Egyedül ment, és helyet kapott a séf asztalánál (üléssor konyha kilátással, mivel az egyik lábától távol állsz mindenki ételeit készítő szakácsoknak). Ha barátokkal vagyunk, akkor valószínűleg jobb, ha rendszeres asztalot kapunk.
A szolgáltatás helyszíni volt, panasz nélkül.
Kezdetnek volt Kale & Brussels Sprout Saláta, amelyről...azt gondoltam, hogy szép alapanyagokból áll (kissé édes mazsola, ropogós a pirított mandula, ízletes cheddar és sonka). Ez egy kombináció, amelyet feltettem a listámba, hogy otthon kipróbálhassam. Egy válogatós megjegyzés: az egyik kelbimbó fele kissé túl elszenesedett. A többi rendben volt, tehát feltételezem, hogy a szakács egy apró hibát vállal. . .
A fő - Duck 2 Ways - érdekes ötlet a serpenyőben elhelyezett kacsamell és a mély sült kacsa szárnyának kombinálására. Nem igazán tudom, hogy ezek a ketten jól mennek együtt ugyanabban az edényben. A mély sült kacsa szárny burgonyát (bármilyen módon főzve) és fűszeres mártást kért. Másrészt a kacsamell többé-kevésbé volt a klasszikus serpenyőben sült cseresznye (vagy keserű cseresznye) szósszal. Az oldalán egy jó vörösborral tökéletes. Az ételhez sült káposzta is volt. Túl elszenesedett imo, a levelek egy kicsit kevésbé lennének, a káposzta kevesebbet főzhetett volna, és nem kellett volna hagynom a káposzta felét a tányérra (mert túl elszenesedett). Talán csak egy személyes észlelés.
A sivatag merész, meglepő volt, és tetszett: nem a menüben, hanem az "akciók" listáján - áfonya szorbet, pastinaki pürével és csillagánizs morzsolódik. Ha önmagában veszi a pürét, és megpróbálja megeszni, nem is olyan félelmetes (ehhez valamire szükség van), de ezt kombinálva, különösen a csillagánizs morzsával, akkor ez nagyon jól megy együtt.Több