Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Giglio Cooking Day Course

Jelenleg zárva: 9:30 - 21:00
Mai nyitvatartás: 9:30 - 21:00
230
Összes fénykép (230)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló98%
  • Nagyon jó1%
  • Átlagos1%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Jelenleg zárva
Nyitvatartás ma: 9:30 - 21:00
Nyitva tartás megtekintése
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°8
°1
jan.
°10
°1
febr.
°13
°4
márc.
Kapcsolat
Via del Ghirlandaio 6b, 50121, Firenze, Olaszország
Webhely
+39 055 614 5914
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (166)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 23.

Biztos vagyok benne, hogy bárki élvezni fogja az egynapos osztályt, de az 5 nap legalább 10-szer jobb. Marcella csodálatos szakács, és 12 éve saját étterme van a Giglio szigeten (tehát a neve), ahonnan származik. Olyan csodálatos ételeket készítettünk - tenger gyümölcsei, tészta, rizottó, desszertek, csirke...etruszk stílus. . . Egy nagyon jó étterme Firenzében azt mondta nekünk, hogy a specialitása ravioli, és igaz, mesés. Marcella nagyon szenvedélyes a főzésről és az összetevőkről. El fogsz jönni azzal a képességgel, hogy nagyszerű olasz érintést tegyen a konyhába otthon. Minden, amit itt csinálsz, megismételheti otthon. Nekem van néhány fotó is, mert látnod kell, milyen szép ez tényleg.Több

A program dátuma: 2018. augusztus
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. október 11.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 7.

Meg kell vásárolnunk az ételt a Mercato Centrale-ban, majd főzni! Készítettünk raviolókat, tésztát húsmártással, sült cukkini virágokkal és tiramisuval. Nagyon szórakoztató és informatív.

A program dátuma: 2018. július
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. augusztus 10.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. július 2. mobiltelefonon

Marcella egy gyönyörű, professzionális konyhával rendelkezik, amely nem csak inspiráló, hanem teljesen felkínált. Nagyszerű volt az első osztályunkban, ma nyugodtan elmagyarázva minden receptet, amikor különböző helyi mézet kóstoltunk, mindent segített. Citromos csirke, ricotta és spenótos csíkok, végül a körtével borszőlővel, pudingkel.

A program dátuma: 2018. július
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. július 4.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. június 22.

Marcella nagy szakács, egyformán képes tanár és csodálatos ember. Volt egy privát lecke az én 18 éves fiam, és Marcella kiment a maga módján annak biztosítása, hogy sokkal többet tanulni, mint "csak" főzés egy ízletes olasz étkezés. És így tettünk! Nagy tészta és kiváló szicíliai...kardhal, finom málna sorbet. Ez a főzőiskola az a hely, ahol minőséget és hitelességet keresel, nem pedig egy gyors és piszkos tiramisu és borkóstoló osztály, amelyet számtalan más Toszkánában kínálnak.Több

A program dátuma: 2018. június
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. június 23.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. június 2.

Marcella adott nekünk az egyik legemlékezetesebb élményt az egész utazásunkon. Szenvedélye az élelmiszer-táplálkozás ismeretének átadására, az élelmiszerek kémiai összetételének különbségeire és a legjobb természetes összetevők használatának fontosságára. Megtanította a pizzát, a liszt, a kelesztés, a sütési idő és a hőmérséklet közötti különbségeket. Megadta, milyen csodálatos...egyszerű kombinációk lehetnek. És a mártáskészsége megváltoztatta, hogyan fogom tartósan főzni. Bárcsak még egyszer meg tudnám köszönni, mert ez egy nagy élmény volt, és az egyik legjobb étel, amelyet Olaszországban ettünk. Nagyon ajánlott!Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 31.

Családunk Marcellával tészták készítésével foglalkozott. Ismeretes, türelmes és kedves. Két lányunk volt velünk (9. és 7. életkor), és csodálatos volt velük. Megtalálta őket a kor szerinti feladatokat, és bevitte őket az egész folyamatba. A tészta nagyszerű; remélem, hogy otthon is újra lehet készíteni!Több

A program dátuma: 2018. május
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. június 1.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. május 23.

Szerencsés vagyok, hogy néhány évvel ezelőtt tapasztaltam a giglio-t, és vissza kellett jönnöm. Azóta nem voltam enni gnocchi, és érdemes várni. Köszönjük Marcella és Antonella a csodálatos élményt és a finom gnocchi, pesto és spenót ravioli recepteket.Több

A program dátuma: 2018. május
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. május 26.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. május 17.

A feleségem és én Marcella-val privát osztályt költöttünk a múlt héten, és csodálatos időnk volt. Ő rendkívül tudható és időt vesz igénybe, hogy elmagyarázza mindent a tudomány mögött az élelmiszer és a technikák. Néhány rövid órában kézzel készíthettük a Tagliatelle-t, a Gnocchi-t és a Pizza...Dough-t, méretezhettük és tisztíthatnánk egy tengerimalacot, előkészíthetnénk az articsókákat, valamint egy csodálatos Pesto-t. Végül egy finom tagliatellel leültünk egy egyszerű parmezán vajmártással (nem hívjuk Alfredo:), Pesto Gnocchi-t, Margherita Pizza-t és Seam Bream-t articsókákkal - mindezt a saját boraikkal, hogy mosni lehessen. Függetlenül attól, hogy privát vagy csoportos osztályban járunk, nagyon ajánlom a Giglio Cooking School-ot bárki számára, aki szórakoztató módon szeretné eltölteni néhány órát Firenzében.Több

A program dátuma: 2018. május
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. május 18.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 25.

Múlt héten meglátogatták a Giglio Főiskolát Firenzében, és nem tudok elég jó nekik. Marcella üdvözölt minket és átvette minket az elejétől a végéig, hogy velünk együtt osztozzunk minden fontos kérdésben, mi a megfelelő összetevők kiválasztása. Az articsóka tésztát készítettünk, a "Mark és Tracy" saláta (KÉRJÜK,...KÉRJÜK KELL JELEN JÓ!), A marhahús édes és savanyú hagymával, majd egy megolvadt csokoládé láva torta. Minden volt a legjobb. Tegnap este hazaérkeztem az útjáról, és ma már elkészítettem néhány receptet, hogy megosszam a férjemmel és a gyerekekkel.Több

A program dátuma: 2018. február
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. május 18.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 25. mobiltelefonon

Először azt hittem, egy olaszországi főzőcsarnok rongyos vagy sajtos. . . ami nem lehet messzebb az igazságtól. Ez SO oktatási és szórakoztató volt! Megtanultam, hogyan működik együtt a SIMPLE, friss összetevők képes átalakítani étkezés "WOW" szinten. Nem csak az oktató tanított minket, de saját egyedi...stílusával szórakoztatta minket. Ne hagyja ki ezt a gyönyörű élményt! ! !Több

A program dátuma: 2018. február
gigliocooking, a Giglio Cooking Day Course alkalmazásában álló Owner válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. május 18.
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 417 közeli hotel megtekintése
Hotel Lido
40 értékelés
0,04 km távolságra
Hotel Arno Bellariva
206 értékelés
0,08 km távolságra
FH Grand Hotel Mediterraneo
2 570 értékelés
0,28 km távolságra
Hotel Ferrucci
554 értékelés
0,3 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 3 083 közeli étterem megtekintése
Osteria dei Fiorentini
123 értékelés
0,3 km távolságra
Vaia Concept Store
182 értékelés
0,36 km távolságra
Crepapelle
180 értékelés
0,35 km távolságra
Chalet Bellariva
407 értékelés
0,19 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 1 676 közeli látnivaló megtekintése
Enoteca Bonatti
16 értékelés
0,49 km távolságra
MelaVespo
149 értékelés
0,06 km távolságra
Nuoto Extremo by Nicco
16 értékelés
0,35 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Giglio Cooking Day Course személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek