Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sant'Agnese Farm

Mai nyitvatartás: 10:30 - 10:30
104
Összes fénykép (104)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló93%
  • Nagyon jó2%
  • Átlagos3%
  • Gyenge1%
  • Szörnyű1%
Részletek
Most nyitva
Nyitvatartás ma: 10:30 - 10:30
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 1-2 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°8
°5
dec.
°7
°4
jan.
°7
°3
febr.
Kapcsolat
Località Sant'Agnese Caselle 9, 53011, Castellina In Chianti, Olaszország
Webhely
+39 348 689 5181
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (166)
Értékelések szűrése
10 találat
Utazók osztályozásai
10
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
10
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 10 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 18. mobiltelefonon

Fantasztikus élmény. Csodálatos bor íz, beleértve a balzsamos kóstolást. Az étel fantasztikusan követi a bor ízét. Nagyon ismerős és szenvedélyes. Erősen ajánlott.

A program dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. július 28. mobiltelefonon

Arra számítottunk, hogy az alap turnézás és a borok mintavétele. Amit tapasztaltunk, teljesen más volt. Abban a pillanatban, amikor elhagytuk autóját, lelkesedéssel üdvözöltük, és kísérték a kóstolóterembe, ahol találkoztunk a guiseppel. Elég vonzó volt és elindított minket a szőlő- és borászati ​​folyamatra. Ami új volt...számunkra, a balzsamecetfolyam volt. Ki új - 30 éves balsamikus mézzel. Eleanor volt a házigazdánk a borkóstoláshoz - és elmondanád, hogy szereti a munkáját. A szenvedélye és a borokkal kapcsolatos tudás a különbséget számunkra jelentette. Hogyan magyarázta meg a különböző ételeknek a borra gyakorolt ​​hatását, és milyen jól illesztett, és mi nem. Amikor a balsamikát a pecorino sajt fölé helyeztük, azt hittük, meghalunk, és elmentünk a mennybe, csak akkor, ha meghaladjuk, amikor a balsamikát a zseléinkon tartottuk. A borok, az olívaolajok és az ecetek megrendelésének zökkenőmentes módja nagyszerű volt. További előnyünk számunkra az volt, hogy a gyönyörű borok bevételeinek részei jótékonysági célokra szolgálnak. Nagyon élveztük a tapasztalatot.Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 26.

Meglátogattuk a Sant 'Agnese Farmot, 15 éves esküvői évfordulós olaszországi utazásunk részeként. Ez volt az olasz nyaralás egyik kiemelkedő eleme. A szőlőültetvény és az ebéd egy privát turnéját egy főzési leckét készítettük el. Az egész nap egy életen át tartó élmény volt. Attól a pillanattól...kezdve, amikor megérkeztünk, családként fogadtuk. A mi ünnepi ünneplésünkkel egy csokor virágot mutattam be, meleg öleléssel együtt. Privát túrát kaptunk a gazdaságról és a szőlőültetvényről, valamint annak magyarázatával, hogyan termelik borukat, ecetjeiket és olívaolajainkat. Következő volt az igazi bánásmód. Saját főzési lecke volt. Nem volt érzése a lecke, hanem inkább főzés a családdal a konyhában az ünnepnapokon. Friss tésztát készítettünk gombamártással, csirkével és tiramisuval. Minden ízletes volt, és Loria segítségével bízunk benne, hogy a recepteket otthon is megismételhetjük. A leckét ebéddel fejezte be, ahol a saját alkotásainkat mintavételeztük, az ízletes előételeket pedig a délutáni ebédlő vendégeinknek szolgáltattuk. Az ebéd tartalmaz olívaolajat és ecetet, valamint borkóstolókat. A kezdetektől a végéig minden rendkívüli volt. Köszönöm Alessandro, Loria, Gigi, Daniele, Giuseppe és Elenora egy napot, amit soha nem fogunk elfelejteni!   A Sant'Agnese Farm mindenki számára fontos, aki remélni fogja, hogy megtapasztalja a Chianti régiót és a pincészeteket. Ez egy hatalmas, családias pincészet, ahol napközben a család részévé válik! Ne hagyja ki ezt a kincset!Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 20.

Meg kell értened először, hogy mi a család ott, mielőtt megpróbálná értékelni a csodálatos élményt. Nem adja fel az elveit, hogy valami más, őszinte, egészséges és ugyanakkor finom ízelítőt kínáljon. Saját bor, saját húsok és sok más dolog. És az ecetet. A Balsamico 0 és...50 év közötti vagy annál idősebb. Nem vicc. És a szag és az íze lehetetlen leírni. Az ebéd és a farm látogatás értéke. Ne felejtsük el a völgy feletti kilátást az ebéd alatt és a csodálatos, kompetens magyarázatot az összes ételekről és különböző ételekről származó borokról.Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 2.

A toszkán vidék környékén tett utazásunk alatt itt álltunk, hogy megnézzük ezt a kis pincészetet és ebédet. Milyen csodálatos hely! Minden bor kiváló volt, de a kedvencem a Casanova volt. Ami az étkezést illeti, kiemelkedő volt a különböző bruschetták indítója, később a Tagliolini al Limone...napja volt a különleges, majd a pesto lasgana, majd a csokoládéval készült sertés. A kapribogyó a friss gyümölcsökkel és 30 éves balzsamecettel teli jégkrém volt. Néhány palack bor megrendelését a balzsamecettel együtt. Nagy gonddal átadták otthonának. Kérem, adj tovább!Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. június 15.

A férjemnek és nekem egy szép borkóstoló volt, egy könnyű ebéddel együtt, amelybe beletartoztak a különböző balsamika mintavételezése. Nagyszerű vendéglátással bántak velünk, és a farm nagyon látványos látványt nyújt. Giuseppe olyan kedves volt. Későn érkeztünk Firenzéből, és 45 percet várt ránk. Ezt megelőzően nem voltam...egy vörösboros ivóvíz, de a chianti olyan csodálatos volt, hogy most kacsintok! Nagyon ajánlom a látogatást!Több

A program dátuma: 2018. június
Értékelés időpontja: 2018. június 6.

A pillanat idején úgy döntöttem, hogy egy autót és egy pilótát rendezek, és felfedezem San Gimignano és a környék néhány pincészetét. Néhány óra múlva felfedeztük a várost, és elmentünk egy kis helyi gazdaságba, ahol a sofőrünk ebédeléseket tett. Én egy kicsit eloltottam, mert minden, amit...láttam, az Organic kifejezés volt a legtöbb irodalom fölött. Nem vagyok nagy rajongó, és azt hiszem, az ökológiai mozgalom nagy része a hype. Mindenesetre a tulajdonosok találkoztak velünk, akik melegen üdvözöltek és egy asztalhoz vezetett egy kis ebédlőben. A borozó több palackot hozott magával, és elmagyarázta nekünk, hogy mi volt, és egy pincér hozta az első pályát. Sokféle bruschetta, csak jobb lett, a következő tanfolyam volt egy lasagna, hogy meghaljon. Aztán jött egy sertés étel, amely pörkölt volt, ami finom volt. Elvesztettem a számot, hogy hány különböző nagy bor volt. A kétórás ebéd soha nem ment ilyen gyorsan. Természetesen megkaptuk a recepteket, és megrendeltünk egy vegyes öntvényt, hogy hazaküldjenek hozzánk. Megpróbálja újra létrehozni az étkezést, de nem vagyok biztos benne, hogy meg tudjuk csinálni az igazságot.Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 31.

Hatunk meglátogatta a pincét, és ebédelt. Az egész élmény csak kellemes volt. Gyönyörű nap volt, és kicsit körbejártunk, hogy meglátogassuk a pincészetet és a balzsam hordókat (ízletes balzsamot készítenek!). Giuseppe volt a vezetőnk és fantasztikus volt. Ebéd voltunk, ami teljesen finom volt és annyira szórakoztató...volt. Nemcsak a borokat kóstoltuk meg, hanem a házigazdáink hihetetlenül nagylelkűek voltak a szemüveg újratöltésével. Az egész élmény nagyszerű volt. Az ebéd, amely borkóstolást tartalmazott, személyenként 50 € volt, ami szerintem jó árat jelent a szórakozásért, a kiszolgálásért, a jó ételért és a jó borért! Nagyon ajánlom a Sant'Agnese Farm látogatását, ha van esélye! Egy igazán szórakoztató mód, hogy néhány órát töltsünk a toszkán vidék látogatása közben!Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 29.

Attól a pillanattól kezdve, amikor beléptünk a pincészetbe, úgy éreztük, hogy egy szerető család társaságában vagyunk, aki meghívott minket ebédre! Annyira izgatott volt, hogy nekünk, és amikor beszéltek a borukról, történetükről és folyamatukról, láthatták a szenvedélyüket abban, amit készítettek. A bor csodálatos volt, az étel...kiemelkedő volt, és szó szerint csak egész nap akartunk maradni! Ne pazarolja el idejét a nagy pincészetek, hogy túltermelnek és elveszítik a minőséget, támogatása pincészetek, mint ez nagyon fontos, és értékelik a te dolgod.Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 11.

Nagyszerű napunk volt Toszkánában, melyet a "Csak Toszkánában" kézikönyve irányított. . . és itt volt a csúcspont. Giuseppe üdvözölte, aki nagyszerű túrát és kóstolást biztosított. Ezt követte egy hihetetlen 4 fogásos ebéd. A lasagna leírhatatlan volt - csak egy másik szint - tényleg olyan jó!...! A helyszín, a kilátás és a környék nagyon toszkánok - meg kell nézni Toszkánát, és el kell hinni, milyen szép ez! ! GRAZIE - Paolo (Orange Connecticut USA)Több

A program dátuma: 2018. május
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 10 közeli hotel megtekintése
Locanda Le Piazze
514 értékelés
3,01 km távolságra
Tenuta di Ricavo
252 értékelés
3,53 km távolságra
Hotel Colle Etrusco Salivolpi
605 értékelés
3,82 km távolságra
Quercia al Poggio
58 értékelés
4,07 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 45 közeli étterem megtekintése
Tavola di Guido
237 értékelés
3,01 km távolságra
Pestello
431 értékelés
1,58 km távolságra
Rosticceria Il Re Gallo
1 078 értékelés
4,64 km távolságra
Macelleria Stiaccini
104 értékelés
4,71 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 33 közeli látnivaló megtekintése
Casa Emma
173 értékelés
4,82 km távolságra
Tenuta Casanova
295 értékelés
0,75 km távolságra
Castello della Paneretta
52 értékelés
3,42 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Sant'Agnese Farm személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek