Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
33 USD
Ajánlat megtekintése
30 USD
Ajánlat megtekintése
ZenHotels.com
36 USD
29 USD
Ajánlat megtekintése
TAKARÍTSON MEG 7 USD ÖSSZEGET
Hotels.com
Expedia.com30 USD
Hotwire.com36 USD
* Az árakat partnereink határozzák meg, és átlagos szobaárat jelentenek egy éjszakára a partnereink által ismert fix adókkal és díjakkal együtt, amelyek a foglaláskor fizetendők. A részletesebb leíráshoz, kérjük, keresse fel partnereinket.
Utazó (124)
Szoba és lakosztály (360)
Étkezés (58)
Kiválósági Tanúsítvány
Részletek
Elhelyezkedés
Tisztaság
Kiszolgálás
Érték
Kiválósági Tanúsítvány
Vendéglátóhely szolgáltatásai
Ingyenes parkolás
Ingyenes, nagy sebességű internet (WiFi)
Reggeli az árban
Kutya- és kisállatbarát
Nemdohányzó hotel
Többnyelvű személyzet
Szoba felszereltsége
Családi szobák
Hűtőszekrény a szobában
Klímaberendezés
Nemdohányzó szobák
Hasznos információk
HOTEL STÍLUSA
Kedvező ár-érték arányú
Költségkímélő
HOTEL BESOROLÁSA
Elhelyezkedés
Teljes nézet
55Gyalog közepesen bejárható
Pontszám: 100-ból 55
11étterem 0,5 km-en belül
1látnivaló 0,5 km-en belül
427értékelés
577fénykép
14kérdés és válasz
0szobatipp
Értékelések
Utazók osztályozásai
  • 127
  • 193
  • 84
  • 17
  • 6
Időszak
Utazói típusok
Nyelv
  • Egyéb nyelvek
  • Szűrés
  • magyar
Már többször is megszálltunk itt. A recepciós lányok nagyon kedvesek, aranyosak figyelmesek, segítőkészek, a szobák nagyon szépek, tiszták az ágyak kényelmesek. :) A reggeli választék bőséges és finom. :) Csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
Bővebben
hotelchesscom, (Front Office Manager, Hotel Chesscom) válasza
Megválaszolva ekkor: 2015. ápr. 30.
Kedves Lexy25! Köszönjük, hogy már többször is szállodánkat választották tartózkodásukra és megosztották velünk élményeiket. Örömmel olvastuk, hogy a reggelit bőségesnek, választékosnak találták illetve meg voltak elégedve a szobák tisztaságával és a recepciós lányok kedvességével. Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést és a továbbajánlást. Szeretettel várjuk Önöket vissza! Üdvözlettel: Pálfi Andrea Front Office Manager
Bővebben
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Kiváló szálloda fantasztikus helyen! A szoba tágas, tiszta volt, nagyon kényelmes ágyakkal és párnákkal, értékmegőrzővel, légkondicionálóval, szép fürdőszobával, nagy modern zuhanyzóval, hűtőszekrénnyel és puha szőnyeggel. A szálloda a "Koki", a Kobanya - Kispest
Bővebben
hotelchesscom, (Vendégkapcsolati vezető, Hotel Chesscom) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 17.
Dear "penz1952", dear our valued Guests, Thank you for posting your kind comments on Trip Advisor. We are delighted that you enjoyed your stay and have found our hotel exceptional. We are pleased that you commented on the helpful and efficient team. On behalf of myself and the Team at the Hotel Chesscom we look forward to welcoming you back very soon. Yours sincerely, Ms Andrea Pálfi
Bővebben
Itt maradtunk 5 éjszakára, és elégedett volt. Egy szoba volt, amely nagyon kicsi volt, mint egy hajó kabin. De frissen berendezett és díszített, makulátlanul tiszta, saját fürdőszobával. A klímaberendezés a meleg időjárásnak köszönhetően. A recepció személyzete szép és nagyon
Bővebben
hotelchesscom, (Vendégkapcsolati vezető, Hotel Chesscom) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 17.
Dear "IEAO", dear our valued Guest, Thank you for posting your kind comments on Trip Advisor. I am pleased to read that you found the hotel room spotlessly clean and the reception staff lovely and very helpful. We are looking forward to welcoming you back to the Hotel Chesscom! Kind regards, Ms Andrea Pálfi
Bővebben
Ezek az emberek nem a vendéglátásban segítik a taxisokat, hogy őrült pénzt keressenek. Az ágy és a párnák kényelmesek voltak, de mivel a függöny zárolja a zéró fényt, óvatosan fényes és napos volt a szobában 6 órakor, ami alvás lehetetlenné tette.
Bővebben
hoangtri, (General Manager, Hotel Chesscom) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 13.
Dear Vanessa, Thank you for your feedback. We have investigated your case and would like to clarify some details. We have a contract with a well known taxi company TELE5. Generally the guests are satisfied with their service. The price of taxi in Budapest is regulated by the government. All taxi car have taximeter and have to charge according the official fees. The reason we had problem to call you a taxi, is that you told us you had only 5.000 HUF (approx. 15 EUR). Our front desk member called the taxi company to make sure if it would be enough and avoid problems at payment, but they said depending the traffic the fare price could be higher (around 6.000 HUF). All the taxi companies we called told us that they cannot guarantee the price. At the end you still insisted us to call a taxi even though we were not sure that you had the money or not. We don't really understand why would you think that we are in the business of scamming guests. That is a very serious accusation to make. We felt that during your stay you were not really cooperating with the staff and this makes it hard to deliver our service to the fullest. Our hotel have an ongoing renovation and the curtain problem had been resolved. Thank you for bringing our attention to the problem. Kind regards, Tri, Hoang GM
Bővebben
Jól lefoglaltunk előre, mint csoport (4 szoba) ez a budapesti szálloda, amely közel van a Kobanya - Kispest állomáshoz. A vélemények és az ár jó volt, és kényelmesen éltek velük. Ez a közepes méretű szálloda, nagyon tiszta, a szobákat nemrég felújították, remek díszítéssel és
Bővebben
hotelchesscom, (Vendégkapcsolati vezető, Hotel Chesscom) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 17.
Dear "timerocket", dear our valued Guests, Thank you for posting your kind comments on Trip Advisor. I am very pleased that you mentioned the efficient team members and the excellent location. I am glad that you had a great time in our refurbished rooms. On behalf of myself and the Hotel Chesscom, we look forward to welcoming you back very soon. Kindest Regards, Ms Andrea Pálfi
Bővebben
Albumkategóriák
Összes fényképUtazóSzoba és lakosztályÉtkezés Medencék és tengerpartok
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekHotel Chesscom
The Quad Standard Room with Terrace at the Hotel Chesscom
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekHotel Chesscom
The Triple Standard Room at the Hotel Chesscom
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekHotel Chesscom
The Quad Standard Room at the Hotel Chesscom
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekHotel Chesscom
The Double Twin Standard Room at the Hotel Chesscom
A fényképet a vezetőség bocsátotta rendelkezésünkreHotel Chesscom
Superior Double or Twin room
ElőzőKövetkező
12345672
Dear Noraisha S, Thank you for your interest of our hotel. I would like to kindly inform you that we don't provide moslem food in the hotel, however you could find easily halal food near the hotel. The average temperature is 0° degrees in February. May you have any further questions or quiries, I am at your disposal! Yours sincerely, Ms Andrea Pálfi, Guest Relations Manager
0 szavazat
Ciao ! Direi che puoi stare tranquilla. Dall'arrivo della metro ci sono solo 3 minuti a piedi, quindi sei vicinissima all'Hotel. Poi, ovviamente, non devi dare confidenza a certe persone. Il problema dei paesi dell'est, purtroppo, è l'alcolismo ed è facile trovare ubriachi o barboni. Ma i controlli ci sono e la polizia non scherza.
2 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
Buonasera..vorrei sapere se avete il parcheggio al coperto custodito in quanto viaggiamo in moto
Dear Cristian, Thank you for your message. Kindly note that we have a non-covered parking area. If you have any questions, feel free to contact us! Best regards, Ivett Szabo Sales Hotel Chesscom
1 szavazat
Is the bed matress soft or hard?
Dear Guests, Thank you for your e-mail. I would say a bit hard, it is not soft. May you have any questions, I am at your disposal! Kind regards, Ms Andrea Pálfi
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
I don't know about the shuttle of the hotel, if they offer any. However, there is public transportation going there. Its pretty easy to find on google maps, and easy to find in real life too. The station , at witch the bus drops you, is less than 5 minutes from the hotel. Also, the price for the ticket is normal, though you might want to buy the 3 day ticket (or even the week one) if you plan on staying a lot.
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
ElőzőKövetkező
123
ElőzőKövetkező
11
ÁRTARTOMÁNY
28 USD - 75 USD (egy standard szoba átlagára alapján)
ELHELYEZKEDÉS
MagyarországKözép-MagyarországBudapestKispest
SZOBÁK SZÁMA
42
Ez az Ön TripAdvisor-profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson. Regisztrálás a profil tulajdonosaként