Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Campidori Selections

Jelenleg zárva: 9:30 - 12:30, 15:30 - 19:30
Mai nyitvatartás: 9:30 - 12:30, 15:30 - 19:30
1
Összes fénykép (1)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló50%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű50%
Részletek
Jelenleg zárva
Nyitvatartás ma: 9:30 - 12:30, 15:30 - 19:30
Nyitva tartás megtekintése
Kapcsolat
Via Papa Giovanni XXIII 98/1, 23848 Oggiono, Olaszország
Webhely
+39 349 263 9750
Hívás
Profil frissítése
Értékelések (2)
Értékelések szűrése
2 találat
Utazók osztályozásai
1
0
0
0
1
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
1
0
0
0
1
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2017. május 5. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

A program dátuma: 2017. május
Értékelés időpontja: 2016. október 20. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

A program dátuma: 2016. június
A közelben
Közeli hotelekAz összes közeli hotel megtekintése
Hotel Ristorante Dogana Vecchia
17 értékelés
4,28 km távolságra
Best Western Hotel Nuovo
140 értékelés
4,53 km távolságra
Hotel Parco Belvedere
87 értékelés
4,93 km távolságra
Quality Hotel San Martino
567 értékelés
5,25 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 32 közeli étterem megtekintése
La Vetturina
321 értékelés
0,2 km távolságra
Lo Scoiattolo
52 értékelés
0,81 km távolságra
Haru Asian Fusion Restaurant
94 értékelés
0,22 km távolságra
Artesapori L'antico Forno Di Valsecchi Emanuele
66 értékelés
0,22 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 7 közeli látnivaló megtekintése
Lago di Annone
27 értékelés
2,28 km távolságra
Ravellino
9 értékelés
2,48 km távolságra
Consonno
134 értékelés
3,32 km távolságra
Abbazia San Pietro al Monte
224 értékelés
4,01 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Campidori Selections személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek