Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sciacca
Közzététel
Bejövő üzenetek
Keresés
Összes fénykép (1)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°8
°1
nov.
°3
°-1
dec.
°3
°-2
jan.
Kapcsolat
Via Pietro Gerardi 15, 92019, Sciacca, Szicília, Olaszország
Profil frissítése
Értékelések (2)
Értékelések szűrése
2 találat
Utazók osztályozásai
2
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
Utazók osztályozásai
2
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2014. július 10. mobiltelefonon
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2013. augusztus 18.
Google-fordítás

Több

A program dátuma: 2013. július
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 1 284 közeli hotel megtekintése
Hotel Aliai
341 értékelés
0,46 km távolságra
Melqart Hotel
365 értékelés
0,47 km távolságra
Hotel Villa Calandrino
214 értékelés
1,33 km távolságra
Club Cala Regina
997 értékelés
3,67 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 18 301 közeli étterem megtekintése
La Favola Bar - Pasticceria
74 értékelés
0,04 km távolságra
La Buona Forchetta
491 értékelés
0,02 km távolságra
Osteria Il Grappolo
676 értékelés
0,08 km távolságra
Pizzeria Steripinto
357 értékelés
0,06 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 7 850 közeli látnivaló megtekintése
Museo del Giocattolo Sciacca
197 értékelés
0,35 km távolságra
Piazza Angelo Scandaliato
303 értékelés
0,44 km távolságra
Basilica Maria Santissima del Soccorso
126 értékelés
0,56 km távolságra
Porta Palermo
120 értékelés
0,05 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) CRAPANZANO CATERINA Lana e filati személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek