Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Park Avenue Hotel

Utazó (142)
Szoba és lakosztály (216)
Étkezés (26)
Részletek
Elhelyezkedés
Tisztaság
Kiszolgálás
Érték
Vendéglátóhely szolgáltatásai
Szobaszerviz
Ingyenes parkolás
Étterem
Bár/társalgó
Ingyenes, nagy sebességű internet (WiFi)
Fitneszközpont edzőteremmel/edzőszobával
Akadálymentesség
Bankettszoba
Konferencialétesítmények
Konferenciatermek
Mosodai szolgáltatás
Nemdohányzó hotel
Üzleti szolgáltatások internet-hozzáféréssel
Vegytisztítás
Továbbiak megjelenítése
Szoba felszereltsége
Klímaberendezés
Lakosztályok
Nemdohányzó szobák
Hasznos információk
HOTEL STÍLUSA
Üzleti
Klasszikus
HOTEL BESOROLÁSA
Elhelyezkedés
Teljes nézet
70Gyalog közepesen bejárható
Pontszám: 100-ból 70
22étterem 0,5 km-en belül
0látnivaló 0,5 km-en belül
Értékelések és egyéb
931értékelés
382fénykép
11kérdés és válasz
0szobatipp
Utazók osztályozásai
  • 440
  • 271
  • 129
  • 47
  • 44
Időszak
Utazói típusok
Nyelv
  • Egyéb nyelvek
  • Szűrés
  • magyar
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Péntek és szombat éjszaka maradtunk. A szálloda személyzete fantasztikus volt, és mi olyan kedves időnk volt, amit ismét februárra megrendeltünk! ! ! A szombat este Marco Pierre White étteremben evettünk és mesés volt. Az étterem személyzete nem tudott volna többet segíteni, és
Bővebben
Anyám és apám havonta egyszer meglátogatta az éttermet, az utóbbi néhány alkalommal velük mentem. Ezen a látogatáson észrevettük az árak emelkedését a menüben, egyébként nem aggódtunk néhány £ -on keresztül. Miután csak 15-20 perccel vártak a steak, néhány percig vártak, hogy a
Bővebben
Park-Avenue-Belfast, (Guest Relations Manager, Park Avenue Hotel) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. aug. 11.
Good afternoon Jan and thank you for your in-depth comments about your service experience. First of all, there is no excuse for how you were treated and this level of service is neither something we strive for nor something we tolerate. I would like to investigate this further and would ask you to email me at frontdesk@parkavenuehotel.co.uk so that I can escalate your complaint. I await your email and offer you our sincere apologies Jane - Guest Services Manager
Bővebben
Csak ebédelni kezdtem egy bárban. Milyen csalódás. Megrendelt egy pohár bort, nem hűtött. Hűtött poharat ajánlottak, mivel csak a bort adták a hűtőbe. A lasagne olyan volt, amilyet csak a sajt tetejénél lehetett volna feltüntetni. Majdnem olyan vastag volt, mint a hús és a
Bővebben
Park-Avenue-Belfast, (Guest Relations Manager, Park Avenue Hotel) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. aug. 11.
Good afternoon Robert and my sincere apologies that our food service let you down. This is unacceptable and certainly not the level of service we strive for. Can I ask if you made your feelings known at the time as I am sure our Restaurant Manager would have done everything possible to make your experience much better? If not, and if you would like to comment further, please email me at frontdesk@parkavenuehotel.co.uk. Please be assured we take every poor comment very seriously and your direct feedback would be appreciated Jane, Guest Services Manager
Bővebben
Itt maradt csak 1 éjszaka, de tényleg szeretné, ha tovább maradhatnánk. Tökéletes elhelyezkedés, nagyon közel a város repülőtere. Rengeteg parkolóhely és tökéletes hely a Belfast felfedezéséhez. Miután megérkezett a szoba nem volt kész, de a recepció személyzete barátságos és
Bővebben
Park-Avenue-Belfast, (Guest Relations Manager, Park Avenue Hotel) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. aug. 11.
What a wonderful review - thank you! I am so glad that you enjoyed your stay and I am especially glad your daughter enjoyed relaxing in the bath with her favourite TV show. I really hope that next time you can 'linger longer' We all really hope to welcome you back soon Jane, Guest Services Manager
Bővebben
Meglátogattam és megmaradtam ebben a szállodában üzleti útra, Hotel kívül néz ki, csak ok semmi különös is hiányzik levél kívül épület. A fogadó személyzet nem nagyon barátságos volt, amikor bejöttem A szobák nagyon szépek és nagyon megbízhatóak és tisztaek A bár a földszinten
Bővebben
Park-Avenue-Belfast, (Guest Relations Manager, Park Avenue Hotel) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. aug. 11.
Good afternoon and I am of course disappointed to read your review. To respond to some of your comments... The hotel has been in the same family for three generations and has evolved from being a local bar and grocers shop to the 4 star establishment it is today. The building is steeped in history and has grown organically since the turn of the century. I am sorry that you felt the outside was disappointing but we do our best to make our hotel look attractive. We have a beautiful enclosed garden, ample free parking and great views over Belfast I am sure you have read our many reviews which always compliment our team on their friendliness so to hear you were let down is certainly not what we would expect and I apologise for your experience. Our bar was refurbished a few years ago to reflect it's history and is a firm favourite with the local residents and our guests alike so again I apologise if this was not to your taste. We never strive to provide an 'average' service or product and I am sorry that you felt we let you down. Our team always hope to make every guest feel welcome and provide excellent service. I hope if you come back to Belfast you will let us wow you next time. Jane, Guest Services Manager
Bővebben
Albumkategóriák
Összes fényképUtazóSzoba és lakosztályÉtkezés
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekPark Avenue Hotel
The Standard Double Single Room at the Park Avenue Hotel
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekPark Avenue Hotel
The Junior Suite at the Park Avenue Hotel
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekPark Avenue Hotel
The Superior Double Single Room at the Park Avenue Hotel
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekPark Avenue Hotel
The Executive Double Room at the Park Avenue Hotel
tv in bath too! no excuse to miss the soaps!
ElőzőKövetkező
12345644
8 to 10 minutes to city centre off peak and 5 to 6 minutes to City Airport.
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
Are smoking rooms dearer ?
They do have a smoking permitted room, as far as I can remember it doesn't cost any extra
1 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
Sorry, Never had the chips. I will say that the food in the restaurant was far superior to the Pub Food. The pub is best used for snacks to go with the drinks in my belief.
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
ElőzőKövetkező
123
ElőzőKövetkező
11
ÁRTARTOMÁNY
88 USD - 188 USD (egy standard szoba átlagára alapján)
EZEN A NÉVEN IS ISMERT
park avenue belfasthotel park avenue
ELHELYEZKEDÉS
Egyesült KirályságÉszak-ÍrországBelfast
SZOBÁK SZÁMA
56
Ez az Ön TripAdvisor-profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson. Regisztrálás a profil tulajdonosaként