Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Scandic Kungens Kurva

Utazó (109)
Szoba és lakosztály (58)
Étkezés (7)
Részletek
Elhelyezkedés
Tisztaság
Kiszolgálás
Érték
Vendéglátóhely szolgáltatásai
Étterem
Ingyenes, nagy sebességű internet (WiFi)
Medence
Ingyenes parkolás
Fitneszközpont edzőteremmel/edzőszobával
Reggeli az árban
Szobaszerviz
Bár/társalgó
Akadálymentesség
Beltéri medence
Konferencialétesítmények
Konferenciatermek
Kutya- és kisállatbarát
Mosodai szolgáltatás
Nemdohányzó hotel
Nyilvános WiFi
Szauna
Többnyelvű személyzet
Üzleti szolgáltatások internet-hozzáféréssel
Továbbiak megjelenítése
Szoba felszereltsége
Családi szobák
Nemdohányzó szobák
Hasznos információk
HOTEL STÍLUSA
Családi
Biztonságos
HOTEL BESOROLÁSA
Elhelyezkedés
Teljes nézet
41Autó ajánlott
Pontszám: 100-ból 41
24étterem 1 km-en belül
2látnivaló 1 km-en belül
572értékelés
144fénykép
5kérdés és válasz
0szobatipp
Utazók osztályozásai
  • 88
  • 217
  • 150
  • 78
  • 39
Időszak
Utazói típusok
Nyelv
  • Egyéb nyelvek
  • Szűrés
  • magyar
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Ez volt a legrosszabb Scandic szálloda. A reggeli rossz volt. Szobaszervíz - rossz. A Stuff segítőkész volt, de nem tudta, hogy egyszerűen csak a parkolásról vagy az autós töltésről van szó. Nem volt lehetőség a kaffe megszerzésére reggeli után. Csak mcdonald vagy K. körben
Bővebben
Scandic_Kungens_K, (Manager, Scandic Kungens Kurva) válasza
Megválaszolva 2 héttel ezelőtt
Hi 958audriusnm, Thanks for taking the time to write us some feedback, and so sorry we could not live up to our usual standard! Could I ask you to contact me on sam.radstake@scandichotels.com to get some more information on your booking? Thanks in advance, and have a great day! Best regards, Sam // Hotel Manager
Bővebben
Figyelembe véve, hogy a Stockholm belvárosában lévő szállodák nem állnak rendelkezésre ingyenes parkolási lehetőséggel és gyakorlatilag megfizethetetlenek, a Scandic Kungens Kurva jó alternatívának tűnt. A hátránya nyilvánvalóan az, hogy még egy autóval is 10 kilométeres ingázás
Bővebben
Scandic_Kungens_K, (Manager, Scandic Kungens Kurva) válasza
Megválaszolva 2 héttel ezelőtt
Hi Etienne A, Thanks for taking the time to write us some feedback, such an extensive review is always helpful for other guests. Sorry to hear that you were not satisfied with the room, we will start renovating the last of our old room category soon. Happy to read you liked our staff at the reception! And I will be sure to pass on your feedback to our breakfast team. During the holidays we often have many families staying with us, so sometimes the refilling can take a bit longer. I hope to welcome you back in the future! Best regards, Sam // Hotel Manager
Bővebben
Nagyon hálás vagyok a szállodának, minden hatékony és helyben volt. Nagyon kényelmes ágyak. De minden szobában van kétágyas szoba, tehát ha dupla ágyat akarsz - magad kell mozgatnod az ágyakat! A szálloda maga egy kicsit olyan, mint egy labirintus, így időt vesz igénybe, hogy
Bővebben
Scandic_Kungens_K, (Manager, Scandic Kungens Kurva) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. dec. 11.
Dear OSchmucker, Thanks for taking the time to write us some feedback, happy to read you were thankful to us! :) I hope to welcome you back next year during the dog event again. Best regards, Sam // Hotel Manager
Bővebben
Messze van a várostól. Nincs légkondicionáló az év legforróbb napján. A szoba kicsi és egyszerű, szarvasmarha nélkül meleg vizet. Másrészről van egy McDonald's közel, egy nagy szupermarket 400 méterre, és egy nagyon jó reggeli a szállodában
Bővebben
Scandic K, (Manager, Scandic Kungens Kurva) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. aug. 2.
Dear GaiMike, Thank you for your feedback! Yes,unfortunately we do not have AC in the hotel and we wasn’t prepared for the heat that we experience this summer. I hope that we will see you again soon. Kind regards Zandra
Bővebben
Tisztességes terület a közelben lévő üzletekkel, de a szoba (7. emelet) hiányzott a sok szükséglet, mint például: AC, hűtőszekrény, és rossz a padló és a por tisztítása a személyzet alatt a 2 hetes tartózkodásom alatt, szintén rossz zaj - elszigetelt (zaj a szomszédok következő
Bővebben
Scandic K, (Manager, Scandic Kungens Kurva) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 23.
Dear Joe E, Thank you for your feedback! Unfortunately we do not have AC or fridges in the rooms, if you want you can borrow a fan from the front desk. If you have medicine that needs to be chilled you can always leave it in the fridge at the front desk. I´m sorry to hear that the cleaning wasn’t to your satisfaction, next time just lets us know so that we can make sore that our staff fallows our routines. We do not want you to stay in a room that you are dissatisfied whit for two weeks. Kind regards Zandra
Bővebben
Albumkategóriák
Összes fényképUtazóSzoba és lakosztályÉtkezés Medencék és tengerpartok
A fényképet a vezetőség bocsátotta rendelkezésünkreScandic Kungens Kurva
Standard 2 bed room
A fényképet a vezetőség bocsátotta rendelkezésünkreScandic Kungens Kurva
Guest room
They have actual bath-tubs! Love it!
View from the side of the hotel against IKEA
Standard Upper Floors double room
ElőzőKövetkező
12345612
как добраться( на чем?) из отеля до музея Vasa?
Get on E20/E4 1 min (1.0 km) Follow E20/E4 to Drottningholmsvägen/Route 275 in Kristineberg, Stockholm. Take exit 160a from E20/E4 9 min (11.1 km) Take Rålambshovsleden, Norr Mälarstrand and Strandvägen to Galärvarvsvägen in Djurgården
0 szavazat
Hej Mai-Brit, Det går fint. Vi har laddningsstolpar i den inhängande delen av parkeringen. Med vänlig hälsning, Elin
0 szavazat
Does this hotel provide shampoo and shower gel in the rooms?
They have Shampoo and soup. Not sure about shower gel.
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
Finns det nutella på frukostbuffén? Och pannkakor? MVH en sann nutellaälskare ;)
Hej, Vi har våfflor på & chokladsås, men tyvärr ingen nutella eller pannkakor. Varmt välkommen! Med vänlig hälsning, Linda
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
ElőzőKövetkező
11
ÁRTARTOMÁNY
85 USD - 194 USD (egy standard szoba átlagára alapján)
EZEN A NÉVEN IS ISMERT
scandic kungens kurva stockholmscandic kungens kurva hotel stockholm
ELHELYEZKEDÉS
SvédországStockholm
SZOBÁK SZÁMA
257
Ez az Ön TripAdvisor-profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson. Regisztrálás a profil tulajdonosaként