Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cook Italy

Mai nyitvatartás: 8:30 - 17:00
Továbbítás
575
Összes fénykép (575)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló95%
  • Nagyon jó3%
  • Átlagos1%
  • Gyenge1%
  • Szörnyű0%
Részletek
14 perc múlva zár.
Nyitvatartás ma: 8:30 - 17:00
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 3 óránál több
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°11
°4
nov.
°5
°0
dec.
°5
°-1
jan.
Kapcsolat
Via Marsala 16, 40126 Bologna, Olaszország
Webhely
+39 349 007 8298
Hívás
Értékelések (417)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 2. mobiltelefonon

A Carmelita-val egy csodálatos osztály volt Bolognában - a piacról való sétálásról és a régió történelméről való ismerkedésről, házi készítésű tésztafélékről, egy pohár borról a házi főtt ételünkkel. Tökéletes élmény volt és nagyon ajánlom!

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 12.

Pontosan ez volt a barátom és én a napjainkról a piacra járásról és a Carmelita főzésről. Nemcsak a főzésről tanított minket, hanem a bolognai történelemről és kultúráról. Már majdnem olyan volt, mintha egy külföldi országban barátainkkal vacsorát szerveznénk, ahol senkit sem ismertünk. Ez nagyrészt azért...van, mert Carmelita kényelmesen érezte magát, és nagyon szórakoztató volt. Mindketten egyetértettünk abban, hogy ez volt a kedvenc napunk a kéthetes utazásunk során. Ó, és nincs gond a különböző főzési szintekre. A barátom olyan, hogy jobb szakács, mint én, és még mindig robbanás volt. (Emlékeztetnem kell arra is, hogy csoportunknak különböző étrendi követelményei voltak (vegetáriánus, allergiák), amelyeket tökéletesen elhelyezett).Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 8.

Olaszországban 2 héten át voltam a családdal / barátaimmal, és a 6 közülünk a főzőosztályt Carmelita-val végeztük. Ez messze az egyik kedvenc napunk volt. A reggeli séta a piacokon talán az én személyes kedvencem is volt - - a bolognai mortadella és szalámi története hallatán...lenyűgöző volt. Mindenki megtanulta valamit a főzőedényről, és annyira édes volt, hogy leüljön a végén, egy pohár bort inni, és elfogyasztja a forró munkáink gyümölcsét. Köszönöm a csodálatos emlékeket, Carmelita!Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 4.

Kellemes élmény volt a vásárlás és a főzés Carmelita-val. A látogatás egyik legfontosabb pontja volt. Nem csak egy mesterszakács volt, de annyi tudomása volt, hogy nekünk az élelmiszerről és a főzésről szól. Az étkezés, amelyet az ő szakképzett vezetése alatt készítettünk, a legjobb étel volt,...amit a kéthetes utazásunk során ettünk, és ez nagy dicséret, mert az éttermekben is csodálatos ételeink voltak. Különösen elismertük, hogy ő készített egy eredeti, szezonális menüt -, amely teljesen másnak tűnik, mint a többi olyan főzőiskola, amely a bolognai és a tiramiszira összpontosít. Ha megcsinálnánk, megpróbáltunk volna Carmelita-val főzni az utazásunk során, hiszen a megszerzett tudás segített volna nekünk éttermeket felvenni és tájékozódni az olaszországi regionális specialitásokról. Ez egy nagy élmény a tizenévesek számára is.Több

Értékelés időpontja: 2018. július 30. mobiltelefonon

A legcsodálatosabb nap volt a bolognai piac felfedezésével és a Carmelita főzésével. Nagyon mélyen ismerte az olasz ételeket és a történelmet. Különösen kedves volt látni, hogyan lépett kapcsolatba a piacon lévő emberekkel, és részletesen leírta a termékeket. Három ételeket, egy indítót, tésztát és egy fõt...főztünk - az étel finom volt. Az otthoni főzés nagyon nyugodt volt, és azonnal úgy érezte magát, mintha egy barátjával főzne. Erősen javasolnám, ha Bolognában tartózkodik. Ez egy olyan élmény, amelyet soha nem fogunk elfelejteni, és határozottan az egyik legfontosabb az olaszországi utazásaink egyikének!Több

Értékelés időpontja: 2018. július 22. mobiltelefonon

Ez az osztály volt a férjemnek. A következőket írta:  "Én egy szakács otthon, ezért a feleségem egy teljes napi osztályt könyvelt a Carmelita-val, hogy bővítse az olasz ételek ismeretét. Amikor megérkeztem, megdöbbentem, mennyi ismerete van a környező régiókról, az élelmiszerekről és az emberekről. Nagyon kedvelt...és tiszteletben tartja a helyi gyártók körében a vásárlási élményt még élvezetesebbé téve. Az ő farmja az asztali stílusú tanításhoz csodálatos és jól eltöltött napot tett Bologna-ben. Határozottan meg fogok hazamenni a bolognai ételek széles körű ismereteivel. Köszönöm Carmelita-t, hogy üdvözölte az otthonomban és a konyhámban! ”Több

Értékelés időpontja: 2018. július 18.

Miután ezt 8 évvel ezelőtt elvégezte, azonnal tudtam, hogy amikor visszatértem Bologna-be, újra meg kellett csinálnom. Mint mindig, a Carmelita mindent tud az élelmiszerről és az olasz történelméről. Még lenyűgözőbb, barátai a piacon keresztül járnak, miközben bevásárol, így tudják, hogy valódi autentikus élményben részesülnek a...minőségi termékekkel. A barátságos és kimenő személyisége ugyanolyan nagy, mint az ételeinek ízlése, és sokat fog tanulni egész nap. Győződjön meg róla, hogy készen áll dolgozni és készen áll enni. Ez egy egyszer és egy életre szóló élmény (remélhetőleg több!), És ezt nem hagyhatja ki a bolognai tartózkodása során. 100% lesz a legjobb emléke az utazásoknak! Köszönöm Carmelita, a következő alkalommal:)Több

Értékelés időpontja: 2018. július 7.

Három hetet töltünk Bologna-nál, ezért nagyra értékeltem a főzés alkalmával a bevásárlást, Carmelita tanácsát, hogy hol szerezze be a legfrissebb és legautentikusabb összetevőket. A főzési ismeretek ápolása során Carmelita is részt vett a tapasztalatunk kulturális aspektusaiban, magyarázatot adva az élelmiszer-előkészítés különböző aspektusaira Olaszország különböző régióiban....A hangulat nyugodt és barátságos volt, amikor elkészítettük az ételt a Carmelita beteg irányában. Nyilvánvaló volt, hogy Carmelita nagyon szenvedélyes a főzésről és lelkes az olasz konyha iránti szeretetét. Három tanfolyamot készítettünk: friss tésztafogak rakéta levelekkel, szendvicskrémekkel és paradicsommal, borjú- és cukkini túrákkal, grillezett töltött padlizsánnal és paradicsommal. Finom volt. Nagyon örültem a tapasztalatnak, és határozottan ajánlanám. Egy szórakoztató élmény mindenkinek.Több

Értékelés időpontja: 2018. július 4. mobiltelefonon

Fantasztikus alkalom volt főzni a Carmelita-val! Carmelita kitűnő tippeket adott, miközben főzött gnocchi, húslabdák és panacotta! Nem szükséges tojás:)

Értékelés időpontja: 2018. július 3. mobiltelefonon

Nagyszerű, csodálatos élmény. Az a személy, akinek voltunk, fantasztikus volt. Nagyszerű Gnocchi-t készítettünk, majd húst sütünk Panna Cotta desszertjével! ! !

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 104 közeli hotel megtekintése
Holiday Hotel
609 értékelés
0,09 km távolságra
University Hotel
362 értékelés
0,12 km távolságra
San Giorgio Hotel
180 értékelés
0,15 km távolságra
Paradise Hotel
820 értékelés
0,16 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 2 080 közeli étterem megtekintése
Gessetto Ristorante
1 066 értékelés
0,06 km távolságra
Fragola
212 értékelés
0,05 km távolságra
Naama Cafe
722 értékelés
0,06 km távolságra
Golem Cucina e dintorni
203 értékelés
0,08 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 597 közeli látnivaló megtekintése
Torre Prendiparte
413 értékelés
0,18 km távolságra
Finestrella di Via Piella
594 értékelés
0,14 km távolságra
La Piccola Venezia
485 értékelés
0,13 km távolságra
Chiesa di San Martino
70 értékelés
0,03 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Cook Italy személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek