Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Tenuta di Nozzole

Jelenleg zárva: 9:30 - 18:00
Mai nyitvatartás: 9:30 - 18:00
3
Összes fénykép (3)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló100%
  • Nagyon jó0%
  • Átlagos0%
  • Gyenge0%
  • Szörnyű0%
Részletek
Jelenleg zárva
Nyitvatartás ma: 9:30 - 18:00
Nyitva tartás megtekintése
Javasolt időtartam: 1-2 óra
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°13
°5
nov.
°9
°2
dec.
°8
°1
jan.
Kapcsolat
Via di Nozzole 12 | Loc. Passo Dei Pecorai, 50022, Greve in Chianti, Olaszország
Webhely
+39 055 859811
Hívás
Értékelések (1)
Értékelések szűrése
1 találat
Utazók osztályozásai
1
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
1
0
0
0
0
Szűrés
Lista frissítése...
Értékelés időpontja: 2016. április 29.
Google-fordítás

A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 19 közeli hotel megtekintése
Casprini Da Omero
91 értékelés
0,48 km távolságra
Castello Vicchiomaggio
497 értékelés
2,11 km távolságra
Hotel Locanda Il Gallo
88 értékelés
2,56 km távolságra
Agriturismo Poggio ai Mandorli
9 értékelés
3,42 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 100 közeli étterem megtekintése
Il Cavaliere di Gabbiano
146 értékelés
2,2 km távolságra
La Dispensa di Andrea e Gregorio
309 értékelés
3,52 km távolságra
Trattoria L'Antico Forno
331 értékelés
4,02 km távolságra
Casa Del Popolo
45 értékelés
4,98 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 84 közeli látnivaló megtekintése
KM Zero Tours - Slow Travel Tuscany
61 értékelés
3,47 km távolságra
Pastificio Artigianale Fabbri - Il Museo della Pasta
7 értékelés
3,54 km távolságra
Villa Calcinaia Wine Shop
11 értékelés
5,16 km távolságra
Scuola di Cucina Fonte de Medici
11 értékelés
5,05 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Tenuta di Nozzole személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek