Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Italian Days Food Experience
A foglalás nem lehetséges a TripAdvisoron

Szeretne egyéb, jelenleg foglalható lehetőségeket látni?
1 402
Összes fénykép (1 402)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló98%
  • Nagyon jó1%
  • Átlagos1%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Javasolt időtartam: 3 óránál több
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°5
°0
dec.
°5
°-1
jan.
°8
°0
febr.
Kapcsolat
Via Caprarie 1, 40124 Bologna, Olaszország
Saragozza
Webhely
+39 338 421 6659
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (1 600)
Értékelések szűrése
20 találat
Utazók osztályozásai
19
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
19
1
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 20 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. október 3.

Olyan sok tudás, szórakozás és étel. Ha látni akarja, hogy ezek a termékek hihetetlenek. A legjobb túra és a legjobb idegenvezető, Alessandro, valaha.

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 30.

A férjem és én egyetértünk abban, hogy ez volt a háromhetes nászútunk legjobb napja és a legjobb turné, ami valaha is volt! Tétováztam, amikor megláttam az árcédulát, de 100 százalékos volt minden penny. Útmutatónk Ariana annyira ismerős és vicces volt, az étel isteni volt, és...valóban elismertük a DOP-t, és mennyire fontos megőrizni ezeket a gyönyörű hagyományokat. Nem bántotta, hogy a bor 10-kor kelt el, vagy; ) Ahogy Ariana megtanított minket: "Ha nincs bora ebédel, csak reggeli. "Szavak élni! Vegye ezt a turnét, akkor teljesen megbánni!Több

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 30.

Ha Bolognába jársz, meg kell menni ezen a turnén! Valóban nagyra értékelem a finom olasz termékek családi tulajdonú termékeinek kemény munkáját. A szüleim két évvel ezelőtt vették ezt a csillagozott, vezetett olasz napi turnéra, ezért azt ajánlották nekem (31), a bátyámnak (28) és a férjemnek...(31) ebben a szeptemberben. Egy nap abszolút robbanásunk volt Modenában, a bolognai bázisunkból. Három állomásunk volt a Parmiggiano Reggiano gyár, a balzsamecetes családi ház (Acetaia Malagoli Daniele), és a prosciutto di parma családi otthona. Gyere éhes, és győződjön meg arról, hogy hidratál. Ön ízlelőbimbók lesz ellátva, hogy a nap! Minden megállást rendkívül informatív és szórakoztató volt. Nem fogom elrontani a szórakoztató tényeket mindegyikről, de tényleg hangsúlyozták a DOP fontosságát, ami biztosítja a helyi termék kiváló minőségét. Szerettem az egész idő alatt is a sofőröket, így kaphatnánk kabátokat, kalapokat, vizet és vásárolt árut az autóban a nap folyamán. Végül a Casa Selene - ben a többcélú ebéd és bora olyan finom volt, plusz a családias hangulatú társalgást mindannyiunkkal együtt. Ez egy felejthetetlen tanulási és étkezési élmény volt!Több

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 29.

Nemrégiben nagy örömmel tölthettünk el egy csodálatos napot látogató gyárakat, ahol az Aceto Balsamico di Modena, a Parmigiano Reggiano és a Prosciutto di Modena készült. Idegenvezetőnk, Ariana, az egyik valaha volt! Annyira ismerős, artikulált, vicces, meleg és barátságos volt. . . Az a különleges szenvedély,...amelyet ő osztott meg a nagyon különleges ételeknek és gyönyörű országának, annyira fertőző volt! A borkóstolás és a gyönyörű helyszínen egy csodálatos ebéd is volt. Ez a nap volt az egyik legfontosabb a mi három hetes nyaralás Észak-Olaszországban!Több

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 29.

A nagy elvárásokra jelentkeztünk az egész napos tapasztalatra, és ezek az elvárások túlléptek! Out guide, Arianna volt szórakoztató, informatív, meleg, üdvözölve és összességében félelmetes! Ő csinálta azt a csodálatos élményt. Igen, meglátogattuk, hogyan készült a sajt, hogy a balzsamecet a szerelem munkája, és hogy a...hamutartalom helyes, a régi hagyományokat használták, de ami ezt a tapasztalatot kivételesé tette, a PEOPLE gondoskodása és szenvedélye volt minden megállón találkozott. A férfiak figyelik a lépcsőket, amelyek vitathatatlanul az egyik premier sajtot vitatják meg a világon - a Parmigiano Reggiano érdekes volt, de ez a kézművesek iránti szenvedély és elkötelezettség teszi egyedivé. Vagy a család, amely 1860 óta Modenai balzsamecettel készül, és a türelem és a szerelem, amit csinálnak (ha egy családtagnak van gyermeke). A "gyár" Prosciutto de Modena (nem Parma) a DOP szabályait követve, hogy hogyan lehet ugyanezt a technikát előállítani, és amit NEM lehet változtatni, valóban inspiráló. Ettünk, oh ettünk! A "snack" -től a reggelihez, az ebédhez és aztán a vacsorához, ettünk, ivottunk, evettünk és ittam! Hogyan mondhatsz nemet ezeknek az ételeknek? Hogyan mondhatsz nemet, ha egy büszkeséges kézműves kínál valamit, amit tett? Hogyan mondhatod, hogy nem, amikor a vezetőnk, Arianna (azt mondta nekünk, hogy az elfogadott olasz nagymamám lesz a nap) azt mondja: "enni, enni, meg kell enni"? Napunk egy gyönyörű agroturizmusban végződött a hegyekben, amely egy szőlőskertre néző pincészet, és egy hatalmas asztal, amely úgy néz ki, mintha egyenesen egy filmből állna! A 8 fogásos vacsora egy finom öltözõvel a másik után, a végtelen boros borokkal és a kiváló munkatársakkal minden igényünk kielégítésére, mi lehetne még ideálisabb erre? Ha a környéken tartózkodik, akkor ezt az egész napos kirándulást meg kell élveznie, és meg kell tapasztalnia magának, ha nem teszed meg, akkor sajnálni fogod, nem csak a tapasztalat, az élelmiszer és az oktatás miatt, hanem azért, mert hiányozni fogsz a tapasztalat mögött álló emberekről, a szenvedélyükről és az odaadásukról, amit csinálnak.Több

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 26. mobiltelefonon

Egy csodálatos túra nem szabad kihagyni! Az egyik legfontosabb az Olaszországi kirándulásunk! Alessandro fantasztikus volt. . . így ismerős és nagyon szórakoztató! Sokat tanultunk a Parmigano Reggiano, a Prosciutto és a Modasai Blasamico termeléséről. Az ebéd és borkóstolás ízletes és bőséges volt. . . biztosan...nem leszel éhes! Nem szabad kihagyni egy túrát. . . megéri!Több

Értékelés időpontja: 2018. szeptember 23.

2018. szeptember 18-án ... hárman elindulunk, hogy találkozzunk a furgonunkkal, hogy elindítsuk az olasz napok étkezési és borversenyét 6: 15-kor, és kénytelenek voltunk elhagyni agroturizmusunkat, hogy találkozzunk a kocsival 7: 00-kor egy 30 perces szállodában ... de ne hagyja, hogy megakadályozza! A vezető Antonio volt...a legjobb! Az egész nap informatív volt, finom és szórakoztató volt! Vezetőnk, Ricardo tökéletes volt, hogy érdekel és ébren tartson, nem is beszélve szuper barátságos, lelkes, szenvedélyes és jól ismertté a nap folyamán. A Parmigiano Reggiano, a balsamikus és a prosciutto feldolgozása túlléptette a várakozásokat! A nyolcnapos délutáni étkezés 3: 00-kor kezdődött egy gyönyörű agritursimo-ban, amely a Modenára néz. Szolgáltatott családi stílus, az étel nagyon finom és bőséges volt, sok friss helyi specialitást ad nekünk, korlátlan borellátással. Milyen csodálatos módja annak, hogy véget vessünk a napnak 13 társaival, az USA-ból, Ausztráliából és Írországból, néhány Ricardo-i hisztérikus gúnyolódással. Nem akarunk elhagyni, és alig várom, hogy menjek vissza! Szia!Több

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 22. mobiltelefonon

Nagyszerű idő a parmezán sajtgyárban, a balzsamikus gyárban és a prosciutto-ban. 10 óra alatt vagyunk és ivottunk! Az útmutató Alessandro nagyon vicces volt, és a sofőrök nagyszerűen szerepeltek a Mercedes minivánjaiban. Nagyon ajánlott.

Értékelés időpontja: 2018. szeptember 9.

Nagyszerű nap volt. Bár korán reggel indulok, érdemes az erőfeszítés! A szállodából 07-re kerültünk. 05 a. m. Négy embert vártak a minibuszban. A sofőr nagyon kedves és segítőkész volt a csomagokkal. Miután úgy gondoltam, hogy körülbelül 40 perc vezetés volt a sajtgyárban, ahol találkoztunk az...Adrianna-val. Nagyjából a sajtkészítési folyamatot vezette be, majd bevitt minket a gyárba, hogy lássa, hogyan történik ez valójában. Valóban egy szem-nyitás tapasztalat volt. A gyár legjobb része az volt, hogy megtapasztalja a különböző szagot a levegőben, amikor egy szobából a másikba halad át. Majd amikor egy második reggelit várunk a Balzsamecetgyárban. Az étel olyan szép volt. :) Örülök, hogy sokat tanultam a szeretetről és a szenvedélyről, ami az ecetet hozza. Utolsó tanulási helyünk a Pino-nál volt. A lógó lábak száma lenyűgöző volt. Már 110% -ot töltöttünk, mielőtt ebédelni kezdtük. Sok ételt ettünk reggel! Az ebéd egy kellemes étteremben volt. Nagyszerű alkalom volt élvezni az ételt mindenkinek. Ajánlom ezt a turnét. ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????Több

A program dátuma: 2018. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 5.

Korán keltünk fel a szállodából egy mini furgonban, és egy autóba szálltunk órát egy vidéki sajtgyárhoz, ahol találkoztunk gazdáinkkal és más vendégeinkkel. Hadd hogy Alexandro és Ricardo (sajnálja a rosszul helyesíróknak) nagylelkű házigazdák, ők igazán szeretné, ha élvezni fogja a napot, és beleveszik a tapasztalatba...minden megállás. A sajtos túra alaposan érdekes volt, aztán mi voltunk egy sajtos és szendvics reggelivel kezelték, fizzel kiegészítve; és az még nem volt kilenc óra! Ezután a balzsamecetes farmhoz. Ismét vidéki és furcsa, ezt találtam lenyűgözni, mert mindannyian a termékről tanítanak. A szúrós szag az érlelő ecetet, amely megüt, amikor bejárja a tetőtéri egy tapasztalat örökké emlékszem. Következő a Prosciutto gyár. Ez egy modern a modern gyárban, így kevesebb érdekes, de a kóstoló után később buja volt. Ó, és több szénsavas szőlőlé. Végül egy rövid utazás egy festői hegyvidéki étterembe, ahol Önnek egy túrákból, húsból és pudingból álló 5 fogásos svédasztalos ételeket szolgálnak fel. Nagyon töltelék és ízletes. Azonban valamilyen oknál fogva nem kapcsolták be az AC-t, a a szoba forró volt és legyek gyötrődött, úgyhogy nem olyan kényelmes. Az is túl hosszú ideig húzódtak, és 2 órára kellett volna lerövidíteni. Ez drága tapasztalat, de meglátod a hiteles Olaszország legfinomabb ételek gyártása, melyeket a szenvedélyes emberek néznek ki miután jól vagy. Kell, ha Bolognában vagy.Több

A program dátuma: 2018. augusztus
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 104 közeli hotel megtekintése
Albergo delle Drapperie
392 értékelés
0,03 km távolságra
Albergo Garisenda
158 értékelés
0,07 km távolságra
Hotel Corona d'Oro 1890
1 116 értékelés
0,19 km távolságra
Best Western Hotel San Donato
883 értékelés
0,25 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 2 091 közeli étterem megtekintése
Tigelleria Tigellino
809 értékelés
0,05 km távolságra
Piadineria la Piadeina
352 értékelés
0,05 km távolságra
Paolo Atti & Figli
176 értékelés
0,05 km távolságra
Trattoria Gianni
1 190 értékelés
0,05 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 601 közeli látnivaló megtekintése
Portico di San Luca
219 értékelés
0,13 km távolságra
Chiesa di Santa Maria della Vita
1 222 értékelés
0,08 km távolságra
Salumeria Simoni
202 értékelés
0,1 km távolságra
Quadrilatero
473 értékelés
0,04 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Italian Days Food Experience személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek