Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Összes fénykép (96)
Összes fénykép (96)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°22
°11
máj.
°27
°15
jún.
°30
°17
júl.
Kapcsolat
Trecento 106, 50025, Firenze, Olaszország
Több
Profil frissítése
Értékelések (90)
Értékelések szűrése
11 találat
Utazók osztályozásai
11
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
11
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 11 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 4 nappal ezelőtt mobiltelefonon

Mesés tapasztalat családunk ünnepli az 50 éves esküvői évfordulót. Jacopo és Anna üdvözöltek minket otthonukba, hogy tanítsanak minket és szolgáljanak minket. Kedves lelkek és rendkívül tehetséges szakács minden helyi és friss alapanyag felhasználásával. Kellemes beszélgetés és csodálatos közösség az asztal körül. Annyira inspiráltuk, hogy másnap...vásároltunk szüleinknek egy tészta készítőt az államok számára.Több

A program dátuma: 2019. május
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 7. mobiltelefonon

Egyik reggel (kb. 9: 00-kor) találkozunk Jacopo egy piacon a helyi piacon, és elmentünk felvenni az összes olyan terméket, amire szükségünk lenne az elkészített étkezéshez. Jacopo mesélt nekünk a helyi gyümölcsökről és zöldségekről, amikor összegyűjtötte mindazt, amire a mi étkezésünkre szükségünk volt (hagyma, sárgarépa, bazsalikom,...és néhány cseresznye, hogy elfogyaszthassuk), majd elmentünk a ricotta sajtot egy tejüzemből. Aztán átment a mészároshoz és a pékséghez, mielőtt a közeli lakásba költözött. Vegetáriánus és hideg kenyérsaláta (ami annyira ízletes volt), gnocchi, piros paradicsomszósz, spenót és ricotta töltött ravioli, töltött sertésszelet és tiramisu! Az öt közülünk (beleértve Jacopo is) együtt dolgoztunk egy fantasztikus étel elkészítésében (a legjobb, amit Firenze közben tettünk)! Mindannyian leültünk, hogy egy kicsit enni 1: 00 után. Meg kell élveznünk a munkáink gyümölcseit, miközben néhány vörösbort kortyolgatunk az egyik jacopo szomszédos szőlőültetvényéből. Nagyszerű élmény volt mindenkinek?Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 3.

A barátnőm és én két fiunkkal utaztunk, akik csak a főiskolán végezték el - szórakoztató út a sikerük megünneplésére. Mindannyian szeretünk főzni, és fantasztikus időt töltöttünk Jacopo-val! Nagyszerű oktató volt és csodálatos szakács. Határozottan kipróbálhatjuk az új receptjeinket. Legjobb vacsora Firenzében. Köszönjük Jacopo-nak, hogy megnyitotta...a család gyönyörű otthonát, és egy csodálatos éjszakát osztott velünk.Több

A program dátuma: 2018. június
Értékelés időpontja: 2018. június 3.

Részleteket kaptunk Jacopo-tól a Tracento-i farmjában. Rendkívül tájékozott volt a recept minden egyes összetevőjének jellemzőiről, hogyan kell és nem kezelhető, milyen más élelmiszerek egészíthetik ki vagy elrontják, és hogyan kell vágni és szeletelni a legjobb hatás érdekében. Felkészültek az utasításokra és gondoskodásra, hogy elkészítsék az...ebéd minden elemét. Meglepettünk, hogy milyen csodálatos ravioli készült a semmiből lehet íz. A Tiramisu fantasztikus volt, és azóta kétszer készítettük otthon. Anna felesége segített felkészíteni az ételt, és ebédre csatlakozott hozzánk.Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. április 11.

Három kisgyermekünk van, 1, 4 és 6 évesen. Jacopo és Anna annyira türelmesek és figyelmesek voltak rájuk és szükségleteikre. Az ebéd volt finom és a felújított parasztház annyira szórakoztató! Élveztük élményünket. Jacopo és Anna nagyon kedves házigazdák. Sokat tanultunk, és alig várom, hogy otthon újra...elkészítsem az ételeket!Több

A program dátuma: 2018. április
Értékelés időpontja: 2018. március 17.

Számos főzőtanfolyamot csináltunk egymással - szeretjük, hogy minden helyet meglátogassunk, és Jacopo után Firenzében mindketten egyetértettünk abban, hogy ez volt az egyik leghitelesebb, amit tettünk! Olyan sok közül lehet választani Firenzében, de örülünk, hogy Jacopo anyja konyhájában egy privát osztályt készítettünk egy gyönyörű firenzei lakásban....Gyorsan közölte a kérdéseket, és a gnocchi, a raviolo, a sertéshús és a tiramisza csodálatosan friss ételét tervezte, és kiváló keveréket készített, megosztotta a történelmet és a technikával kapcsolatos szenvedélyeket, és hagyta nekünk a munkát. Nagyon sok egyszerű dolgot megtanultam a jó ételekről és ihletettem, hogy Amerikában szezonálisabban főzzem magam. Nagy beszélgetés egy pohár borral a vacsora alatt. Kösz, Jacopo!Több

A program dátuma: 2018. március
Értékelés időpontja: 2017. szeptember 28.

Toszkánában egy két másik házaspárban éltünk. Ezt a főzési leckét és ételt néhány hónappal korábban terveztük a csoportunkban lévő három nő számára. Nagyszerű élmény volt és sokat tanultam! Jacopo egy csodálatos szakács, és miközben arra utasította minket, hogyan készítsük el az ételeket, nagyon informatív volt...az élelmiszerről és a régióról. A mi férjük csatlakozott hozzánk az étkezéshez, és mindannyian egyetértettünk abban, hogy csodálatos volt! Nagyon ajánlom ezt a tapasztalatot!Több

A program dátuma: 2017. szeptember
Értékelés időpontja: 2017. szeptember 28.

Négyes csoportunk kiemelkedő estét élvezett Jacopo megtanult házi készítésű tészta, paradicsomszósz, gnocchi, csirke cacciatora, panzanzella és tiaramisu készítésében. Kétségtelen, hogy ez volt a legjobb étel, amelyet a kéthetes Toszkániai utazásunk során tettünk. Az ízletes étel mellett élveztük Jacopo vendégszeretetét, varázsait és érdekes történeteit. , Emellett...számos olyan főzési tippet és technikát is felvetettünk, amelyet azóta sikeresen alkalmaztam otthon. Ez valóban kiemelkedő estét és utazásunk csúcspontját jelentette. Nagyon ajánlom ezt a tapasztalatot.Több

A program dátuma: 2017. szeptember
Értékelés időpontja: 2017. július 29.

Én vagyok az A típus, ezért terveztem néhány hónappal a júliusi utazás előtt. A kommunikáció kiváló volt a kezdetektől. A húgom, unokatestvére, fiam és én csirke cacciatore-t, panzanella-t csináltunk, porcini gomba mártással, gnocchival és csokoládéval. A mi osztályunkat kényelmesen tartottuk Firenzében, közel a piachoz, ahol...9.00 órakor találkoztunk és friss, helyi termékekkel választottuk. Jacopo is kedves volt ahhoz, hogy segítsen nekünk a parmezán sajt és a helyi pecorino vásárlásában. Rengeteg technikát tanultam meg, amelyeket felvettem vagy lejegyeztem; a főzés nagyon fontos a technikában. Jacopo nagyszerű tanár volt - azt hiszem, végül a tészta-készítési módszert is elérhetem egy tudományhoz. Az ebédet tanfolyamokon szolgálják fel, melyeket Jacopo toszkán szomszédja egyik helyi vörösborával együtt szolgált. A lakás hatalmas és kényelmes! Soha nem forró, még a főzés során sem. Ebédelni Anna-val és Jacopo-val nagyon hasonlít arra, hogy egy csodálatos étkezés barátaival - olyan meleg, kegyelmes seregekkel. Az idő repült, ahogy azt mondták a jó bárom körülbelül 2: 00-kor. Nagyon ajánlom ezt a tapasztalatot! Ez volt a legjobb étkezésünk a mi olaszországi 2 hetünk alatt. Arra készülök, hogy a Panzanella-t használom a receptek kapcsán.Több

A program dátuma: 2017. július
Értékelés időpontja: 2017. július 4.

Négy közülünk a firenzei lakásban töltötte a reggeli / délutáni főzést Jacopo-val, és imádtuk! Elindultunk a Sant'Ambrogio piacon, ahol Jacopo vásárolt zöldségeket, fűszernövényeket, húsokat, sajtokat és kenyeret étkezésünkre. Megmagyarázta nekünk, hogy mit vásárol, és tippeket adott a legjobb eladók kiválasztásához. Aztán visszamentünk a lakásába (ami...gyönyörű volt!) És elkezdtük főzni. Kiváló tanár, és minden jól megmagyarázta. Nem csak az ételeket főzte, hanem az olasz történelmet és kultúrát is. Végül mindannyian ebédeltünk borral és nagyszerű beszélgetésekkel együtt. Jacopo és Anna nagyon barátságosak voltak, barátságosak voltak, és nagy humorérzékük volt. Ez az osztály volt az utazásunk csúcspontja, és annyira örülök, hogy megcsináltuk! Nagyon ajánlott! A jövőben azt tervezem, hogy újra könyvelem vele, amikor a diákokat velem viszek külföldi tanulmányi programra.Több

A program dátuma: 2017. június
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 416 közeli hotel megtekintése
B&B Hotel Firenze City Center
761 értékelés
0,15 km távolságra
Orcagna Hotel
991 értékelés
0,3 km távolságra
Hotel Jane
665 értékelés
0,31 km távolságra
Hotel Bologna
396 értékelés
0,31 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 3 170 közeli étterem megtekintése
SENZ'ALTRO Bistrot
767 értékelés
0,16 km távolságra
Trattoria da I'Coco Filippo
396 értékelés
0,04 km távolságra
Kalimera L'Angolo Greco
225 értékelés
0,19 km távolságra
Osteria del Pesce
323 értékelés
0,14 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 1 741 közeli látnivaló megtekintése
Mercato di Sant'Ambrogio
243 értékelés
0,35 km távolságra
Le Murate Progetti Arte Contemporanea
31 értékelés
0,29 km távolságra
Enoteca Bonatti
16 értékelés
0,23 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Let's Cook With Jacopo & Anna személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek