Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cinque Terre Cooking School

Mai nyitvatartás: 10:00 - 21:00
176
Összes fénykép (176)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló90%
  • Nagyon jó5%
  • Átlagos4%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű1%
Részletek
Jelenleg zárva
Nyitvatartás ma: 10:00 - 21:00
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 3 óránál több
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°10
°3
dec.
°9
°2
jan.
°10
°2
febr.
Kapcsolat
Strada Provinciale 38, 19016 Monterosso al Mare, Olaszország
Webhely
+44 7469 936185
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (84)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 19. mobiltelefonon

Nagyon ajánlott. Nagyon élvezetes nap, szórakoztató csoportos hangulat, barátságos szakács és személyzet. Ízletes gnocchi és liguri pesto-t készítettünk többek között. És kimentek az útjukból, hogy segítsenek nekünk, amikor valami mögött hagytunk. Nagyon szépen köszönöm.

A program dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 6. mobiltelefonon

Úgy döntöttünk, hogy a főzőiskolát szeszélyesen csinálják, ahogy láttuk a szállodában lévő brosúrát. Örülünk, hogy megtapasztaljuk egy csodálatos főzési leckét, megtanuljuk töltelékes zöldségeket, pesto-t a pattogóból, gnocchi-t, filéttel és grillezett tengeri basszust, és desszertként desszertünk! ! A Rusti szakács kiváló tanácsa volt, aki könnyűvé tette,...és elmagyarázta mindent. A leckét követően a saját ételeinket borral és italokkal szolgálta fel - egy igazán mesés élmény, amelyet nem szabad elfelejteni, ha Cinque Terre-ben vagy! !Több

A program dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. július 17.

Rusty séf örömmel tanul. A tapasztalat szórakoztató, szórakoztató és informatív volt. Ki tudta, hogy a hal filézését olyan könnyű: -). A maradék édes kenyér visszaadta az USA-ba, és sok tapasztalattal együtt megosztották. Köszönöm mégegyszer.Több

A program dátuma: 2018. július
Lucette D, a Cinque Terre Cooking School alkalmazásában álló Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. július 18.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. július 12.

13 éves voltunk, Rusty a Chefunk, vezetett minket egy lenyűgöző, kézműves liguriai főzésen. sült, főtt töltött vegytables, megtanultuk, hogyan lehet ezeket a csodálatos nagy gnocchi. Ez egy egész nap a szakács és az enni. minden élelmiszernek ajánlott.

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. június 18. mobiltelefonon

Az első kapcsolatfelvételről a CT főiskolai csapat segítséget és elhelyezést nyújtott. Jonathan felvette és az iskolába ment egy fényképes megállóval és útközben beszélgetett. Szakácsunk szórakoztató és informatív volt. Csak 3 voltunk, aki intim napra készült. Érkezéskor kínáltunk kávét és egy darab foccacia-t. Ezután üzletmenetre és...néhány nevetésre. Töltött zöldségek, pesto gnocchi, sült tengeri keszeg és pandolce kíséretében bor. Egy remek nap. . hála mindenki számáraTöbb

A program dátuma: 2018. június
Lucette D, a Cinque Terre Cooking School alkalmazásában álló Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. június 19.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. május 4. mobiltelefonon

A barátom és én néhány napig ellátogatunk Monterosso al Mare-ba. Az időjárás kicsit felhős és esős volt, mióta itt vagyunk. Tegnap este megnéztük az előrejelzést, és 90% -os esélyt jelentettek a nagy zivatarok. Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk valamit csinálni belülről. A házunkban, a Villa Adriana...szállodában, az új városban, a következő reggelen rendeztük meg a rendelkezésünket, ami ma volt. Felébresztett a napfényem a szobámban, és bár az égen felhők voltak, semmi sem tűnt fenyegetőnek. Mivel ezt a foglalást kaptuk, természetesen felmentünk a hegyre a Hotel Monterosso Alto felé. Milyen élmény! A séf, Rusty üdvözölte, aki italokat és házi fácát kínál. Csodálatos volt, frissen a sütőből. Kiderült, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik ma regisztráltak a mai osztályra, így meg kellett csinálnunk az összes előkészítő munkát. Rusty kiváló oktató, és néhány órányi előkészítés során sok új dolgot megtanultam. Nem vagyunk újonc "szakácsok", mindketten szeretjük főzni és egy ínyenc vacsora csoportban vannak. Például még soha nem csináltam saját pesto-t kézzel! Egyikünk sem halat meg filét! És ez az első alkalom, hogy mindannyiunknak készítsünk gnocchi-t a semmiből. Étlapunkban töltött zöldségek voltak, amelyek hihetetlenül finomak voltak, házi készítésű gnocchi, pesto, sült paradicsom, olívabogyó, pörkölt burgonya és fenyőmag. A desszerthez egy édes kenyeret készítettünk mazsolával és egyéb szárított gyümölcsökkel. És kiderült, hogy mindenképpen áldás volt, hogy nem esett, miközben elkészítettük a tornácos előkészítő munkánkat. És miután élveztük a kulináris munka gyümölcseit a gyönyörű verandán. Az ebédet a bort szolgálják fel. Ez egy olyan élmény, amelyet soha nem fogunk elfelejteni. Annyira szórakoztató volt, és a receptek biztosan megjelennek otthonainkban, amikor visszatérünk. A férjeink elvárják, hogy az étkezés megismételhető legyen! Rusty és Jonathan meleg és csodálatos házigazdák és oktatók.Több

A program dátuma: 2018. május
Lucette D, a Cinque Terre Cooking School alkalmazásában álló Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. május 5.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. április 29.

Milyen csodálatos nap. Ez meghaladta az elvárásaimat. Laza volt, szórakoztató és élvezetes. Mindenki olyan barátságos és a helyszín lenyűgöző. A töltött zöldségeket, a gnocchi-t, a pesto-t, a tengeri basszust és a panne dolce-t készítettük, és minden finom volt. Reméljük, hogy visszatérünk. Minden szép volt.

A program dátuma: 2018. április
Értékelés időpontja: 2018. április 29.

Annyira szórakoztató és kétségtelenül valami, amit tehetsz, ha nyaralol a Cinque Terre-ben. Olyan egyszerű, de semmiképpen sem egyszerű, bárki képes bármilyen élvezetet élvezni a Cinque Terre Főzőiskolát, könnyű megvenni a könyvet és a készségeket megtanulni, hazavinni és megpróbálni. Milyen fantasztikus módja annak, hogy emlékezzen a...nyaralására. Monterosso-ban maradtunk már hallottunk a főzőiskoláról, rendkívül jó hírnevet szerzett, és biztosan szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy lefoglaltunk egy helyet. Jonathan a tulajdonos felkapott minket autóval, és felmentünk a Cinque Terre dombokra, amelyek időnként abbahagyták a gyönyörű kilátást, miközben Jonathan elmondta nekünk a környék történelmének egy részét. Az étteremet a legszebb táj veszi körül, és csodálatosan néz ki a megközelítésen. Egyenesen Rusty, a szakács, aki átvezet minket a gyönyörű ételeket, amelyeket készülni készülünk, kijött, hogy üdvözöl minket. Néhány pohár bort kaptunk, és megtudtuk a ligur-ételeket. Lépésről lépésre, párban készítettük el a legkiválóbb ételeket a gyönyörű ökológiai, helyileg előállított összetevőkből, és az ülés végén nagyon jól ismerjük a csoporttagokat. Az étterem sokkal többet kínált, mint egy főzőiskola, a tapasztalat és a légkör tökéletes volt minden nyaralási kalandhoz. Ha nyaralni vagy egyszerűen csak meglátogatni a Cinque Terre-t, próbálja ki a Főzőiskolát.Több

A program dátuma: 2018. április
Értékelés időpontja: 2018. április 21.

Az utazás egyszerű és sima autóvétellel kezdődik, hogy eljusson az étterembe, ahol a főzési osztályban lesz. Rusty nagyszerű fogadó volt, és sok élmény volt az élmény. Nagyon színes háttérrel rendelkezik, ezért kérdezze meg tőle. A főzés interaktív volt, kezében és tájékoztató jellegű volt. Főzés után...leültünk és bort töltöttünk, amíg vártunk az ételünk főzésére. Jó volt beszélgetni az osztály többi tagjával, hogy hallhassanak utazási kalandjáról, és csak társalgóikkal társuljanak. Összességében ez megérte a pénzt és nagyszerű tevékenységet minden Olaszország utazásán. Nagyon ajánlott!Több

A program dátuma: 2018. április
Értékelés időpontja: 2018. április 12. mobiltelefonon

Lefoglalták a leckét a napon, de kedvesen megnyitották nekem egy helyet. Megtettem a legjobb bazsalikomot, amit valaha is tettem a saját kezemmel!Több

A program dátuma: 2018. április
Lucette D, a Cinque Terre Cooking School alkalmazásában álló Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. április 13.
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 20 közeli hotel megtekintése
Hotel Monterosso Alto
191 értékelés
0,01 km távolságra
Hotel Villa Steno
1 420 értékelés
1,71 km távolságra
Hotel Margherita
709 értékelés
1,72 km távolságra
Hotel Souvenir
457 értékelés
1,74 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 80 közeli étterem megtekintése
Gastronomia San Martino
1 173 értékelés
1,81 km távolságra
Enoteca da Eliseo
634 értékelés
1,82 km távolságra
Da Eraldo
1 324 értékelés
1,82 km távolságra
Il Frantoio
207 értékelés
1,75 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 40 közeli látnivaló megtekintése
Church of San Francesco - Capuchin Friars Monastery
368 értékelés
1,92 km távolságra
Borgo Antico
448 értékelés
1,81 km távolságra
Monumento a San Francesco d'Assisi
201 értékelés
1,94 km távolságra
Buranco Agriturismo
124 értékelés
1,74 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Cinque Terre Cooking School személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek