Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mai nyitvatartás: 8:00 - 13:00

Caseificio San Pier Damiani
A foglalás nem lehetséges a TripAdvisoron

Szeretne egyéb, jelenleg foglalható lehetőségeket látni?
181
Összes fénykép (181)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló84%
  • Nagyon jó16%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Jelenleg zárva
Nyitvatartás ma: 8:00 - 13:00
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 1-2 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°5
°-1
dec.
°3
°-1
jan.
°7
°-1
febr.
Kapcsolat
Strada Gazzano 35/A, 43122, Parma, Olaszország
Webhely
+39 0521 645181
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (125)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
9
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
9
1
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 12.

A feleségem és én meglátogattuk a Caseificio San Pier Damiani-t egy túra során. Semmi sem jobb, mint a valódi parmezán - reggiano sajt, és érdekes volt látni az aprólékos gondosságot, amellyel készült.

A program dátuma: 2017. szeptember
Értékelés időpontja: 2018. július 30.

Fantasztikus, informatív túra elejétől a végéig a Parmigiano Reggiano, a Sajtkirály! Kezdés 8: 20-kor és 11: 20 körül befejeződik, 3 parmigiano-i öregedési szakaszban. A parmigiano termékekhez széles választék áll rendelkezésre. Szintén kapható, kiváló helyben készített frizzante borok, lekvárok, méz, ecet, kolbász és természetesen Parmigiano. Egy...angol turnéra költöttem, amely az ingyenes alkalmazás helyett többletköltséget jelentene. Túránk olaszul és angolul volt. Minden kérdésünkre válaszoltak, és a túra semmilyen értelemben nem sietett. Ez utóbbi családi tulajdonban van, és generációk óta van. Nagyon komolyan veszik a termékeiket, és mindent kézzel csinálnak, naponta! A szállítás elérhető, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje. Ők több mint boldogok és hajlandók arra, hogy ez megtörténjen az Ön számára és vágja el a közvetítőt! ! ! Meg lehet kóstolni a szeretet és elkötelezettség ezen igazi kézműves termékhez. Mi lenne a világ Parmigiano Reggiano nélkül? Nem tudom elképzelni!Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2017. október 30. mobiltelefonon

Ma meglátogattuk ezt a tejterméket, és képesek vagyunk figyelni a parmezán gyártási folyamatot elejétől a végéig. Fantasztikus munkát végeznek, hogy elmagyarázzák mindent, és megmutatják Önt a létesítmény minden részében. Ízletes sajt is!

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. október 22.

Nagyszerű tapasztalat. Köszönjük Paula-nak, hogy időt fordít arra, hogy csoportunkat túrázzon és elmagyarázza a sajtkészítési folyamatot. Nagyon ajánlott, ha átutazol ezen a területen Emilia Romagna! !

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. október 12.

Nevelési. Javasoljon egy angolul beszélő útmutatót (könyv előre), hogy jobban megértse a folyamat lépéseit, az öregedést, az osztályozást és a terjesztést. Gyorsindítás 08: 20, kb. 2 óra, finomabb kóstolás és ital a kiskereskedelmi helyszínen. .

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. október 3. mobiltelefonon

Kitűnő élmény! Nagyszerű, kedves és vendégszerető házigazdák! Yummy parmesan: -) Határozottan érdemes meglátogatni, amikor Olaszország autóval érkezik!

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. szeptember 29.

Soha nem tudtuk, hogy a gigantikusan sikeres Parmigiano Reggiano sajtot a gazdák hatékonyan és hatékonyan kezelték. Az elsöprő tisztelettel és örömmel hatott, hogy a S. Pier Damiani tejtermében három embernek két órája volt a munkája. Az ízletes sajt, amelyet minden nap Olaszországban élvezünk, nem kis...bizonyíték az ilyen férfiak és nők szentelt erőfeszítéseinek. Bárki, akinek esélye van arra, hogy Páma szélén a tejtermelőhöz menjen, arra kell törekednie, hogy korán felmerüljön és megtanulja a folyamatot.Több

A program dátuma: 2017. szeptember
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 19. mobiltelefonon

Ha szeretné megtapasztalni az igazi parmigiano reggiano látogathatja ezt a sajtgyárat. A magyarázatok érdekesek és a tesztelés finom volt.

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. április 25.

Ez a legjobb módja annak, hogy megismerjék a Parmigiano - Reggiano termelését. Parma Parmigiano - Reggiano ????????????????????????????!

A program dátuma: 2017. április
Értékelés időpontja: 2017. április 23. mobiltelefonon

Meglátogatta a caseificio néhány nappal ezelőtt egy angol nyelvű útmutató segítségével. A turné lenyűgöző volt, és csodálatos volt látni, hogyan működik Saverio és családja a hagyományokat. Az útmutató közel két órán át velünk maradt, és gondosan elmagyarázta a folyamatokat. Végső kóstoló volt, és egy zsák...tele volt sajtral! Teljesen megéri. . . . köszönöm mindenkinek, hogy olyan kedves és alaposan ajánlom mindazoknak, akik ellátogatnak a területreTöbb

A program dátuma: 2017. április
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 49 közeli hotel megtekintése
Hotel Residence
72 értékelés
3,84 km távolságra
Hotel Forum
87 értékelés
4,51 km távolságra
Albergo Tre Ville
98 értékelés
4,83 km távolságra
Hotel Select
24 értékelés
4,92 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 753 közeli étterem megtekintése
La Bella Emilia
127 értékelés
3,17 km távolságra
Ristorante Grand Hyant Xu
54 értékelés
2,73 km távolságra
Gelateria Caraibi
185 értékelés
1,49 km távolságra
Agriturismo San Bruno della Certosa
359 értékelés
3,08 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 237 közeli látnivaló megtekintése
Caseificio Sociale Bassa Parmense
5 értékelés
4,85 km távolságra
Fuori Orario
54 értékelés
3,35 km távolságra
passo del Cirone - valico
25 értékelés
3,63 km távolságra
Via Emilia
31 értékelés
1,95 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Caseificio San Pier Damiani személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek