Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bluebay Beach Resort and Spa

Utazó (1471)
360
Panorámaképek (11)
Medencék és tengerpartok (300)
Kiválósági Tanúsítvány
Részletek
Elhelyezkedés
Tisztaság
Kiszolgálás
Érték
Kiválósági Tanúsítvány
Vendéglátóhely szolgáltatásai
Medence
Étterem
Fitneszközpont edzőteremmel/edzőszobával
Ingyenes internet
Szobaszerviz
Bár/társalgó
Ingyenes parkolás
Gyógyfürdő
Akadálymentesség
Bankettszoba
Concierge szolgáltatás
Gyermekfelügyelet
Gyermekprogramok (gyermek-/családbarát)
Konferencialétesítmények
Konferenciatermek
Kültéri medence
Mosodai szolgáltatás
Nyilvános WiFi
Repülőtéri transzfer
Teniszpálya
Többnyelvű személyzet
Üzleti szolgáltatások internet-hozzáféréssel
Vegytisztítás
Továbbiak megjelenítése
Szoba felszereltsége
Családi szobák
Klímaberendezés
Lakosztályok
Nemdohányzó szobák
Hasznos információk
HOTEL STÍLUSA
Tóra néző
Öbölre néző
HOTEL BESOROLÁSA
1 113értékelés
1 968fénykép
106kérdés és válasz
0szobatipp
Értékelések
Utazók osztályozásai
  • 578
  • 345
  • 107
  • 50
  • 33
Időszak
Utazói típusok
Nyelv
  • Egyéb nyelvek
  • Szűrés
  • magyar
A hely maga nagyon csodálatos. A tengerparttól egy gond van hogy apály dagály várakozás van de meglehet szokni. Az ételek nagyon finomak. A személyzet nagyon barátságos. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.
Bővebben
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Gyönyörű üdülőhely, gyönyörű stranddal. Úszómedencék és szabadtéri bár, valamint bőséges svédasztalos étterem, külön étterem, nagy curio bolt és szabadtéri előcsarnok, kávézó, gyermekjátszótér, könyvek olvasása, búvárkodási órák és még sok más. Élveztük az időnket. Ebédidőben
Bővebben
Mark N, (Manager, Bluebay Beach Resort and Spa) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 31.
Jambo Zorro5991, Thank you for your review. I certainly very happy to read that you enjoyed your stay with us here at Bluebay. We make every effort to ensure that service is always at the highest standard possible, I apologize that in one instance we did not met your expectations, I am however very grateful for the swift actions of my F&B Team to correct this and also to make sure you had a special experience here at Bluebay, I'm happy that you have fond memories and I certainly hope they will not be the last and I have the opportunity to welcome you back to Bluebay once again in the very near future. Asante sana!
Bővebben
A Bluebay az, amit elképzelsz, hogy egy üdülőhely az Indiai-óceánon lenne. Gyönyörű, szabadtéri előcsarnok, számos étterem, nagy szabadtéri bár, rengeteg strandszék, szép strand. Nagyszerű szolgáltatás. Minden kényelmi. Csodálatos gyógyfürdő. Még az ajándékbolt is szép, ésszerű
Bővebben
Mark N, (Manager, Bluebay Beach Resort and Spa) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 27.
Jambo adlr99! Thank you for your review. I'm very happy to see that you really enjoyed your time at Bluebay especially the service and amenities. The resort is set in just over 30 acres land leading down to the amazing beachfront and Indian Ocean, we have many room categories which cover this area this gives all guests at the time of booking the many options of the different type of accommodation we have across the resort. I certainly hope to get the opportunity to welcome you back to Bluebay very soon! Asante sana
Bővebben
Nagyon élveztük nyaralásunkat 2017 áprilisában a Bluebay Beach Resortban. Minden dolog csodálatos barátságos személyzet, gyönyörű strand, jó szolgálat, de Anna vendégfogadó asztal valóban kiábrándító volt azáltal, hogy egy adóvezetőt szervezett, aki bennünket hagyott a városban,
Bővebben
Mark N, (Manager, Bluebay Beach Resort and Spa) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 25.
Dear alexandra142512, Thank you for your review. I'm very glad you had a great time at the resort and enjoyed everything on offer at Bluebay. I was however disappointed to read about your experience on what should have been an enjoyable day out, we take every care to make sure every guest is well looked after which is extremely important for guests visiting an unfamiliar part of the world. I would like to investigate this matter in more detail, can you please contact my office directly via unitmanager@sultansandszanzibar.com I look forward to hearing from you soon and I really do hope I get the opportunity to welcome you back in the very near future. Asante sana.
Bővebben
Amikor lefoglaltuk ezt az üdülőhelyet, megpróbáltuk figyelmen kívül hagyni az összes negatív véleményt, és megpróbálni, és ez egy remek ötlet volt! Igaz, hogy a helyiségeknek kicsit felújításra lenne szükségük, de hé, akik oda mennek a szobába? 7 éjszakát békés nyugalomban
Bővebben
Mark N, (Manager, Bluebay Beach Resort and Spa) válasza
Megválaszolva ekkor: 2018. júl. 22.
Jambo Mirela G, Thank you for your review! I was very glad to read that you had such a great time on your well deserved vacation. We do have a year round comprehensive maintenance program and we are constantly looking to improve the resort in any way possible to improve the overall guest experience. The team really does work very hard and I was happy to see you were well looked after with any requests and also the F&B Team took care of you as well, I shall be sure to pass on you positive feedback to the team that deserve the praise. On behalf of the team we all hope to see you back at Bluebay again very soon. Asante sana!
Bővebben
Előző
12
Albumkategóriák
Összes fényképUtazóSzoba és lakosztályMedencék és tengerpartokÉtkezés Családi és játékra kijelölt terekÜzleti központ és rendezvénytermek
View from Garden Room
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekBluebay Beach Resort and Spa
The Sultan Suite at the Bluebay Beach Resort and Spa
Kifejezetten a TripAdvisor megbízásából készült professzionális fényképekBluebay Beach Resort and Spa
The Junior Suite at the Bluebay Beach Resort and Spa
camera 134
ElőzőKövetkező
12345677
Non è una struttura adatta con bambini ma piuttosto per chi vuole tranquillità e cerca di riposare. C’è poca animazione quelli che basta per chi sceglie questa struttura .
0 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
Il fenomeno della marea è molto evidente, nel periodo del nostro soggiorno alghe non ne abbiamo quasi viste. buona vacanza
1 szavazat
Az összes válasz megjelenítése
Hello, is there an ATM at the hotel?
Hi Anna M, Unfortunately there is no ATM at the resort. The closest ATM is in Stonetown which is a 45 min drive in the car, the airport is next to the town so if you needed an ATM I would recommend making a stop on the way to the resort if you can. However at the resort we accept Visa/Mastercard/Debit Card and if you are bringing cash with you we can also exchange currency at the resort into local currency if needed. Hope this helps.
0 szavazat
ElőzőKövetkező
12345622
ElőzőKövetkező
11
ÁRTARTOMÁNY
173 USD - 540 USD (egy standard szoba átlagára alapján)
EZEN A NÉVEN IS ISMERT
bluebay beach hotel kiwengwabluebay beach resort
ELHELYEZKEDÉS
TanzániaZanzibári szigetvilágZanzibárKiwengwa
SZOBÁK SZÁMA
104
Ez az Ön TripAdvisor-profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson. Regisztrálás a profil tulajdonosaként