Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2
Összes fénykép (2)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló75%
  • Nagyon jó25%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Kapcsolat
Corso Repubblica 54, 09040 Villasalto, Szardínia, Olaszország
Profil frissítése
Értékelések (4)
Értékelések szűrése
4 találat
Utazók osztályozásai
3
1
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
3
1
0
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 24. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

A program dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. június 5.
Google-fordítás

Több

A program dátuma: 2017. június
Értékelés időpontja: 2016. augusztus 1. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

A program dátuma: 2016. július
Értékelés időpontja: 2016. május 30. mobiltelefonon
Google-fordítás

A program dátuma: 2016. május
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 834 közeli hotel megtekintése
Hotel Ristorante Domu Incantada
157 értékelés
17,32 km távolságra
Luna & Limoni Town
114 értékelés
17,9 km távolságra
Albergo Corallo
31 értékelés
18,36 km távolságra
Le Ginestre
3 értékelés
18,72 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 7 447 közeli étterem megtekintése
Paolo Perella
156 értékelés
0,23 km távolságra
Locanda I 4 Venti
10 értékelés
3,22 km távolságra
Agriturismo Su Niu De S'achili
21 értékelés
7,12 km távolságra
La Luna
16 értékelés
13,56 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 3 222 közeli látnivaló megtekintése
Miniera su Suergiu
11 értékelés
1,16 km távolságra
Nuraghe Armungia
18 értékelés
3,25 km távolságra
Parco Archeologico di Pranu Muttedu
71 értékelés
13,39 km távolságra
Nuraghe Arrubiu
192 értékelés
20,37 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Antico Caffe Di Mauro Semeraro személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek