Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kiválósági Tanúsítvány

In Italy Tours
A foglalás nem lehetséges a TripAdvisoron

Szeretne egyéb, jelenleg foglalható lehetőségeket látni?
Értékelések (87)
Értékelések szűrése
15 találat
Utazók osztályozásai
14
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
14
1
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 15 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 4 héttel ezelőtt

A Corso Vittorio Emanuele-től indult, a Tropea fő sétány utcája, üzletekkel és kávézókkal szegélyezve. A Largo Rota-ig, egy csendes piazza lakóépületekkel és a Taverna L’Antica Grotta épületében ebédeltek. Amikor elindultunk a Largo Duomohoz, a normand stílusú katedrálishoz. Érdekes paloták vannak a téren szép erkéllyel, libamáj...stílusban. Mindenki a tengerparton van, és nem olyan sok akció, amely megfelel nekünk. . a Corso a tenger felett, egy négyzetnél magasan zárul le, ahonnan folyamatosan kilátás nyílik a strandokra, a távoli eolikus szigetekre és a hegyekreTöbb

A program dátuma: 2019. május
Értékelés időpontja: 2019. augusztus 7.

Miután megtettük a szokásos olaszországi túrákat (Róma, Velence, Firenze, Capri stb.), Anyánkat akartuk vinni a családunk származási helyére, de csak azt tudtuk, hogy Calabria. Nem tudtam, milyen nagy a terület, amely magában foglalja, vagy pontosan hol kell keresni. Annyira örültem, hogy megtaláltam Tania-t és az...Olaszország túrákat. Néhány régi dokumentummal ő és kapcsolatai pontosan megtalálták a családunk lakóhelyeit, sőt néhány távoli unokatestvért is. De van még! Tania alaposan ismeri a környéket, és csodálatos turnét készített Tropea, Scylla és környékéről. Dél-Olaszország sokat kínál: a történelmi területektől a strandokig és csodálatos ételekig! ! Tania annyira csodálatosvá tette az utazást, és minden tökéletesen megtervezett és szervezett volt. A feleségem és én szeretünk főzni, és Tania rendezett pár vacsorát a helyi éttermekben. Részt vettünk az ételkészítésben, bort ittak és mesés ételeket kaptunk - minden friss ételt a mezőktől és nagyszerű helyi borokat. Az ételekkel kezeltük a híres cipolla rossa-t - a régióban termesztett (és szinte minden üzletben eladott) vöröshagymát és a kardhalot - általában nem vagyok kardhal rajongója, de annyira friss és jó volt - imádtam! ! És megismertük az ételeket az nduja-tól - egy helyi sertés-alapú ételről -, és ettünk vele. Itt van egy fontos szempont - Tania vágyainak alapján túrát készít neked. Folyékonyan beszél olaszul, miután Tropea-ban élt, és angolul, mint őslakos ausztrál. Sok kapcsolataival, széles körű ismereteivel rendelkezik, és biztos lesz benne, hogy csodálatos és szórakoztató időtöltéssel rendelkezik. A túra privát volt, bár egy étteremben főzési osztályunk körülbelül tucat más nagyon barátságos emberrel zajlott a világ minden tájáról - annyira szórakoztató találkozni, beszélgetni és megosztani az étel és a bor szerelmét. Tengerparti látogatásaink között székek, esernyők és ebéd szerepeltek. Pilótáink és más idegenvezetők (Tania is velünk volt) annyira udvariasak és segítőkészek voltak. Anyám 89 éves, és elmentek az útból, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól jön (89-ös nagyon fitt, de ennek ellenére nagyra értékelték a kiegészítő segítséget.) Tropea és a régió sok látnivalóval rendelkezik. Függetlenül attól, hogy érdekli-e a történelem, az ételek, a túrázás, a strandok, a bevásárlás vagy csak pihenés, a Tania and in Italy Tours a legjobb választás. Nem kell tovább vizsgálni.Több

A program dátuma: 2019. július
Értékelés időpontja: 2019. július 30.

Kedves gazdainkkal, Tania-val részt vettünk a főzési osztályban Peppe és Vera tanyán. Amint Tropea-ban maradtunk, átutalást ajánlottunk az osztályba és az osztályból, melyet a költségünk tartalmazott. Pár főzési órát végeztem, de ez határozottan a kedvencem volt. Hagyományos módon főzel, egy tipikus Nonna garázskonyhájában. A farm.../ étterem csak annyira gyönyörű volt. Olyan lenyűgöző és festői volt, hogy egy fa alatt álltunk ebédelni. Az osztály során 9-10 különféle étel főzéséhez segítettünk, beleértve a házi tésztát. Néhány egyéb étel között:  - Scampi és pisztácia tészta  - Nduja tészta  - csirke paprikával a sütőben  - Marhahús  - Vöröshagymás étel a híres calabresei hagymával.  - Tengeri sügér  - Padlizsán parmigiana  - plusz a kis „meglepetések”, amelyeket ebédünkre is vásároltak. Az ételek teljesen isteni voltak, gyönyörű kalabriai aromák tömbje, melyeket tökéletesen párosítottunk a helyi borokkal párosítva. Evés után mi kezeltünk Peppe és Vera házi likőrökre. . . (nem hagytuk józanul, ez biztos.) A menü változik, mivel az attól a naptól a legfrissebb terméstől függ. Összességében a tapasztalat teljesen lenyűgöző volt, és legszembetűnőbb volt a Tropea-utazásunk legfontosabb eseménye. Ha szereti az ételt és a főzést, ostoba lenne, ha nem foglalja le ezt az élményt.Több

A program dátuma: 2019. július
Értékelés időpontja: 2019. június 29.

Egy csomó barátja mind a főzési osztályt, mind az ebédet tanította Tania-val, és ez volt a kirándulás egyik csúcspontja. Látva egy igazi működő gazdaságot és megtanulni a főzéshez szükséges készségeket, a kedvenc ételem annyira szórakoztató volt, hogy a legkiválóbb ebédekkel csodálkoztam egy gyönyörű szabadtéri környezetben....Nagyon nagylelkű és kellemes élmény - ne hagyd ki!Több

A program dátuma: 2019. június
Értékelés időpontja: 2019. május 4. mobiltelefonon

A férjem és én három hétig Olaszországban utazott, és ezt a túrát Tania-val találta az utolsó pillanatban. Annyira szerencsés voltunk, hogy belefoglaljuk azt, ami kicsi, négy csoportból állt, hiszen ez volt az utazásunk csúcspontja. Reggel a Tania és az ő sofőrje vett fel minket, és...egy másik párral együtt Vera és Pepe keresztorantájához vezetett. A főzési bemutatót és az órákat egy nagy konyhában tartják, egy kis kőházban, amely elkülönül a ristorantától. A meleg fogadtatásban kávét és egy sajtot, salumi-t, kenyeret és Nduja-t, a terület különlegességét vettük figyelembe. Nem éhesünk! Ekkor kezdődött a főzés. Két tészta szószot (Ndjua paradicsommal és kagylóval), csirkét paprikával, sajttal hengerelt halat és gyógynövényeket, volintini (sajt, Nduja és rakéta), helyi hagymát, tejszínhagymát, kagylót, kagylót, kagylót. módon (friss a fazékból és töltött zsemlemorzsával, majd sült), friss articsóka saut ed fokhagyma és gyógynövények, és mi friss tésztát a helyi stílusban, filej. Ez elég lenne ahhoz, hogy négy embert töltsön be, de az asztalnál Vera tökéletesen grillezett tonhalat, sült szardínist, csokoládét és vörösboros süteményt, valamint édesgyökér és limoncello likőröket hozott. Mi is élveztük a helyi borokat ebédünkkel, amely a délután nagy részét tartotta, mivel nem érkeztünk haza csak röviddel azután 5 után. Mondanom sem kell, hogy este nem evettünk vacsorát. Óriási időt töltöttünk, és nagyon ajánlott Tanianak és csodálatos partnereinek.Több

A program dátuma: 2019. május
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 11. mobiltelefonon

köszönöm Tania két fantasztikus túrát szerveztek számunkra. A főzési osztály volt az egyik legjobb, amit valaha is tettünk. A nap minden csodálatos volt. Minden olyan jól szervezett, Tania köszönhetően. Találkoztunk néhány igazán kedves emberrel, és a nap végére mindannyian jó barátoknak éreztük magunkat. . Végtelen...folyóbor, az egyik legjobb étel, amelyet eddig olyan frissen ettem, ahol a leginkább a kertben kerestem. A második túra Francesco-val a Capo Vatico körül hajóján fantasztikus nap volt. Úszni kristálytiszta kék vízben, gyönyörű friss ételeket eszik, melyet Francesco főz és pihent a hajón, csak csodálatos volt. Milyen csodálatos ember, Francesco. Kis angolul beszél, de elég ahhoz, hogy bejusson. A hajó túra volt a legfontosabb számunkra. Köszönjük ismét Tania-nak ilyen csodálatos túrák megszervezését. Mindkét túra olyan szervezett volt, és úgy éreztük, hogy a helyiek.Több

A program dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. július 19.

A férjemmel és a Tania-val, a Vera-val és a Pepe-vel a múlt héten vettük át a főzőosztályt és szerettük! Tania megismerkedett velünk, és a mi másik osztálytársainknak egy Pepe farmjába lovagoltunk, mi volt a nap, amikor megtudtuk a helyi ételeket, az összetevőket, amelyek bejutottak rájuk,...és segítettek előkészíteni őket. Friss helyi halakkal, helyi fűszeres kolbászt, friss padlizsánt és vöröshagymát készítettünk. Sajtokra és húsokra búzoztunk, és bort kortyoltunk, miközben ismerkedtünk társainkkal és Tania-val. Feszítettünk egy sovány halat szeleteket, megszórtuk, pácolt húst és sajtot forgattunk, kenyeret készítettünk, kézzel készített tésztát készítettünk, mindenre olívaolajat tettünk. A gazdaság egy részét sok gyümölcsös fa, olajbogyó, eper, szőlő, termés, kecske (beleértve a csecsemőket is) és a szamarakat körbejártuk. Élveztük a családi kutya figyelmét, mivel hiányzott a miénk. Az élelmiszerek elterjedése hihetetlen keverék volt a csirkehús, a hal, a kolbász, a sertéshús, a zöldség, a tészta, stb. Minden részletétől, mindez nagyon finom volt, és mindent segítettünk. Nagyszerű mód volt arra, hogy eltöltsd a napot, köszönjük, hogy Tania-t tette!Több

A program dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 3.

Ha a Tropea-ban, kérjük, olvassa el először a Tania-t, a húgom és én utaztam 2018 májusában, és 8 napunk Tania-val Tropeában mágikus volt a kezdetektől a végéig. Briliáns ausztrál / olasz érzés volt, hogy mindig közeli hozzátartozó voltam, gondjait és tapasztalatait kínálták Calabria legszebb részét....Nem tudom, hogy miért olyan nagy figyelmet fordít az északi területekre, amikor Dél-Olaszország messze a legcsodálatosabb, és kiváló ár-érték arányt nyújt, idilli strandok és kristálytiszta vizek. Az étel és a bor nem dicsőséges! ! ! ! ! A szállásunk remek volt, minden a küszöbön, és a kaliforniai emberek udvariasítása és melegsége olyan hitelesnek bizonyult, mint a megtapasztalt pálya-kaland. Nem tudok többet beszélni Tania Pascuzziról és arról, amit Tropeában kínál. Tania lesz, Tiz és Grace ????Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 28. mobiltelefonon

Az egynapos főzőosztályt a tropea-ban, a pepper és a Vera farmjában végeztük. Nagyon kedves volt velük dolgozni, és az étel finom volt. Határozottan minden euróra érdemes. Tényleg ajánljuk ezt a tapasztalatot. Mind nagyon friss volt, és a bor íze is nagyon jó. Tehát volt egy...pitty, hogy nem tudtunk többet enni:) köszönöm Tania, hogy az utazás olyan egyedi.Több

A program dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. május 22.

Tania olyan csodálatos hétre tervezett, hogy még mindig álmodom róla. Minden napi kirándulás / esemény minden nap új vakáció volt. Sokszor Olaszországban voltam, és ez mindazt, amit eddig tapasztalt. Minden ember meleg volt és üdvözölte a vezetőtől. A Tropea önmagában gyönyörű, de a régió kultúrája,...történelme és konyhája életre kelt. A kalabriai szenvedély és szeretet láttatása valóban inspiráló volt. Köszönöm Tania!Több

A program dátuma: 2018. május
További értékelések megtekintése
Kapjon gyors válaszokat a(z) In Italy Tours személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek