedvesek voltunk, úgy éreztük, mintha a család része lenne. Teljesen ajánlom ezt a turnét, és remélem, hamarosan hazatérhetünk Olaszországba, és velük újabb túrát szervezhetünk.Több

A program dátuma: 2017. október
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 103 közeli hotel megtekintése
BuonHotel
320 értékelés
0,06 km távolságra
Hotel Palace
407 értékelés
0,11 km távolságra
Panorama Hotel
319 értékelés
0,18 km távolságra
Albergo Centrale
879 értékelés
0,2 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 2 093 közeli étterem megtekintése
Incrocio Montegrappa
805 értékelés
0,13 km távolságra
Ristorante San Pietro
492 értékelés
0,1 km távolságra
Gelateria Gianni
2 731 értékelés
0,12 km távolságra
Acca Vineria
98 értékelés
0,08 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 601 közeli látnivaló megtekintése
San Colombano - Tagliavini Collection
158 értékelés
0,05 km távolságra
Museo Civico Medievale
254 értékelés
0,16 km távolságra
Palazzo Fava
312 értékelés
0,19 km távolságra
Chiesa della Madonna di Galliera
29 értékelés
0,16 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Bluone - Food and Wine Tours in Italy személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek