Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mai nyitvatartás: Zárva
Mentés
Megosztás
47
Összes fénykép (47)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló52%
  • Nagyon jó26%
  • Átlagos8%
  • Gyenge7%
  • Szörnyű7%
Részletek
Zárva
Nyitvatartás ma: Zárva
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 1-2 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°27
°17
aug.
°22
°12
szept.
°17
°8
okt.
Kapcsolat
Via Primo Maggio 12, 35031, Abano Terme, Olaszország
Webhely
+39 348 739 9427
Értékelések (79)
Értékelések szűrése
79 találat
Utazók osztályozásai
39
21
7
6
6
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
Egyéb nyelvek
39
21
7
6
6
Szűrés
Lista frissítése...
110 a(z) 79 értékelésből
Értékelés időpontja: 2018. június 10. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. május 31. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. április 18. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. április 1. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. április 1. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. április 1. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. március 29.
Google-fordítás

Több

MrBolz, a Small Batch alkalmazásában álló Community Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva 2018. április 4.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 27. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 26.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2018. február 24. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

MrBolz, a Small Batch alkalmazásában álló Community Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva 2018. február 25.
Google-fordítás

Több

További értékelések megtekintése
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Small Batch személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek