Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Továbbítás
13
Összes fénykép (13)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°7
°2
nov.
°4
°0
dec.
°3
°-1
jan.
Kapcsolat
Bemelerweg 24, 6226 HA Maastricht, Hollandia
Webhely
+31 6 28124004
Hívás
Értékelések (5)
Értékelések szűrése
5 találat
Utazók osztályozásai
5
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
Egyéb nyelvek
5
0
0
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2017. szeptember 11. mobiltelefonon
Google-fordítás

Értékelés időpontja: 2017. augusztus 19.
Google-fordítás

Értékelés időpontja: 2015. december 27.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2015. szeptember 18.
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 39 közeli hotel megtekintése
Novotel Maastricht
1 048 értékelés
0,81 km távolságra
Hotel van der Valk Maastricht
947 értékelés
0,89 km távolságra
In den Hoof Hotel-Restaurant
106 értékelés
1,01 km távolságra
NH Maastricht
1 534 értékelés
1,51 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 473 közeli étterem megtekintése
Bancale 61
45 értékelés
0,9 km távolságra
Coffeelovers
37 értékelés
1,28 km távolságra
Van der Valk hotel restaurant
38 értékelés
0,86 km távolságra
Tsi-Au
19 értékelés
1,04 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 154 közeli látnivaló megtekintése
Mecc Maastricht
77 értékelés
1,59 km távolságra
Geusseltbad
38 értékelés
1,33 km távolságra
Stadium De Geusselt
14 értékelés
1,47 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) K&K chocolade-atelier:World’s smallest chocolate factory személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek