Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caelis

Via Laietana, 49, 08003 Barcelona, Spanyolország
+34 935 10 12 05
Webhely
Továbbítás
Mentés
A térképfrissítés szünetel. Közelítsen a frissített adatok megtekintéséhez.
Közelítés visszaállítása
Térkép frissítése…
Áttekintés
  • Kiváló76%
  • Nagyon jó15%
  • Átlagos6%
  • Gyenge2%
  • Szörnyű1%
Jelenleg zárva
Nyitvatartás
KONYHATÍPUSOK
Mediterrán, Európai, Vegetáriánusbarát, Vegán opciók, Gluténmentes lehetőségek
ÁR
€€€€
OSZTÁLYOZÁSOK
Ételek
Kiszolgálás
Érték
Hangulat
ELHELYEZKEDÉS
Via Laietana, 49, 08003 Barcelona, Spanyolország
Összes adat
Írjon értékelést!Értékelések (903)
Utazók osztályozásai
Utazói típusok
Időszak
Nyelv
  • Egyéb nyelvek

110 a(z) 10 értékelésből

A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 27.

Ezt az éttermet Bernard és Anne Bach ajánlotta nekem a Pujaudrántól (két csillag is), amikor kutattam, rájöttem, hogy a chez egy Toulouse-i Michel Sarran társult és ex-sous szakácsa (szintén barátja és két csillag). Így nem volt meglepetés, hogy remek ételeket kóstolhat meg, ahol a kóstolórészek...széles választéka, mindegyik művészettel díszített, és mindegyik olyan zamatos, mint a következő. A konyhában levő bárban ültünk, melyet korábban nem kedveltünk, de a legjobb megoldásnak bizonyult, mivel láttuk az előkészületet, és beszéltünk a szakácskal. Nagyon ajánlott!Több

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 15. mobiltelefonon

Az étel az elejétől a végéig tökéletes volt. A sivatagok egy kicsit kevesebb. A konyha valahol francia és spanyol között van. A szolgáltatás és a hely maga annyira tökéletes! ! !

Értékelés időpontja: 2018. július 23.

Ha 2 Michelin csillaggal rendelkezik, az elvárások magasak lesznek. De ez találkozott és túllépte azokat a nagy feltételezéseket. A dekoráció, a jól képzett személyzet, a plating és természetesen az íz mind a par. A borpárosítás is hihetetlen volt, és úgy éreztük, képesek vagyunk megpróbálni olyan...egyedi választásokat, amelyeket egyébként nem gondolnánk. Pontosabban, a tojás a fészekben (vízitorma sabayon), valamint a szórakoztató választások valóban fújt el minket. A galvanizálás a kezekkel, amelyek az üvegtálat a gnocchival tartják, nekem keressem az internetet, hogy megvásárolhassam ezeket a darabokat otthon! Köszönjük a csapatnak a kiváló végrehajtást!Több

Értékelés időpontja: 2018. július 1. mobiltelefonon

Néhány hónappal ezelőtt lefoglaltuk ezt a csodálatos éttermet, legalább egy finom étkezési élményt várva Spanyolországban; nem csalódtunk. Az ajtónál ültünk, ami először csalódást okozott a családban, bár az étterem hangulata annyira csodálatos volt, hogy alig észrevettük, hogy a munkatársak és a vacsorák megyek be és...ki. Az étkezés nyilvánvalóan fantasztikus volt, minden rendezvényt látványosan és kecsesen szolgálták. A szakács csodálatosan alkalmazta az allergiáinkat és intoleranciáinkat (három vegetáriánus voltunk egy négyes pártban), és gondoskodtunk róla, hogy minden rendben legyen, és megfeleljen a szokatlan szükségleteinknek. Minden ételünk volt esztétikailag kellemes és finom, a kristályos citrom pedig a kedvencem. Ha 2 - 3 órája van, és csodálatos ételt keres, a Caelis elengedhetetlen.Több

Értékelés időpontja: 2018. június 27. mobiltelefonon

A tegnap este elfogyasztott élelmiszerek mind kiváló minőségűek voltak. Minden tanfolyam gyönyörűen bemutatott, és jó ízű. Az egyetlen dolog, amit megemlítenék, az lenne, hogy a borbérlésnek csak 5/6 pohár bora volt, de körülbelül 12 tanfolyammal rendelkeztünk, soha nem tapasztaltunk ilyen rövid bort, bár jó volt....Azt is mondhatnám, hogy a szolgáltatás kicsit kevesebb volt, mint a Michelin-csillagos étteremben elvárható. Például a személyzet úgy tűnt, hogy mindenhol rohanni kezdett, ami kevésbé pihentető légkört eredményezett, és amikor megkérdeztem, vajon vegetárius-e a sajt, úgy nézett rám, mintha hülye volnék, és csak azt mondtam: "sajt. . "Elvárnád egy ilyen szabványos éttermet, hogy tudja, hogy sok sajt állati ürülékkel készült, és meg tudja határozni, hogy melyik nem volt. Nagyon csalódott voltam ezzel a válaszral, és rájöttem, hogy tudásuk ez a szegény az étkezés végéig aggódott amiatt, hogy egész éjszaka ettem, tényleg vegetáriánus volt-e? ! Továbbá nem kértek bocsánatot, és nem éreztem magam kényelmesen a sajtkurzus elvesztése miatt, mivel nem tudtak, és nem volt rá erőfeszítés arra, hogy megkérdezzem a szakácsot, ha tudná a kérdésemre adott választ. Ezen az alapon valójában egy kicsit csalódott voltam, mert az alacsonyabb színvonalú éttermek mindig is képesek voltak velem segíteni ebben az egyszerű témában, és ha több mint 300 ételt fizetek, úgy vélem, ez nagyon egyszerű dolog rögtön.Több

Értékelés időpontja: 2018. június 20.

Volt a szálloda, hogy a last minute foglalás. A mi négyünk a nagy borkóstolási menüjükért ment. Nagyszerű étel, csodálatos íz, gyönyörűen bevonva. Bár a borok nem voltak tökéletesek, az egész élmény emlékezetes volt. Minden 13-as vagy 14-es kis harapnivalót és apró ételeket kiválóan elkészítettek. A...fiatal és vonzó személyzet nagy csapatából kifogástalan volt. Tedd meg az úticélját Barcelonában. Szerettük.Több

Értékelés időpontja: 2018. június 5.

CAELIS ÉTTEREM CAELIS. . . mint a gasztronómiai HEAVENS! CARTAS DE AMOR PARA BARCELONA 1. fejezet Szerelem levelek Barcelona Szerelmes leveleket a nagyszüleim földjére. . . Ez az én "fajta felülvizsgálatom"; az, amit örömmel, nagyon szeretem írni. . . . Új élmény a nagy gasztronómiai...helyszínen. . . Egy hely káprázat volt kellemes és a művészi élet bővelkedik. Ez a "fajta" vonalvezetés, azok, amelyek - a saját stílusomban - elmémből fakadnak -, amikor a szívem és a lelkem az igazi - gasztronómiai receptek, művészileg megmunkált és stílusos tálalókkal szolgálnak, és azon túl; is szolgált, egy szép, ízléses hangulatban ... ahogyan itt volt a "Caelis" -ben. Mielőtt bevenném magam ebbe a megjegyzésbe: Meg kell jegyeznem, hogy a "Caelis", amelyet a jól ismert és dicsérett szakács, Romain Fornell (eredetileg Toulouse-tól) nevezett el, 1 Michelin-t tart? Csillag. Alázatos véleményem szerint, sok - sok csillagozott étteremben - nem csak Spanyolországban, hanem egész Európában és az USA-ban - ez a hely CAELIS jóval meghaladta az 1-et? Csillagok és akár egyenrangúak vagy jobbak - mások számára, akik 2 Michelin csillagot tartalmaznak. > Az én tanácsom a Michelin rendszerhez, a már régóta elismert Gastronome, a Michelin előfizetője szerint a "CAELIS" érdemes - legalábbis: a MICHELIN SECOND? ?? STAR! Megnézhetnék egy kicsit "előszeretettel", a kijelentésemre? Nem hiszem. . . meg fogjuk érteni, miért az alábbi megjegyzésekben. Hasonlóképpen, és a bevezető beszámolómat illusztrálom: Ez a felülvizsgálat a "Caelis" címmel az első szerelmes levél Barcelonába ... konyha, kedvelt emberei, barátsága és kultúrája, fajta diverzifikált városom, de csúcsminőségű kulturális és építészeti megjegyzésekkel, amelyek transzcendentális - halhatatlan művek, mint azok, akik az én koromtól nagyobbak voltak - kollégám ... Antoni Gaudi! Ebben a nagyvárosban éltünk a hosszú ideje tervezett és ápolt GASTROTOUR OF SPAIN-ban. A mi első állomásunk itt volt a barcelonai "Caelis" -ben. Caelis után 28 szűk napunk volt - a gasztronómiai ütemtervben -, amelyben már lefoglaltuk (és szép asztalt kértünk), jóval korábban; "ABaC", "Enigma", "Moments", "Xerta" és "Jegyek" Barcelonában. Barcelona után; A "Marques de Riscal" Rioja-ban, majd nem csak "Arzak", "Berasategui", "Akelare", "Mugaritz" és "Azurmendi" el Pais Vasco (természetesen Pintxoson kívül). "Taller de Arzuaga" és "Refectorio de Abadia Retuerta", majd a gyönyörű Ribera del Duero borok régióban. Azt követően; egy "kötelező stop" az "El Capricho" José Chef főnök, előtte, északra Valladolid. . . mielőtt a "Culler de Pau", a "Pepe Vieira" és a "Yayo Daporta" galíciai tenger gyümölcsei mesteri specialitásaival foglalkozik. Ezután a Dél-El "Mi o" folyó átkelésével Portugália tapasztalatainkat "Antiqvvm", "Barao de Fladgate" és - természetesen - "YEATMAN" néven kaptuk meg! A gasztronómiai úton való utazásunknak egy másik nagy "mandatoty megállója" lesz, nem más, mint az "ATRIO", hogy élvezze a nagyfejű séf O 'Perez művészeti művei történelmi - monumentális Cáceres, mielőtt fejléc - Sevilla keresztül - a végső stop Madridban . Hova. . . Madridban? Ez egy kemény döntés volt, de elkezdtük választásainkat a legkedvesebb "Zalacain" -n (az első pihenés Spanyolországban, ahol 3 *** Michelin volt - teljesen felújították), majd a "Coque" és az "Etimo". . . véget vetve rövid tartózkodásunknak a nagyszerű séf "Ramon Freixa" Kemény ütemezés? Que va mis queridos foodies! Semmi sem kemény a csúcskategóriás éttermek és az ételek szerelmeseinek, mint mi. "Mi". . . mivel nem utazok solo; kedves feleségem, mint mindig, támogatná a nyájas lendületes és sok gyengeségemet. . . az egész nap folyamán. Ez a "fejezet" - amelyet Spanyolországnak a gasztroasztómunkájához szentelünk - magában foglalja majd az összes tapasztalatunkat. . . Spanyolország különböző régióiban; a csúcsminőségű étteremektől a fantasztikus mérföldkőig Látnivalók és nagyszerű - csúcskategóriás butik szállodák. Beleértve - logicamente - íze a tervezett kóstolja a nagyon lenyűgöző, változatos és nagy borok régiók! Ez a felülvizsgálati fejezet az első a történelmi - fenséges Spanyolországban. Megpróbálok mindent megtenni, hogy "átfogó" munkát adjak és ajánlatot tegyek az olvasóinknak, de mint mindig, a "körülmények között" írják be, és ezekbe a pillanatokba illesztettek. Néhányat - szelektíven - szükség szerint spanyolul írnak, de a legtöbbjük - a szokásos módon - az lenne. . . mindent megteszek a nem tökéletes angol nyelvemen! Az évek során elég szerencsénk volt ahhoz, hogy élvezhessük a legszebb gasztroasztrófeinkat a világ legnagyobb éttermében. . . és most Barcelonában voltunk - ezt követte Spanyolország többi része - villával, késekkel (és más újabb étkezési eszközökkel) és borszemüveget "kéznél", hogy jobban élvezhesse a gyomorhelyeit. A korábbi utolsó GRAND GASTROTOURS Floridában, a kaliforniai borvidékeken, New Yorkban, Kanadában és a délkelet-parton fekvő USA-ban volt. Különben és ami még fontosabb volt, ezen évek során élveztük a gasztroasztókat egész Franciaországban. . . a második hazám. Itt - drágán - tartjuk szívünkben a "L'Auberge de L'Ill", a Haberlin családja - szenvedélyesen az Alsatian - számos látogatását, valamint a számos nagyszerű helyet, mint például Michel Guerard a La Pres d'Eugenie-ben, a Troisgros család, Paul Bocuse,. . . és még sokan mások a La Champagne, a Bourgogne, a Rhône és a PACA területeken - Provence, Bordeaux és - természetesen; mindezek a legkedvesebb Párizsban! Évekkel ezelőtt elkezdtem írni a gasztronómiai - Vélemények, élveztünk helyeket Olaszországban, Németországban, Svájcban, a Balti országokban és más helyeken. Mondanom sem kell, hogy ezek - fantasztikus gasztronómiai élmények - a legjobb kifejezésekben. . . azokat, amelyeket nagyon ajánlok minden komoly Foodies számára! > Elég a dilettantizmus és a filologizmus. . . lássuk a "Caelis" tapasztalatainkat: Barcelonába érkeztünk Santo Domingoból. . . éppen időben a mi Ohla Hotelünkbe történő bejelentkezéshez, és - lelkesen - siessünk az első gyomor találkozásunkhoz.  A "Caelis", a Ohla via Laeitana Hotel kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a Barri Gotic északkeleti szélén és a mi Ohla az Eixample környékén. Megérkezésünkkor barátságos üdvözlés és a második emeletre mutatott. Ahogy odamegyünk, észrevettük a kegyes falfestményt avantgárd szobrászati ​​fehéres arcokkal, szemben a neoklasszikus külső épület homlokzattal. Még Chef Romain Fornell sem volt ott este (sajnáljuk, hogy hiányoztunk neki), jobb, mint a fantasztikus gasztronómiai élményt és a barcelonai finom étkező zenekar egyik legbarátságosabb és igényesebb szolgáltatását kaptuk. Cristian és Isabella nagy gondot fordított ránk, mint a tökéletes útmutatók erre; a mi első találkozásunk a mi hosszú Gastrouturunk előtt Egy hosszú oktatói beszélgetés után - Cristian-nal folytatott beszélgetés után elkezdtük az esti ízlésünket és a párosításunkat, a mi választott "Men Celebration" -et bemutató bemutatót [18 receptjével]. . . finom Cava ajánlásával. Merte megkérdőjelezni a választásainkat? . . és annak; miért ? Mert. . . mi nem kaptunk meg, és nem is kóstoltunk elő - ez a fantasztikus, csúcsminőségű pezsgő Catalunya bor; A CAVAS a BESTS! Ez fantasztikus választás volt, ami ismételten megismételné utazásunkat. Van egy "Recaredo Finca Serral del Vell" a 2006-os Vintage-től. Itt, ezzel a nagy borral kezdte szeretetünket és megérteni a nagy Cavas-t Ez a Serral Vell-ből, az Alt Pened-ben található, Barcelonában - a Monserrat magas hegye által védett - "xarel lo" és "macabeo" szőlőből készült nagy finomságot és összetettséget mutat. Azt mondják, hogy ez a nagyszerű évjárat tökéletes mediterrán jellegű, amely korai érlelésből származik. . . lehetővé téve a frissesség gazdag jegyzeteinek fantasztikus kifejezéseit, de a barlangok hosszú tartására. Ezért vettük különös megjegyzéseket, hogy megnézzük-e néhányat a közeli amerikai borok kiskereskedelmi piacán? Ezt követően meglepően nagyszerű vörösbort próbáltunk a Barcelona környékén. . . "Venus" 2004-es évjáratból. Ez a La Universal bora a Tarragona Montsants-ban, 50% Cari ena-ból és 50% Syrah-ból készült, sötét cseresznye színű volt az üvegben, érett piros gyümölcsök, füst és szárított füge jegyekkel. Nagyon kellemes bor volt, és kifejező volt a szájpadon, és nagyon jól illett, a legutóbbi, bőséges Buey húsételünket. Nem engedtük, hogy Isabella kiterjessze a kedves infóinformációit a különböző férfiak lehetőségeire; idegesen vágyódtunk - rettenetesen hajlandóak minél többet próbálni a kreatív receptekről, tudván, hogy teljes mértékben élveznénk őket, derítsük ki: Először az "Amuse Bouche" szép részleteit kezeltük a konyhából. Ezt követően dicsőséges étvágyat szolgáltattak; "Szürke olajbogyó". Ez a nagyszerű recept, gyönyörűen megteremtett és működőképes volt, nagyszerű művészetet mutatott, és ez volt a tökéletes recept - minden érzékünket kiváltani - az ízek és művészete révén. Ez csak egy "tipp" az, ami előttünk állt, mert ezt követte az egyik legnagyobb receptje, amit sokáig próbáltunk. Sajnálom. . . nincs fordítás erre: "Tartaleta de yema curada y caviar", "Pan souffl tartar de calamar y miso", "Pan con tomate y sardinas", "Gofre de patata ligero y ventresca de at n" és "Gnocchi de calabaza viol n con hielo de trufa en maceraci n carb nica ". Ez volt egy nagy "show" a szakács Fornell és a konyhai személyzet. . . mert szándékuk szerint kreatív, de kortárs ételeket kellett készíteniük, amelyek "a tradíció átértelmezésére" törekedtek. Amit teljesen egyetértettünk. Mindezen felül szép művészi kenyér és 3 fajta szúró - kreatív ostya volt; Olajbogyó, paradicsom és rózsaszín, szépen jelenik meg az asztalon A következő "szegmens" a kislemezek után: a Chef Fornell-hez készített speciális változata; "Caviar Caelis, guisantes y coliflor" (... babák zöldborsó és karfiol). A következő volt az "Alcachofa del Prat gél és a Vall d'Aran kaviár" (nincs szükség traduccióra). Meglepetések meglepetések után. . . gyönyörű és gyönyörű alkotásaikkal kezelték a palatáinkat. Mindannyian nagyszerű gasztronómiai műveket mutattak. . . elfelejtve az alapot; friss összegyűjtött összetevők, harmónia, kontrasztok és egyensúly. Mint a "Huevo de Xavier Frauca en su nido, con su sabay n trufado" (Tojás a fészkében szarvasgombás szajjas mártással). Ez nem "tojás", hanem Frauca híres csirkefürtmentes (környezetbarát) farmja, Kalaf, Alta Segarra. Ez egy régi helyen Catalunya-ban, ahonnan az igényelt tojások jönnek; dicsérte a minőséget és a nagy sárgásszíneket (az AOC hasonlóan a franciaországi Poulet de Bresse-hoz) A következő volt a "Anguila con miso, a foie gras y c tricos", amely remekmű volt egy tányéron, és még élvezetesebb és jobb a szájban. A következő egy Macarrones "March y monta a" (fajta szörfözés és gyep - hegyek) con alcachofas y bogavante. Azok voltak az Articsóka és egy olyan változata, amely nagyra értékelt európai homárból áll, amely ugyanarra a "családra" vonatkozik, de a "bogavante" -nak két karmája van, amelyet a homár nem. Ezután volt egyfajta "utazási recept változat"; "A Palam s" útja. Ez Palam s garnéla, a közeli Girona tengerparti települése. Rengeteg rákot ismerek nagyon intenzív vörös színéről (legjobban a képeimben) és nagy piaci értéke. Ez a recept volt egy fantasztikus műalkotás a lemezen. . . minden eltűnt miután befejeztük, de egy művészeti megnyilatkozás, amely a Proustian emlékezetében maradt, az elkövetkező években! A következő tanfolyamunk egy hal volt, amint az a hús-tanfolyam előtt; "Lubina con emulsi n de piparras y velo Marino". Ez egy Földközi-tenger - basszushal egy kis méretű chiliborsból készült emulzióval, amely a spanyolországi Baszkföldről származik, és amely nagyon jól megy a sós vagy füstölt halakkal. . . akkor; miért használták a sütő Fornell receptje Lubina? . . . azt hiszem, pontosan ez volt -, hogy fokozzam ezeket az enyhe tengeri bass ízeket. . . amit teljesen egyetértettünk! Végül volt egy hús-tanfolyam a receptjeik módján; "El buey en costra de cenizas de vi mint a Priorat". . . fantasztikus teremtés a húsos Ox-ízekre; jobb IMPOSSIBLE. . . nagy ízek és finomság, és egy másik rajz a tányéron! A desszertek előtt, az ételkülönlegességek szabályait követve, kegyesen felajánlották és bemutatták Isabella, a Catalunya-vidék Affin ságainak fantasztikus asztalán. . . első alkalommal élvezve a regionális fantasztikus sajtokat A "Zeller Sorbete" után élveztük a desszertjeinket (természetesen kicsiek);  "Aire de fresa y sidra" (... asztúriai pezsgő) és egy "Ferrero helado". . . valószínűleg a "Ferrero Rocher", amely olasz híres csokoládé. A No - esti étkezés jog nélkül befejeződött Cafe nélkül. . . így; Nekem van a Macchiato Érdeklődik az árakról? 135 € személyenként. . . ezt magunknak tekintettük; fantasztikus Splurgy Menu Value. Kívül. . . ha hosszú ideig élvezed a Gastrotour-t a Michelin Starred (vagy nem) dicsőített éttermek nagy részén, Spanyolországban. . . Ki érdekel az árakért? Ami igazán fontos, hogy teljes mértékben élveztük Spanyolország első Gastrotour stopját, örömmel, hogy Caelis-ben volt. . . a HEAVENS gasztronómiai paradicsom. Ez egy rendkívül ajánlott hely, amelyet nem szabad elfelejteni, bár Barcelonában - vagy tervezni menni - erre a nagy városra. . . Város a nagy Kultúra, nagyobb művészek, nagy építészet és. . . még jobb Gasztronómia! Ps. Egy utolsó szó (kérés) a szakács Fornell; miért nem foglalja magában - a téli időszakokban - egy Cassoulet Toulousain - recept verziót a "natív" Toulouse-tól? . . . természetesen a fantasztikus katalán helyi hozzávalókkal! Csak egy gondolat. . .Több

Értékelés időpontja: 2018. május 24.

Háromszoros étkezés volt. Starter - Tuna krumpli vagy tök leves, főétel - tőkehal filé vagy borjú, desszert - montblanc vagy sajt. Az élelmiszerek, az ételek és a szolgáltatások bemutatása igazán illett a Michelin-csillaghoz. A textúrák, a látvány és az ízlés játszotta az étel minden ízének...ízét. Jó érték is!Több

Értékelés időpontja: 2018. május 23.

Ez az étterem csodálatos, ha ünnepli az alkalmat. A férjem és én a Caelis-i éjszakánkat a nászút kezdetén használtuk. Az étel finom volt, és a borpárlatokra fűztünk. Mondanom sem kell, mindketten nagyon tele vannak és nagyon "boldogok" az étkezésünk végén. Várják a top $$$ fizetését,...de ne feledje, hogy a Michelin minősítésű és egy nagyon szép hotelben található. A személyzet nagyon kedves és udvarias. Javasoljuk, hogy foglalásokat foglaljon előre, mivel a táblák elfogynak. Szintén legalább 3 órát adjon erre az étkezésre.Több

Értékelés időpontja: 2018. május 12. mobiltelefonon

Volt a vegetáriánus kóstoló menü a középnapos étkezéshez. Ez magában foglalta 3 körös szórakoztató zacskókat; 5 sós kurzus; & 2 desszert tanfolyamok. A szezonális menü póréhagymát, articsókat és gombákat hangsúlyozott, mint a cepes és a morele. A sós ételek kiemelkedőek voltak. És a "lim n...cristal" desszert az egyik legjobb desszert, amivel valaha is volt. Én is élveztem a konyha bárjában ülve, és láttam, hogy a szakácsok dolgoznak és beszélnek velük. A szakács egy percet vett igénybe, hogy elmagyarázza nekem, hogyan készítettek rozmaring vajat. Lehetőséged van foglalására a weboldalon. Három nappal korábban tettem, és jó elérhetőséget találtam. Az étterem a központilag elhelyezkedő Hotel Ohla mezzaninején található, a Via Laietana-nál (nem az Eixample-nál). Megérdemli legalább az 1 Michelin-csillagot, ha nem egy másik.Több

A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 519 hotel megtekintése Barcelonában
Hotel Ohla Barcelona
1 895 értékelés
0,02 km távolságra
St. Jordi Apartments
61 értékelés
0,03 km távolságra
Catalonia Magdalenes
713 értékelés
0,1 km távolságra
HCC Montblanc
1 340 értékelés
0,11 km távolságra
Közeli éttermek
Onofre
240 értékelés
0,09 km távolságra
La Plassohla
749 értékelés
0,02 km távolságra
LA CENTRAL
863 értékelés
0,06 km távolságra
Közeli látnivalók
Palau de la Musica Orfeo Catala
16 360 értékelés
0,1 km távolságra
Edifici de la Caixa de Pensions
19 értékelés
0,08 km távolságra
Escultura Carmela
13 értékelés
0,08 km távolságra
AquaBliss Fish Spa
240 értékelés
0,02 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Caelis személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek
Küldés
Profil frissítése

Étterem adatai

Összefoglaló
  • Ételek
    Kiszolgálás
  • Érték
    Hangulat
Átlagos árak
54 USD - 160 USD
Étkezések
Ebéd, Vacsora, Késő éjszakai
Étterem jellemzői
Foglalások, Privát étkezés, Ülőhely, Felszolgálószemélyzet, Parkolószolgálat, Akadálymentesített, Alkoholos italok, Teljes bár, Ingyenes WiFi
Célközönség
Üzleti találkozók, Különleges alkalmak, Romantikus, Helyi konyha
Nyitva tartás
kedd
20:00 - 22:15
szerda
20:00 - 22:15
13:30 - 15:30
csütörtök
20:00 - 22:15
13:30 - 15:30
péntek
20:00 - 22:15
13:30 - 15:30
szombat
20:00 - 22:15
13:30 - 15:30
Helyszín és elérhetőségek
  • Cím: Via Laietana, 49, 08003 Barcelona, Spanyolország
  • Hely: Európa  >  Spanyolország  >  Katalónia  >  Barcelona tartomány  >  Barcelona>  > Barrio Gòtico (gótikus negyed)
  • Környék: Barrio Gòtico (gótikus negyed)
  • Telefonszám: +34 935 10 12 05
  • E-mail cím
  • Az étterem itt található: Hotel Ohla Barcelona
Ez az Ön TripAdvisor-profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson. Regisztrálás a profil tulajdonosaként