Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Taste Hungary

1 119 értékelés
Budapest, Magyarország
Több
Kiválósági Tanúsítvány

Taste Hungary
A foglalás nem lehetséges a TripAdvisoron

Szeretne egyéb, jelenleg foglalható lehetőségeket látni?
Értékelések (1 119)
Értékelések szűrése
51 találat
Utazók osztályozásai
44
4
3
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
44
4
3
0
0
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 51 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt mobiltelefonon

Elza-val sétáltam a vacsorát, és fenomenális volt! Először ezt a felülvizsgálatot kell előadnom, mondván, hogy a múltban több más kulináris túrát is tettem a világon, és ez az én 3-as! Azt hiszem, 3 vendégnek kellett volna lennie Elza-val, de a másik kettő a legutóbbi pillanatban...megszűnt, így végül egy-egy-egy turné lett. De azt hiszem, még akkor is, ha nem lett volna olyan "exkluzív", hogy még mindig élveztem volna. Elza nemcsak a magyar ételekről, hanem a történelemről is jól ismeri, és részletesen foglalkozott a témával, amit szerettem. Rengeteg kérdést tettem fel, és örömmel fogadta őket, sőt úgy tűnt, boldog voltam. Nyilvánvaló, hogy szoros kapcsolatban áll a meglátogatott létesítményekkel, és a szolgáltatás és az élelmiszer kivételes volt. Az étel rendje és típusai, valamint a túra üteme nagyszerű volt!Több

A program dátuma: 2019. július
Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt mobiltelefonon

Egész nap kirándult Tokajba Taste Magyarországgal. Három voltunk a turnén. Vezetőnk Aniko volt. Nagyszerű munkát végzett a régió történelméről. Nagyszülei Tokajban szőlőültetvényekkel rendelkeztek, így sokat tudott. Az Oremus-tal kezdődött, meglátogatta a pincészetet és pincéket. Kóstolt 6 bor. Aztán elment Hudacsko-ba, turnéztak a pincében, ebédelt. Leves,...kacsa, szarvasmarha, cékla, tészta gombóc, dió, diófélék és 10 bor. Anita, a mi fogadónk nagyon kedves és nagyon beszédes volt. Az édesanyja elkészítette az ebédet. Végül elment Pince Erzsébetbe. A tulajdonos túrát tett a pincében, és széles körben beszélt velünk. Minden borászatban borokat vásárolt. Visszatérve a szállodánkba kb. Összességében egy nagyszerű idő!Több

A program dátuma: 2019. június
Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt mobiltelefonon

A feleségem és én nagyon izgatott voltunk, hogy a zsidó konyhát / gyalogtúrát Budapesten tartsuk. Azonban kicsit csalódott voltunk tapasztalatainkkal. Először is, a cég váratlanul törölte délutáni turnéját, mielőtt megkezdődött volna. (Azt jelezték, hogy az idegenvezető beteg volt.) Szerencsére sikerült más napokon átutaznunk a többi...tervünkön, és nem tudtunk megpróbálni egy másik útmutatót találni a turnéhoz. Megértem, hogy a dolgok megtörténnek, de nem kaptunk sok figyelmet vagy választást az ügyben. Másodszor, a túra kevésbé történeti jellegű, és sokkal kevesebb ételt foglal magában, mint amire számítottunk. A méltányosságnál ez egyszerűen lehet a túra tervezése. Ugyanakkor azt akartam, hogy mások is tisztában legyenek azzal, hogy mi van, hogy megalapozott döntést hozhassanak, mielőtt igazságos összeget költenek. A túrát úgy írják le, mint „több ízű megállást”. A túra és kávé (csak nagyon kedves) kávézóban csak egy megálltunk, egy megállt egy romos bárban egy pálinkát lőni (ami rendben volt), és megállt egy étteremben ebédre (ami jó volt, de jelentéktelen). Ezzel szemben a kulináris séta (ami csodálatos volt) lényegesen több ételt vett igénybe, és véleményem szerint jobb értéket képviselt. A túra kulturális szempontjait tekintve a zsidó környéken egészen meglehetősen korlátozott megjegyzéseket tettünk a térség történetére vonatkozó útmutatónkkal. Furcsa módon nem sokat beszélt a második világháborúról vagy a holokausztról. Ez kissé furcsanak tűnt, tekintettel a budapesti történelemre és a túra fókuszára. Az idegenvezetőnk egyszerűen csak kikapcsolt napot vehet igénybe, mivel úgy tűnt, kissé érdektelen volt a túra során. A túra csúcspontja határozottan a Szász-Chevra ortodox nagy zsinagóga látogatása volt. A zsinagóga hihetetlen volt. Meglátogattuk a Dohany utcai zsinagógát is. Ne feledje azonban, hogy a túra valójában nem esik ebbe a csodálatos épületbe. Véleményem szerint ez a túra nagymértékben javítható a zsinagógában. A végén végül elszakadt a turné. Budapestnek ez a része gazdag kulináris és kulturális örökséggel rendelkezik, melyeket érdemes megismerni. Azonban nem feltétlenül gondolom, hogy ez a túra megéri a pénzt.Több

A program dátuma: 2019. június
Értékelés időpontja: 4 héttel ezelőtt

A központi piacon, ahol elkezdtük a kóstoló extravagánciát, találkoztunk a vezetőnkkel, Barbie-vel. A piacon volt Langos, szeletelt hús, szarvasgomba paszta, Unicum. Aztán itt maradtunk, és egy kis csokoládéüzletet akarunk. Innen Anthony Bourdain híres helyén evettünk. Leves, sült gomba, dió és alma saláta, olvasztott sajt és...kenyér, rántott csirke tejszínnel és sajttal, túrós. Innen egy klasszikus kávézóba, az édességek központi kávézójába mentünk. Végül eljutottunk a Tasting Tour borboltjába, ahol Thomas kiválóan leírta a régió borait, amikor kóstoltuk őket.Több

A program dátuma: 2019. május
Értékelés időpontja: 2019. június 9.

A Taste of Hungary Culinary sétáltunk a másik napon, és fantasztikus időnk volt. Útmutatónk, Andrea nagyon jól ismerte a magyar konyhát, és nagyon nagylelkű volt a tudás megosztásában (amellett, hogy nagyon szép ember volt). Ízletes magyar ételeket és italokat kóstoltunk meg (és némelyik nem is...olyan fantasztikus, de ez része a szórakozásnak). A meglátogatott helyszínek nagy betekintést nyertek a magyar kultúrába. Különösen élveztem a Nagy Vásárcsarnokot. Ezt a túrát mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik az élelmiszer és / vagy a magyar kultúra iránt.Több

A program dátuma: 2019. június
Értékelés időpontja: 2019. május 27. mobiltelefonon

A magyar ételeket és italokat ilyen nagyszerű időszükségletnek vetettük fel! Evie (sp) az útmutatónk kellemes volt, tökéletes angolul beszélt, és csodálatos információkat osztott meg Magyarországról, az emberekről, a kultúráról és az ételtől. A kenyérből, húsból, zöldségből, csokoládéből, desszertből, sörből, borból és italból sokféle étel volt....Ne enni előre! A megosztott információkkal és az élelmiszerekkel teljesülsz!Több

A program dátuma: 2019. május
Értékelés időpontja: 2019. április 15. mobiltelefonon

Hat éves csoport voltunk, és főzési bulit vettünk fel, amely a borhoz párosított főzési osztály volt. Micsoda fantasztikus élmény és nagyszerű éjszaka. Tamaszunk volt, séfünk, aki magyarázta a hagyományos magyar ételeket. Nagyon jól ment a lépcsőn, és örült, hogy csatlakozzon hozzánk, és segítsen neki főzni,...miközben hasznos tanácsokat ad nekünk arra, hogyan lehet a legjobbat kihozni az ételekből. Közben Sebastian, a sommelier, csodálatos helyi borokkal vitt minket. A helyi sajtok és húsok kóstolótábláival üdvözölték a kóstolóút megkezdését egy pohár pezsgővel, míg Tamas magyarázta a menüt. A csirkepaprika főételének főzését kezdtük a legtöbb időre, így azok, akik részt vettek a főzésben, mert voltak olyanok, akik csak meg akarták nézni, kötényeket kötni, és Tamas-tól kaptunk utasításokat, miközben Sebastian tetején állt. szemüvegünket. Miután a csirke paprikát megkezdtük, segítettünk előkészíteni az előadást (elfelejtettem, hogy mi volt ez), amely fűszerekkel és paprikával kevert túró volt. Ezt friss zöldségekkel szolgálták, és finom volt - ezt meg kellett enni, miután kész volt. Aztán elkészítettünk egy uborka- és tejfölös edényt, hogy eljussunk a fő - ooh! Elfelejtettem mondani, hogy Sebastian fehérborot öntött nekünk a kísérlethez. Ezután szórakoztatóan próbáltuk a helyi gombócokat a főszereplőkkel folytatni, ami sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik, így feleslegesen rusztikusnak tűntek! A felkészülésünk most már befejeződött, így mindannyian leültünk, hogy élvezhessük munkánk gyümölcsét. Azt kell mondanom, hogy finom volt, ahogy főztük! Tamas aztán megmutatta nekünk, hogyan készítsük el a törött palacsinta desszertjét, ami inkább a sárgabarack lekvárral, de még mindig finom, és a helyi Tokaji desszertborokkal befejeződött. Mindannyian nagyszerű éjszakánk volt. Tamas és Sebastian csodálatos házigazdák voltak, és ilyen szórakoztató éjszakánk volt, javasoljuk, hogy tegye meg a főzési osztályt, különösen, ha egy csoportja. Köszi srácok.Több

A program dátuma: 2019. április
Értékelés időpontja: 2018. október 4.

Az elmúlt hónapban kitűnő étkezési turné voltam Prágában, Bécsben, és most Budapesten. Barbara volt az útmutató. Nagyon jó angol, aki mindig szívesen fogadja, fogadja, nemcsak az élelmiszerről, hanem Budapestről, Magyarországról, az emberekről, a kultúráról stb. Tájékoztatja a vendégeket. Elvitt minket a csodálatos Nagy Élelmiszerpiacra, ahol...elkezdtük az ivást, az evést és a tanulást a magyar élelmiszer-kedvencekről, az összetevőkről, azok elkészítéséről, még a történelemről is. Innen ebédelni kezdett egy csodálatos étterembe, amelyet Anthony Bourdain fedezett fel, és még mindig a helyiek nagy kedvence. Ezután egy nagyon klassz idős kávézóra, kávéra és desszert kóstolásra. Borkóstolással és bemutatással zárult a magyar borok. Négy órás szórakozás és étel. Csináld. Még akkor is, ha nem vagy egy élelmiszer, szeretni fogod.Több

A program dátuma: 2018. október
Értékelés időpontja: 2018. szeptember 23. mobiltelefonon

A Ruin bár túra. . nagyszerű élmény volt. . a mi idegenvezetővel Lilaa. . nagyon ismerős a budapesti csodálatos város minden vonatkozásában. . sok szép pubot tapasztaltunk. . ami valójában nem volt mit várunk. . . a helyi borokat inni és megízlelni a magyar nagy...ételeket. . Ez kötelező. . Találkoztunk egy igazán csodálatos lánysal. . Iman, aki a világot utazza. . és sok élményt élt át megosztani. . . Köszönjük a lányoknak, hogy nagyon jól érezzük magunkat.Több

Értékelés időpontja: 2018. szeptember 17.

A budapesti korábbi látogatóként a magyar élelmiszerek világába vezető legfontosabb fajtája főleg a gulyás és a langos (általában nagy mennyiségű sörrel történő mosás) volt - tudtam, hogy a helyi konyhaművészetnek egy közelmúltban , a Taste Magyarország "budapesti kulináris séta" mellett döntöttünk. A híres központi ételteremben...(nemrégiben CNN "Európa legszebb várospiacja") kezdtük el a turnéját, ahol több standot is felszolgáltak különböző tárgyakról, pl. Rétest, húsokat és langókat. Nem sokkal később, több éttermet és élelmiszerekkel kapcsolatos üzletet fedeztünk fel (nem fogom mondani, hogy melyikek, mivel nem szeretnék túl sok meglepetést adni, de sok lemorzsolódott Anthony Bourdain étterme nyomon követheti. .) Az utazás végén 3 különböző hazai bort kóstoltak meg kenyérrel és sajttal együtt - ebben a stádiumban nagyon elégedett voltam, de azt hittem, durva, hogy nem végeztem az összes boromat és sajtomat:) Ez volt egy finom étel turné és egy jó módja annak, hogy találkozzanak az emberek a világ minden tájáról - a 8-as csoportunkban volt brit (us!), Kanadai és amerikai. Nagyon ajánlott. Köszöntő (vagy pl. Szs g re!)Több

A program dátuma: 2018. szeptember
További értékelések megtekintése
Kapjon gyors válaszokat a(z) Taste Hungary személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek