Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mentés
Továbbítás
10
Összes fénykép (10)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°19
°10
okt.
°13
°5
nov.
°9
°2
dec.
Kapcsolat
Via Maggio, 18r, Firenze, Olaszország
Santo Spirito / San Frediano
+39 055 292296
Hívás
Értékelések (4)
Értékelések szűrése
4 találat
Utazók osztályozásai
4
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
4
0
0
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2017. február 18.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2016. december 14.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2016. március 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2012. június 22.
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 414 közeli hotel megtekintése
Palazzo Guicciardini
194 értékelés
0,14 km távolságra
Ponte Vecchio Suites & SPA
472 értékelés
0,18 km távolságra
Palazzo Mannaioni Suites
129 értékelés
0,2 km távolságra
Hotel La Scaletta
1 565 értékelés
0,2 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 3 029 közeli étterem megtekintése
Osteria del Pavone
157 értékelés
0,09 km távolságra
Gelateria della Passera
770 értékelés
0,1 km távolságra
La Cova Tapas Bar Firenze
153 értékelés
0,12 km távolságra
Osteria del Cinghiale Bianco
2 814 értékelés
0,12 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 1 638 közeli látnivaló megtekintése
Basilica di Santo Spirito
307 értékelés
0,14 km távolságra
Piazza Santo Spirito
505 értékelés
0,15 km távolságra
Gallori-Turchi
14 értékelés
0,04 km távolságra
Piazza Della Passera
32 értékelés
0,16 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Guido Bartolozzi személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek