Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9
Összes fénykép (9)
Teljes nézet
Utazói értékelések összegzése
  • Kiváló74%
  • Nagyon jó17%
  • Átlagos5%
  • Gyenge2%
  • Szörnyű2%
Részletek
Helyi időjárás
Biztosította: Weather Underground
°F°C
°6
°0
dec.
°5
°-1
jan.
°7
°0
febr.
Kapcsolat
Via Bafile 197, 30016, Jesolo, Olaszország
Webhely
Profil frissítése
Értékelések (39)
Értékelések szűrése
1 találat
Utazók osztályozásai
1
0
0
0
0
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
1
0
0
0
0
Mit mondanak az utazók?
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 8. mobiltelefonon

Finom jégkrém, mind a hagyományos zselatin, mind a joghurt. Szép ízek és sokféle finom étel a joghurtos fagylaltra! ! Barátságos, mosolygós és hasznos ember, aki ott dolgozik (ugyanaz az ember mindkét alkalommal ott voltunk). Két hüvelykujj!

A program dátuma: 2018. július
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 253 közeli hotel megtekintése
Hotel Nazionale
91 értékelés
0,04 km távolságra
Hotel Diana
174 értékelés
0,06 km távolságra
Hotel Moderno
96 értékelés
0,08 km távolságra
Hotel Touring
158 értékelés
0,08 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 427 közeli étterem megtekintése
Neps
71 értékelés
0,28 km távolságra
Ristorante Rosso 14
297 értékelés
0,3 km távolságra
Alla Pergola
8 értékelés
0,24 km távolságra
La Bonteca Jesolo
34 értékelés
0,08 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 89 közeli látnivaló megtekintése
Sand Nativity
764 értékelés
0,39 km távolságra
Spazio Aquileia 123
40 értékelés
0,51 km távolságra
Pala Arrex
13 értékelés
0,48 km távolságra
Lido di Jesolo Sea Life Aquarium
1 236 értékelés
0,41 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Gelateria Alma személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek