Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
93
Összes fénykép (93)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló93%
  • Nagyon jó6%
  • Átlagos0%
  • Gyenge1%
  • Szörnyű0%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°7
°4
jan.
°7
°3
febr.
°10
°5
márc.
Kapcsolat
Loc. Casale, 26, 53037, San Gimignano, Olaszország
Webhely
+39 0577 940456
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (76)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 23. mobiltelefonon

Véletlenül találta meg ezt a helyet, amikor egy meghajtóra A fogadó nagyon befogadó és informatív a bor szép Érdemes meglátogatni, csak egy rövid távolságra a városból

A program dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. május 30.

Egy 17-es privát turné csoport részeként jött be. Flavia volt a legelevánsabb és lelkesabb háziasszony. Érdekes nézd körül a pincészet és a kis múzeum a régi stand. Kitűnő kóstolás - gyönyörű borok és megfelelő megfelelő élelmiszer-minták.

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. április 8.

Miután a Cum Quibis-ben egy finom vacsorát töltöttünk, ahol egy üveg CappellaSantAndrea Rialto bort fogyasztottunk, látnunk kellett a szőlőültetvényt. Vitorlázkodtunk (nagyon körkörös módon, hogy a GPS-jünket is megtelepítettük) a szőlőhegyen, és három kutya és Francesco, a tulajdonos üdvözölte őket. Vele volt egy fiatal amerikai nő,...aki segített neki angolul tanulni (angol nagyszerű volt). A borkóstolóteremben a felesége nagy apja érdekes tárgyai vannak, akik eredetileg a Vineyard tulajdonában voltak. Nem csináltunk túrát, hanem elrendeltük, hogy egy bor ügyét hazaszállítsuk. Milyen szép hely!Több

A program dátuma: 2018. április
Értékelés időpontja: 2018. január 22.

A férjem és én Novemberben Olaszországba látogattunk, és nem vettük észre, hogy a szőlőültetvények / pincészetek egy része szezonra zárva lesz. Felhívtuk Sant'Andrea Capellát, és azonnal üdvözöltek minket. Mi voltunk az egyetlen látogatók azon a napon, és élveztük a kiváló túrát! Kicsi, családi tulajdonban lévő...vállalkozás a toszkána szívében, de meglepő csavar. . . ez a kis terület fehérborokról ismertté, nem pedig a legelterjedtebb toszkán vörösekké. Vörösbor vagyok, de a Capella Sant'Andrea fehérborai finomak voltak! Megrendeltük mind a vöröseket, mind a fehéreket, sőt még néhány palack saját ízletes olívaolajat, amelyet az USA-ban szállítottunk otthonunkba. Nagyon ajánlom látogatni ezt a bájos szőlőskertet.Több

A program dátuma: 2017. november
Értékelés időpontja: 2017. december 30. mobiltelefonon

Szerette ezt a kis szőlőt. Félelmetes generációs anya és pop stop. Nagy bort, sajtot, és ami a legfontosabb, nagyon személyes élmény volt! Szeretett mind a szülők, mind a gyerekek iránt.

A program dátuma: 2017. december
Értékelés időpontja: 2017. október 7.

Meglátogattuk a tanyát / pincészetet egy turnéra és egy pizza készítésre. Filipo megtanította a gyerekeinknek, hogy készítsenek házi pizza tésztát és főzzék a fából készült kemencében. Imádták! És imádtuk ültetni, pihentetni és kóstolni a kis tételes borainkat. Elképesztő. Minden bizonnyal feltétlenül állítsa le ezt a...megállást az útvonalon!Több

A program dátuma: 2017. szeptember
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 19. mobiltelefonon

Szeretjük a Cappella Sant 'Andrea látogatását. A tulajdonosok tipikus olasz család nagyon szép és bájos. A bor finom volt, és az ingatlan valóban csodálatos. Ha Toszkánába megy, meg kell nézni, hogyan történik a bor, és ez a hely tökéletes!

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 18.

A Cappella Sant'Andrea borkóstolást tervezünk, részben azért, mert San Gimignano városában voltunk, és nagyon közel volt a városhoz. Ez egy hatalmas élmény volt, még akkor is, mint egy magabiztos bor-sznob, mint én. A fehérboruk három változatát kóstoltuk meg, ugyanabból a szőlőből készültek, de eltérő időben...és különböző időszakokra, valamint egy piros szuper toszkánra, amit szintén készítenek. A három fehérek közötti különbségek feltűnőek voltak, és azt találtuk, hogy különösen kedveltük a legfiatalabbakat és a legrégebbieket (akiket terrakotta idõsödött, majd viszonylag kis fából készült barrique-ban). A szuper-toszkánnak nyilvánvalóan több életkorra van szüksége, annak ellenére, hogy már két vagy három éves volt. Válogatott kenyerek, hideg vágások és sajtok is voltak, így láthattuk, hogyan állt az egyes borok a különféle ételekhez; ezek úgy tűnt, hogy a felső polcok is, ami növelte tapasztalatainkat. De leginkább a Cappella Sant'Andrea népe volt, akik ezt annyira élvezetessé tették. Az esemény előtti, alatt és után nagyon jó volt a kommunikáció, és remek kiegészítés volt az ingatlan túrája (bemutatva néhány szőlőültetvényt, valamint a pincéket). Szerettük a borokat annyira, hogy úgy döntöttünk, hogy megvásárolunk egy válogatott házat, amelyet nekünk szállítunk. Ezt nagyon könnyűvé tették számunkra, és még segített nekünk választani egy pár palackot a borok közül, amelyeket nem kóstoltunk, a kóstolás során szerzett preferenciáink alapján. Ez a látogatás / túra / borkóstolás (egy kicsit minden, valójában) az egész európai vakáció egyik csúcspontja volt.Több

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 8. mobiltelefonon

Én, a férjem és a barátom egy főző osztályba mentek a családi tulajdonban lévő szőlőültetvény / parasztházban. Ez volt a LEGJOBB tapasztalat az egész olaszországi utazásunkra! A kedves Claudia a különleges napok utazási irodájától a vidéki házig vezetett minket. Fernando (a szakács) meglátogatta a szőlőskertet,...és elmondta nekünk, hogyan készítik a borokat. Ezután felvette a saját zöldségeket az ökológiai kertből, és raviolákat, gnudi-t és tagliatelle-t készített a legfinomabb mártásokkal, melyeket valaha is ettem! Élveztük őket a végén néhány finom borral. Fernando olyan türelmes és kedves volt velünk. Nem nagyszerű a főzés, ezért aggódtunk, mielőtt az osztályba megyünk, de nem kellett volna olyan volt, mint ami valójában meglehetősen egyszerű, amikor főzni finom, egyszerű, szerves olasz összetevőket! Élveztük a nagy társaságot Claudia és Felipo a vacsora után. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! ! ! !Több

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 1.

A barátaim és én azért jöttünk ide, mint csoport, hogy felfedezzük az alapokat és a borkóstolást. A személyzet hihetetlenül barátságos volt és részletesen megadta a terület gazdag történelmét. Annyira lenyűgöző volt, hogy megértsék, hogy teljesen fenntarthatóak. A borok annyira ízletesek voltak, hogy felszálltunk egy tonnás...és hajózási ládákat az USA-ba. Még a szállítási folyamat is egyszerű volt! Nagyon ajánljuk látogatását, hogy támogassa ezt a családi pincészetet és annak történelmét!Több

A program dátuma: 2017. július
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 28 közeli hotel megtekintése
Il Pino
61 értékelés
1,75 km távolságra
Hotel San Michele
152 értékelés
1,82 km távolságra
Hotel L'Antico Pozzo
923 értékelés
1,83 km távolságra
Hotel Villa Belvedere
178 értékelés
1,88 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 133 közeli étterem megtekintése
Fattoria Poggio Alloro
669 értékelés
1,32 km távolságra
Cum Quibus
3 057 értékelés
1,76 km távolságra
Risto Macelleria I Piaceri Della Carne
175 értékelés
1,69 km távolságra
Il Ceppo Toscano
803 értékelés
1,78 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 120 közeli látnivaló megtekintése
Fattoria Poggio Alloro
100 értékelés
1,36 km távolságra
Teruzzi & Puthod
59 értékelés
0,95 km távolságra
Teruzzi & Puthod
14 értékelés
0,65 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Cappella Sant'Andrea személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek