Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
95
Összes fénykép (95)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°8
°5
dec.
°7
°4
jan.
°7
°3
febr.
Kapcsolat
Loc. Casanova di Ricavo, 53011, Castellina In Chianti, Olaszország
Webhely
+39 0577 740266
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (68)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 22.

Kétségtelenül az egyik legjobb nap egy 2 hetes nyaralás Olaszországban. Két testvér és feleségünk a feleségünk 30. születésnapi ünnepe alkalmával a napot Ulrike-val töltötte, és volt a legcsodálatosabb idő. Nagyon élvezetes nap volt, amikor megtudtunk valami újat, elbűvöltünk néhány csodálatos ételt és sok bort ivottunk!...Ulrike még egy meglepetés-jégkrém-tortát rendezett el boldog feleségemnek és csodálatos házigazdának, aki csatlakozott az összes pletykához!Több

A program dátuma: 2018. június
Értékelés időpontja: 2018. július 29.

Milyen remek módja annak, hogy egy estét a családdal töltsünk. Két felnőtt és két gyerek voltunk, ahol a főzés fő tapasztalatai a terhelésektől (az egyik felnőttektől) és gyakorlatilag nem (mindkét gyerek). Ulrike mindannyian elkezdett egy másik ételgel, és fölöttünk csúszott, elegendő felügyeletet és segítséget nyújtva...annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az étel finom, de elegendő kézzel és szabadsággal igazán tanulni. A helyszín gyönyörű volt - valódi toszkán konyha - és Ulrike és fia Fabian társasága csodálatos volt. Itt sok éjszakát töltöttünk volna, ha lenne időnk.Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. június 17. mobiltelefonon

Rendkívüli élmény volt Ulrike-val Polderi Val Verde-nál! Castellinán kívül maradtam a két felnőtt gyermekemmel és a menyasszonyaimmal, és mindannyiunk számára lefoglaltattunk egy főzési leckét. Kezdetektől fogva finom volt. Májpástétomot, piros borsot és padlizsánt, vadmacskából levett vadcsalánkat, kézzel készített tésztát pesto, citrom csirke és tira misu....Ulrike elbűvölő volt, kiváló tanár, mindenki nagyon szórakoztató volt, és az étel finom volt. Csodálatos mód volt egy estét eltölteni, megtanulni új készségeket, és megkóstolni a helyi konyhát. Ulrike is nagyon hasznos volt és nagylelkű volt az idejével. Az osztályról való kommunikáció során megtudta, hogy az utazással kapcsolatban valami logisztikai kérdés merült fel, és nagyon nagylelkűen jöttünk a mentőnkbe, ahol egy taxisofőrre gondoltunk, hogy egy késői járat után vegye fel a lányomat és a fiamot a firenzei repülőtérről, hozd el őket a házba, amit béreltünk, és értékeltük az Uffizi jegyeket egy olyan dátumra és időre, amely teljes egészében megjelent a galéria honlapján. Ő volt egy fantasztikus háziasszony és vezető, és a mi esténk a gazdaságban volt az egyik legfontosabb az utazás. Nagyon ajánljuk a főzés óráit, valamint a Polderi Val Verde üdülését!Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2017. október 29. mobiltelefonon

A férjem és én egy 5 órás privát főzési osztályt vettünk fel, amely magában foglalta a piacra való bevonást és az Ulrike-val történő vásárlást. Ez volt a kedvenc élményünk Toszkánában! Igazán különleges volt. Olyan volt, mintha a családdal együtt lógnánk egész nap főzni, beszélni és...ivatni. Az idő olyan gyorsan végigfutott, hogy Ulrikéval 8 órát töltöttünk. Ez volt a leghosszabb privát osztály két ember számára. A piac után visszatértünk és főztünk a konyhában, ahol minden receptet felállítottak az állomásokon. Patkós parmigiana-t, kolbászt és grillezett radicchio tésztát, citromcsirkét és tiramisót készítettünk. Ulrike másnapi receptekkel küldte neki a receptjeit. Elmagyarázta a toszkán étel történelmét, és beszélgettünk és nevetettünk a borszemükkel. Minden finom volt. Alig várom, hogy kipróbálhassam őket az ünnepekre! Köszönjük Ulrike és a fiát, Fabian egy csodálatos idő! Legjobb, Maribeth és NickTöbb

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. október 16. mobiltelefonon

A 6 fõs csoport a Poderi Val Verde fõosztályán vett részt, és nagyszerû volt. 9 ételeket készítettünk, amelyek fantasztikus ételeket biztosítottak nekünk. A 3 órás főzési idő alatt mindannyian különféle ételeket, például friss tésztát, frittátót, padlizsán parmigiana-t, citromcsirkét, töklevest és tiramisót készítettünk. A tényleges főzés...mellett sok mindent megtudtunk a toszkán étel és bor történelméről és fejlődéséről. Mindannyian váratlanul kipróbáltuk az elkészített ételeket.Több

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 23.

Cajuns in Chianti: Az élet Dél-Louisianában az élelem körül forog, és Ulrike hat otthon érezte magát. Az est igazán az utazásunk csúcspontja volt, és valami, amit újra meg fogunk tenni, amikor Toszkánában. Köszönet Ulrike-nak és Fabian fiának, egy felejthetetlen estet töltöttünk. Alla Prossima

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 22.

Ez csodálatos élmény volt! Ulrike elvitte a hatunkat (3 pár Louisianából), és otthon éreztük magunkat! Ő és fia egyedülállóak, és Olaszországban a legkülönösebb életet élvezik! Főzöttünk, meglátogattuk Ulrike-nal és a fiával, ivottunk bort és vacsorázzunk az étkezésen a házigazdánál a szabadtéri teraszán! Mindenkinek ajánlom ezt!...Menjen készen arra, hogy élvezze az idejét az Agriturismo és a két kegyes gazda társaságában! Köszönöm Ulrike és Fabian emlékezetes estét! A Benoitek a Lake Charles-tól, Louisiana!Több

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. augusztus 12. mobiltelefonon

A főzési osztály csodálatos volt. Nagyon jó kezek, mint sok más főzőtanfolyamok, Ulkraine örömmel tanított nekünk a chianti főzés trükköjét, miközben elmesélte nekünk a történelmet is! Nagyon szépen köszönöm !

A program dátuma: 2017. augusztus
Értékelés időpontja: 2017. július 13.

Toszkánában nagyon szórakoztató nap volt. Ulrike 10 éves kortól 10-et töltött el a helyi piacon, ahol kóstoltunk egy kis bort tartalmazó sajtokat és húsokat. Aztán visszamentünk a konyhába. Mindannyiunk számára elrendezte, hogy készítsen egy edényt (egy pár duplázódott fel). Körbejárta a konyhát, és gyakran "mit...csinálsz" a helyesbítéseket, hogy még a legtapasztaltabbak is megtanuljanak valami új technikát. Rengeteg bor kísérte a főzésünket. Az étel csodálatos volt, és azonnal elküldte nekem a recepteket.  Az egész család kijelentette, hogy remek alkalom - az egyik kedvenc napunk Toszkánában.  Ezt követően csoportunk négy tagja úgy döntött, hogy Ulrike fiával, Fabiannal (?) Megérkezik egy íjászleckére. Olyan jó alkalom volt, hogy megduplázzuk ott a leckét.  Mindent összevetve, ez egy mesés nap!Több

A program dátuma: 2017. július
Értékelés időpontja: 2017. július 5. mobiltelefonon

A lányom és én üdvözöltük Ulrike egy hatalmas mosollyal és öleléssel. Ulrike olyan sok bajba került, hogy biztosítsa gluténmentes követelményeink teljesítését, anélkül, hogy valódi toszkán tapasztalat lenne. Mindketten gyorsan elkezdtük dolgozni az esti menünket. Az út mentén elhelyezett kis hegyeket értékelték, és akkor fogják használni,...amikor hazatérünk. Az 5 fogásos menüünk olyan finom volt. Nem tudjuk ajánlani Ulrike-t és a főzési osztályát. Az idő megengedte volna, hogy csatlakozzunk Farbinhoz az íjászpályán a saját tulajdonukban. Egy ilyen üdvözlő ingatlan, hogy látogassa meg. A Chianti-ba való utazásunk biztosan megmarad az egyik vidéki üdülőtelepen. Köszönöm Ulrike, köszönöm Farbin. Jo és Jess xxTöbb

A program dátuma: 2017. július
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 10 közeli hotel megtekintése
Hotel Colle Etrusco Salivolpi
605 értékelés
1,3 km távolságra
Tenuta di Ricavo
252 értékelés
1,57 km távolságra
Hotel Il Colombaio
105 értékelés
1,77 km távolságra
La Petraia
4 értékelés
1,84 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 45 közeli étterem megtekintése
Gelateria di Castellina
134 értékelés
2,71 km távolságra
Taverna Squarcialupi
755 értékelés
2,22 km távolságra
Pestello
430 értékelés
1,99 km távolságra
Rosticceria Il Re Gallo
1 078 értékelés
2,13 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 33 közeli látnivaló megtekintése
Sant'Agnese Farm
166 értékelés
3,1 km távolságra
Casa Emma
173 értékelés
5,1 km távolságra
Tenuta Casanova
295 értékelés
3,69 km távolságra
Poggio Amorelli
138 értékelés
2,16 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Poderi Val Verde - Chianti Cooking Lesson személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek