Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10
Összes fénykép (10)
Teljes nézet
Kiválósági Tanúsítvány
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló57%
  • Nagyon jó32%
  • Átlagos5%
  • Gyenge5%
  • Szörnyű1%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°7
°4
jan.
°7
°3
febr.
°10
°5
márc.
Kapcsolat
Via Vittorio Emanuele II 18, 57037, Portoferraio, Elba, Olaszország
Profil frissítése
Értékelések (178)
Értékelések szűrése
1 találat
Utazók osztályozásai
1
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
1
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. július 13.

Kitűnő fagylaltot hoztak Portoferraio új kikötőjében, ahol a halászhajók és a kompok hajóznak. Különleges íz és friss tejszínhab, élelmiszer-tartósítószerek nélkül

A program dátuma: 2018. július
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 136 közeli hotel megtekintése
Hotel Villa Ombrosa
260 értékelés
0,48 km távolságra
Albergo Ape Elbana
100 értékelés
0,51 km távolságra
Villa Padulella
2 értékelés
0,64 km távolságra
Hotel Villa Padulella
69 értékelés
0,84 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 578 közeli étterem megtekintése
Enoteca Gustavino
218 értékelés
0,3 km távolságra
Gelateria da Massimo
57 értékelés
0,19 km távolságra
Bitta 20
318 értékelés
0,26 km távolságra
La Tonnina
174 értékelés
0,31 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 256 közeli látnivaló megtekintése
BerBene
6 értékelés
0,52 km távolságra
Procchio Beach
748 értékelés
1,36 km távolságra
Spiaggia di Capo Bianco
1 226 értékelés
1,28 km távolságra
Sottobomba Beach
221 értékelés
1,43 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Gelateria Zero Gradi személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek