Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

CIBO Culinary Institute of Bologna

Mai nyitvatartás: 8:00 - 21:00
353
Összes fénykép (353)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló93%
  • Nagyon jó5%
  • Átlagos1%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű1%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 8:00 - 21:00
Nyitva tartás megtekintése
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°5
°0
dec.
°5
°-1
jan.
°8
°0
febr.
Kapcsolat
Via Augusto Righi 30b, 40126 Bologna, Olaszország
Webhely
+39 348 795 7725
Hívás
Értékelések (260)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 13. mobiltelefonon

A CIBO-nál ilyen ragyogó idő volt. Sokat tanultunk és elkészültünk olyan ételekkel, amelyekre nagyon büszkék vagyunk. A tanácsadás hasznos és támogató volt, és remek volt, hogy Alessandra-nak beszélgetünk, miközben főztük.

Értékelés időpontja: 2018. július 24.

Kedves Lucia, Alessandra, Natalie, Stefano, Elena és Federico, Hogyan kezdjem megköszönni a legcsodálatosabb és legajándékosabb kéthetes főzést, tanulást, barátságot és kalandot? Grazie Mile - az otthoni otthonosság megteremtésére számomra! Az időm mindannyian nagyon különleges volt, és mindig a bolognai emlékezetem része lesz. Lucia Szeretem a...főzésre és a helyes útra való szenvedélyedet! Alessandra, te vagy a legviccesebb és legegyszerűbb személy, akivel együtt lógsz. Köszönöm, hogy bevezettek a boróka bogyókra és a pate sziklákra! Natalie, annyira édes vagy, és szerettem hallani a családot. Fogadok, hogy más résztvevő nem adott neked masszázsot! Federico ön egy okos és keményen dolgozó fiatalember, fényes jövővel! Elena, köszönjük a kedvességedet és a nagyszerű utazást Velencébe. Stefano, az energiád, a szenvedélyed, a látomásod és a nagy szíved fertőző, és felhívja az embereket magának és a CIBO-nak! A CIBO két hetes kurzusát választottam, miután láttam az iskolát a Moveable Feast-en, egy főzőműsorral a PBS-en. Annyira boldog vagyok, hogy megragadtam az esélyt, és feliratkoztam egy hosszabb tanulmányi tanfolyamra. Ismerek embereket a világ minden tájáról. Kanadából, Ausztráliából, Brazíliából, Tajvanról, Nagy-Britanniából, Venezuelából és az Egyesült Államok más részeiből. Mindannyian élveztük együttlétünket - a tanáraink, Lucia és Alessandra útmutatásának és vendégszeretésének köszönhetően. Megtanultam, hogyan készítsem kézzel készített tésztát! Évekig otthoni szakács voltam, és soha nem tudtam elsajátítani a tészta készítésének művészetét, de most már tudok! Én is megkóstolhatom a legfinomabb bolognese mártást, amit valaha is kóstoltál. A CIBO-nál kapott utasítás kivételes. Nemcsak a technikákat tanulja meg, hanem a bolognai főzés és főzés történelméről is megtudhatja Olaszország minden tájáról. Amerikai, szoktam amerikai olasz főzésre, és ez jó étel. Mindazonáltal sokat tanultam az egyedül olasz olasz hagyományokról és a regionális különbségekről, amelyek az egyes területeken természetesen nőnek. A tartózkodásomban egy lakás volt, amely szó szerint három percre volt az iskolától és nagyon központi helyen fekszik! Szeretnék júniusban és augusztusban tartózkodni, mert van egy éves filmfesztivál, amelyre Bologna kerül sor, és minden este ingyen szabadon mozogtam a Plaza Maggiore-n. A CIBO-nál töltött napjaim macchiato-val kezdődtek Lucia-val a CIBO-nál lévő kávézóban, beszéltünk arról, hogy mit akarok főzni és még sok más dolog. Aztán folytattuk a szabad piacot, hogy kiválasszuk a napi összetevőket. A receptek minden alapultak a szezonban, így minden teljesen finom volt! Kiválasztottunk padlizsánt, cukkiniet, cikóriát, áfonyát, őszibarackot, stb. Ezután átmentünk a szomszédos halpiacra friss kagylók, kagylók (a legízletesebb, amit valaha is kóstoltam), csalánka, szardínia, szardella stb. a végső megálló a húspiacon, és válasszon kedvencem gyöngytyúk, nyúl, vagy egy szép vágott sertés filet. Mi is vásárolt a sonka, mortadella, és persze a sajtok királya, Parmagianno - Reggiano, kapcsok Bologna. Aztán elindultunk az iskolába, és elkezdtük a felkészülést. Megtanultam, hogyan kell egy nyulakat és a gyöngytyúkot megcsonkítani. A csontok minden ízzel rendelkeznek, és egy csodálatos mártást készítenek a húsra. Azt is megtanultam, hogyan készítsek garnélarákot a garnélarákfejekkel és a héjakkal, amit mártásként használtak, mert a kagyló, a kagyló, a garnélarák és a kalászos tészta, vagyis a halál! Már a CIBO-ban megtanultam a CIBO-ban alkalmazott otthoni főzésem során. Azt is megkérdeztem a hentesért a földi pancetta / sertéshéjért, hogy a bolognai rágóm. A barátságok, amelyeket az iskolában csináltam, a tapasztalat hatalmas része volt. Mivel a "kéthetes" voltam, egyfajta asszisztens lettem, és tudtam segíteni másoknak olyan receptekkel, amiket már megtanultam, és alkalmat adott arra, hogy megszilárdítsam a tanulásomat, és töltsek időt a többi résztvevővel. Éreztem a bort, amit mindannyian élveztünk a leckék alatt! A CIBO-nál elhangzott óráimon kívül a csomagom is tartalmazta a kirándulást! Elmentem Modenába, és kiterjedt és ételt töltöttem egy Parmaggiano Reggiano gyárra, és megtanultam és megfigyeltem az egész sajtkészítési folyamatot, és persze megkóstoltam a sajtot. Én is meglátogattam egy prosciutto gyárat, és megtudtam, hogy a folyamat, és a többi vágások, amelyek szintén a sertés hátsó lábaiból készültek. A túrát egy lenyűgöző ebéddel végeztük az országban, ahol csodálatos kilátás nyílt Modenára. A ház szép volt és az étel finom volt. A MariAngela gyönyörű birtokán egynapos kirándulást is tartottam, hogy megtudjak a balzsamecetről és a Modena-i családok balzsamecettel készült hosszú hagyományáról. A MariAngela gyönyörű konyhájában főzöttünk, és kellemes ételt fűztünk a nyugodt kertjében. Végül elég szerencsés voltam ahhoz, hogy személyre szabott túrát szervezzen Stefano és Elena, a menyasszonyával, Velencébe! Velencébe vittünk, és csodálatos ebédeltem Stefano legjobb barátjával, Marco és velencei főzőtanárával, Chiarra-val a Tratorria Alla Madonna-nál, egy Velencei intézményben, a legjobb tenger gyümölcseivel és proszekciójával, amit valaha is kóstoltál! Meg kell mondanom, hogy ez volt a legjobb "főzési vakáció", amit valaha is tettem. Hallom, Stefano néhány "Foodie Tours" -on dolgozik. Kérjük, tudassa velem, amint tervezik őket, mert biztos vagyok benne, hogy szeretem visszatérni és megtudni többet az olasz ételről, kultúráról és hagyományokról! Sok szeretettel, Szia, IvetteTöbb

Értékelés időpontja: 2018. július 14.

Három napos kurzust tartottam júniusban a CIBO-ban, amelyet Lucia (délelőtt) és Alessandra (délután) vezetett. Mint a legtöbb emberhez, aki részt vesz ebben az osztályban, csak egy házi szakács vagyok, de szerettem volna többet megtudni a technikákról és bővíteni az élelmiszer ismereteimet. Ez a kurzus mindezt,...és így tovább! Lucia és Alessandra hihetetlenül segítők voltak az olasz konyha fogadásában. Bár végül recept receptet adtak, soha nem támaszkodtunk a receptekre főzés közben; inkább Lucia és Alessandra elmagyarázta, mit kell keresni, hogyan kell tudni, hogy mennyi minden egyes hozzávalót hozzá kell adni, és hogyan kell tudni, hogy mikor valami befejezte a főzést. Fél napi és egynapos főzőtanfolyamokat végeztek az utazás előtt, de nem annyira tanultam, mint a CIBO-ban. Az egyik dolog, amire kíváncsi voltam, mielőtt feliratkoztam erre, az osztályméret volt, szóval így működik (remélhetőleg ez hasznos): Az osztály nagysága azon az alapon alapul, hogy hány ember regisztrál az adott napra (több tanárral ha az osztályméret nagy lesz). Két másik diákja voltam az órámban az első két napban (Lucia és Alessandra mindegyikük fél napot tanított azon a napon), és magam is Alessandrával a harmadik napon. Különösen abban az utolsó napban, amikor én egyedül voltam, Alessandra valóban túlment a tanításban és válaszolva sok kérdésemre. Összességében nagyon ajánlom ezt az osztályt bárki számára, aki többet szeretne megtudni az olasz konyhaművészetről. Ha csak egy ízelítőt és egy szórakoztató dolgot szeretne tenni nyaralás közben, akkor a félnapos vagy egynapos osztály nagyszerű és szórakoztató bemutatást nyújt. Azok számára, akik több technikát tanulnak és többféle ételt fedeznek fel, nagyon ajánlom két vagy három napig (vagy többet). Annyi mindent megtettem, amit megtanultam, mivel az elmúlt hónapban otthon voltam, és a CIBO-ban megtanultam néhány receptet (sok a barátaim és a családom örömére!). Alessandra és Lucia - nagyon köszönöm!Több

Értékelés időpontja: 2018. július 14. mobiltelefonon

Reggeli osztályt költöttünk a piacra, és a legcsodálatosabb alkalom volt Alessandra tanárunkkal. Képesek voltak megtanulni, hogyan kell főzni annyi különböző típusú ételek, beleértve - tészta, csirke, sertés és cukkini virágok. Az osztály kicsi volt és intim, és élveztük a piacra járást, és kiválasztottuk az összetevőket,...amelyekkel együtt akarunk dolgozni. A tagliatelle Ragu bolognese, amit készítettünk, a legfinomabb tészta legyen, amit valaha is tettem! Köszönöm Alessandra, hogy megosztotta velünk a csodálatos tudását, és emlékezetessé tette a bolognai idejüket.Több

Értékelés időpontja: 2018. július 10.

Három teljes napot töltöttünk a CIBO csapattal. Stefano, Lucia és Alex fantasztikusak voltak! Öt emberből álló csoport voltunk, akik szeretnek főzni és sokat tanultak! Amit szeretett az a tény volt, hogy nem voltak fix receptek, döntéseket hoztunk a piacon rendelkezésre álló információk alapján és milyen...technikákat akartunk tanulni. Egy klasszikus ragu Bolognese-tól, egy mély merüléshez a tésztákon, hogy kihajlítsák a nyulat!Több

Értékelés időpontja: 2018. július 9. mobiltelefonon

Fél napi tanfolyamot tettünk Stefano séfvel, ahol bolognai mártást, húsgombót, tortolonni-t és tagliatelle-t készítettünk. Ez egyaránt tanulságos és igazán élvezetes. Stefano nagyszerű tanár volt, és határozottan visszatérnénk többet megtudni! Nagyon ajánlott.

Értékelés időpontja: 2018. július 3.

Számos főiskola van felajánlva Bologna; Vettem egy esélyt és lefoglalt egy délutáni órát (töltött tészta) a CIBO-val, remélve a legjobbakat. Nem lennék boldogabbá ezzel a döntéssel. Az oktatóm (Federico) lelkes, kedves és jó tudású volt, nagy humorérzékkel. Megtanultam, hogyan kell felkészülni mindenre, amit reméltem, és...magabiztosan bíztam benne, hogy képesek leszek felkészíteni ezeket az ételeket otthon. Különösen kedves volt a közösségi és barátságos légkör a különböző oktatók és hallgatók között. A CIBO osztály teljesen megérte a költségeket, és alig várom, hogy visszatérjek Bologna-ba a jövőben, hogy további osztályokat szerezzek.Több

Értékelés időpontja: 2018. július 2.

??? Cibo ??????? Cibo ?????????????????????????????????? pizza ??? ????????????????????????????????????????? Mint olasz ételszerető, olaszországi komoly főzési osztályt kerestem. Szerencsére találtam Cibo-t és 5 napot töltöttem ott. Az osztály lefedi azokat az ételeket, amiket szeretnék tanulni, mint a friss tészta, a bolognai mártás, a rizottó és a pizza....Különösen értékelem, hogy Cibo elintézett minket, hogy látogasson el a nedves piacra, hogy szeszes italokat vásároljunk, és az edények, amelyekből készültünk, hihetetlenek voltak. Tényleg ajánljuk azoknak, akik komoly osztályt szeretnek az olasz ételek számára.Több

Értékelés időpontja: 2018. június 30.

A CIBO-ban három napot töltöttem. Az oktatás minősége különösen lenyűgözött. Alessandra és Lucia valódi szenvedélyt közvetítenek a főzéshez, és nagylelkűséggel osztják meg szakértelmüket és idejüket. Ösztönző és szórakoztató környezetet hoznak létre az összes képzettségű diák számára. Nemcsak egy kibővített repertoár ételeket, hanem egy megértettebb megértést...is találtam arról, hogy hogyan készítsek el olyan élelmiszert, amely maximális élvezetet nyújt. Várom, hogy gyakoroljam, amit tanítottak nekem. Köszönjük a CIBO csapatot inspiráló élményért!Több

Értékelés időpontja: 2018. június 25. mobiltelefonon

Ez minden, ami reménykedett. Hogyan készítsünk készletet, a rágógumit, a tésztafélét és a bárányt a zöldséggel. Szerettem, hogy amikor a piacon, Alexandra (biztos vagyok benne, hogy tévedtem), megkérdezte tőlünk, milyen összetevőket szeretünk enni és vásárolni, és fejlesztettük a menü körül. Továbbá, és a leginkább lenyűgöző...volt, elszállásolták a cöliák résztvevőit, és mindent gluténmenteset főztünk az egész csoport számára, természetesen a tagliatelle mellett. Erre a személyre gnocchi-t készítettünk GF liszttel a tagliatelle mellett. Elképesztő volt! ! ! Köszönöm szépen egy mágikus napot.Több

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 104 közeli hotel megtekintése
San Giorgio Hotel
180 értékelés
0,07 km távolságra
Holiday Hotel
610 értékelés
0,13 km távolságra
Paradise Hotel
822 értékelés
0,14 km távolságra
Zanhotel Regina
378 értékelés
0,15 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 2 089 közeli étterem megtekintése
Fabrik"
124 értékelés
0,06 km távolságra
Trattoria La Montanara
1 104 értékelés
0,04 km távolságra
Ristorante Trattoria Oberdan da Mario
1 626 értékelés
0,1 km távolságra
Trattoria Dal Biassanot
2 547 értékelés
0,09 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 601 közeli látnivaló megtekintése
Via dell'Indipendenza
851 értékelés
0,17 km távolságra
Finestrella di Via Piella
597 értékelés
0,12 km távolságra
La Piccola Venezia
487 értékelés
0,13 km távolságra
Chiesa di San Martino
70 értékelés
0,21 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) CIBO Culinary Institute of Bologna személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek