Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Bros

Regisztrálva

Osztályozások és értékelések

106. helyezett 535 Éttermek közül itt: Lecce
Kiválósági Tanúsítvány2019 – győztes
OSZTÁLYOZÁSOK
Ételek
Kiszolgálás
Érték

Részletek

KONYHATÍPUSOK
Olasz, Mediterrán, Európai
Speciális étrendek
Vegetáriánusbarát, Gluténmentes lehetőségek
Étkezések
Ebéd, Vacsora
Az összes információ megtekintése
étkezések, szolgáltatások

Elhelyezkedés és elérhetőségek

Értékelések (296)
Értékelések szűrése
11 találat
Utazók osztályozásai
8
0
2
0
1
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
8
0
2
0
1
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 11 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2019. április 27. mobiltelefonon

Egy ilyen kis méretű világméretű, kisváros számára, Bros megszerzett egy Michelin-csillag státuszt. A konyha fantáziadús, nem hagyományos és szórakoztató. Molekuláris és hagyományos főzési stílusa van. Lehet, hogy nem mindenki kedveli, de élveztük az összes kurzust, kivéve a főt, mert a sertéshús azt jelenti, hogy egy...kis darab egy kis húsú szobor helyett egy sertésből készült zselatint tartalmaz, amely valamilyen formájú pástétomot tartalmaz.Több

A látogatás dátuma: 2019. április
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 26.

8 volt a pártunkban, amikor Brosbe látogattunk férjem születésnapjára. Nagyon emlékezetes esténk volt. Annyira aggódtunk, amikor azt mondták nekünk, hogy mindenkinek ugyanazt a 5 fogásos menüt kellett volna rendelnem, de ez nem okozott csalódást. Az étel nagyszerű volt, a szolgáltatás kifogástalan és az egész tapasztalat...valamit fog emlékezni sokáig. Még a kényelmes evők is elégedettek és boldogok voltak. A személyzet kedves volt, bár nem beszéltünk olaszul, örömmel magyarázni mindent angolul. Ha valami mást szeretne kipróbálni a nyaralás során, akkor próbáld ki a Bros-et. Ha kicsit fáradt a Cucina Povera-ból, akkor Lecce-nek kell lenni, és élveznie kell ezt a tapasztalatot. Úgy tűnik, hogy nem ilyen a régióban.Több

A látogatás dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. július 29. mobiltelefonon

Az étel a legmagasabb minőségű, a képzeletbeli, és több mint elég. Ha a kóstoló menü nem lesz elegendő, rendelje meg az a la carte menüpontot. A kóstoló menü pontosan az, amiről van szó, egy kóstoló. Igen, ez nem a legolcsóbb étterem, de ez nem a...legegyszerűbb étel. Ez egy teljesen új spin a dél-olasz konyha, és alig várom, hogy jöjjön vissza, és próbálja meg a menüből. Ha aggódsz, hogy elhagyod az éhes rendet a menüből, és ossz meg néhány kurzust. Nem fogsz csalódni.Több

A látogatás dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 23. mobiltelefonon

Ez az étterem olyan keményen próbálkozik, de hiányzik a jel, ha nem a legfontosabbra összpontosít: az étel. A bemutató és a szolgáltatás - fantáziadús és nagyon személyes az elejétől a végéig - kifogástalan, és Michelin-csillagot, vagy akár kettőt érdemel. Elmentünk az 5 fogásos menübe és...a hors d 'uvre helyszínen volt. De minden odament lefelé. Először is, az 5 tanfolyamok aránya nevetségesen kicsi volt. Kicsi, keretezett nőstény vagyok, nem nagy óvatossággal, de ha nem lenne az oldalán a kenyér, akkor az éttermet éhesem volna. Ez a rész mérete megfelelne a 15 órás menünek, de nem 5-öt. Másodszor, néhány étel nem működött. Sok a kreativitás, de a szállítmány rossz volt például a hagymás starter (a melléktermékként működött, mint a hús bóklása, de nem önmagában), a tészta (az ízek egyszerűen rosszak voltak), sőt a desszert is miniatűr étel túlságosan sózott és nem megfelelő karamellel). Hatalmas élelmiszerek vagyunk, ezért nagy elvárások vannak. De tekintve, hogy ez az étterem egyértelműen a csillagok elismerésére törekszik, és magas árat számít rá, csalódottak voltak.Több

A látogatás dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. július 22. mobiltelefonon

Győződjön meg róla, hogy próbálja ki ezt a csodálatos éttermet, ha Lecce Puglia-ban vagy. Néha ez a dolog, amit felfedez, ha legkevésbé számítasz rá. A világszínvonalú szakács és Juan Pablo fantasztikus volt!

A látogatás dátuma: 2018. július
Értékelés időpontja: 2018. június 27. mobiltelefonon

A kényelmes elhelyezkedésű Bros a figyelmes, jól szervezett szolgáltatás és a fenomenális ételek kombinációja. Ez nem az Ön étterme. Ehelyett magas kaliberű kulináris élményt várnak el. Érdemes megjegyezni, hogy a spagetti folyékony, erjesztett szardíniakészítménnyel 6 hónap alatt extrahált. A római kori recept. Monkfish is rendkívüli....A desszertek ugyanazon a szinten vannak. Nagyon ajánlott.Több

A látogatás dátuma: 2018. június
Értékelés időpontja: 2018. május 20.

A 15 fogásos kóstolóval és a 10 borpárosító kombinációval rendelkezünk. Nagyszerű kulináris élmény volt, több mint 5 órát, lehetetlen leírni a Tripadvisor felülvizsgálatában. Összességében elmondható, hogy minden kiváló volt az ételek szépségétõl, az ízek hihetetlen ízlésétől kezdve a rendkívül finom (például a tintahal ecetben) és...a rendkívül merész (a szúrós ricotta tengeri erszényekkel). Nehéz megmondani, mi volt a kedvencem, talán a borotvapengék mandulával és citrommal vagy a friss fürjökkel. A borok tökéletesen illeszkedtek az ételekhez, néhány nagyon ritka. Az étterem véleményem szerint két Michelin csillagos színvonalon élvezi a három Michelin-csillagos élményt a Martin Berasategui-nál San Sebastianban, és bár a szakácsokat ott kiképezték, a főzésük minden bizonnyal nagyon saját. Nyilvánvaló eltérések az, hogy gyakrabban használják az erjesztési technikákat, és olyan nagyon merész kombinációkkal jönnek létre, mint a 6 hónaposnál idősebb pisztácia és folyadékok, valamint a borok gondolata, hogy megfeleljenek az ízlésű házaknak. Nagy bók a sommelier Juan Pablo Nievának.Több

A látogatás dátuma: 2018. május
Értékelés időpontja: 2018. január 5.

Nagyon élveztem az étkezést a Brosben Lecce-ben. A csúcsán az étel a legjobb és legérdekesebb ételekkel volt összehasonlítva Olaszországban. A legszebb volt az olasz étteremben. Határozottan szerepel az olaszországi éttermek listáján. Normális esetben csak megmagyarázom az ételt, de nehéz ezt megtenni ebben az esetben összefüggés...nélkül. Tehát itt van egy kísérlet erre.  1) A Bros nem feltétlenül egy hagyományos olasz étterem. Francia stílusú mártásokat készítenek és molekuláris gasztronómiai technikákat alkalmaznak. De az érzés tiszteletben tartja az összetevőket. És mindenképpen helyi termékeket állítanak elő. Nem tudom, hogy van-e mantrájuk, mint hogy ízletes, érdekes, főként helyi ételeket készítsenek. Nem biztos, hogy ez nem rossz dolog.  2) Bár az élelmiszer 1 - 2 Michelin csillagminőség, ez biztosan indítás. 6 - 7 nagyon fiatal energikus ember játszik, akik nagyon innovatív ételeket próbálnak kirakni. Alkalmanként az edény az edényeket várja. Esetenként hosszabb, mint egy optimális várakozás a pályára (bár voltunk 1 lisztérzékeny és 1 kóser étkező, ami megnehezítette az életet a konyhában). És a szolgáltatás nem olyan polírozott, mint egy megalapozott étterem. Ezek a srácok igyekeznek egy 2 Michelin-csillagos éttermet, minimális munkatársakkal és egy kis labirintus konyhával. A bor lista meglehetősen tartalék. Tehát ha ilyen dologról sóhajt, akkor nem ez a hely.  3) Az étterem nagyon alkalmi és irreverens. Egy csésze "F *** ing" a címben. Egy másik tál gyümölcstermék van, amely a tálban F *** -ot ír le. Ez mind jó szórakozás, de felkészüljenek erre a dologra.  4) Néhány edény őrülten asztali előkészítéssel rendelkezik. Ez nagyon szórakoztató volt, de hozzáadta az étkezés hosszát (4,5 óra) a 15 fogásos kóstoló menüben. Biztos vagyok benne, hogy ha teljesek lennének, felrobbantottak volna. Lehet, hogy több munkatársa van a dolgok átadásához, ha jobban dolgoznak.  5) A szakácsokkal nagyfokú interakció van. A mi esetünkben nagy része a nagyon karizmatikus sous séf Isa volt, ami szórakoztató volt. De a negyedik fal egyértelműen összetört a Brosnél.  6) Nem próbálnak egy standard 2 Michelin-csillagos éttermet szolgálni a legfelsőbb olasz összetevők (fóliák, szarvasgomba, homár, Porcini, Gambero Rosso, Squab stb.) Kánonjához. Megpróbálnak okos és érdekes új ételeket találni. A 15 fogásos kóstoló menü volt, amely 120 euróért nevetséges ellopás volt, mivel az edényekben fellépő erőfeszítés nagy volt. Az első étel az emulgeált olívaolaj és a sertés fej formájú lardo volt. Ha ez nem volt elég vicces, amikor a lardot vágta, az egész helyen "mártogtatta" a málna mártást. A szórakozás a legjobbak között volt. Néhány okos, technikailag vezérelt elem tartalmazta a fordított martini (vermut gél töltelék), a mandarinbőr mandarin gél, valamint a szárított sárgabarackon gél vagy valamilyen apróka. Szeretem a szamár májat a babérlevél burgonya fészekben, és a menta mentes kiwi-t. Az első hivatalos tanfolyam volt a sárgarépa juice a gin, amit szerettem. Jött a julienned sárgarépa clementine juice szolgált a citrom majonéz. A kurzus sárgarépa-sorbet végzett. A következő tanfolyam volt a tapioca hideg pörkölt hagyma. Ez tényleg fantasztikus volt. Ezt követte a pácolt retek és a nyers retek kaviárral. Egy nagy étel. A textúrák és az ízek valóban érdekes kontrasztja A következő étel a fermentált ricotta (helyi specialitás, amely olyan, mint a Roquefort fehér része), tengeri erszényes mártással (sült pörkölt zöldségszósszal a nem kagylós evők számára). Nagyon jó és nagyon különböző. Ezt követően almás mártással és bergamottal pároltuk. Ez nagyon jó volt. Nagyon kellemes kontraszt a keserű, gazdag és savas. A következő terep volt a helyi sárga borsó Dashiban hering. Sós volt. Ez volt. Talán egy kicsit. A tészták az étkezés mélypontját gondoltam. Teljesen tökéletesek voltak, okosak és vizuálisan lenyűgözőek voltak, de nem voltak ízeik. Az elsőt 3 különböző színű káposztával és egy sajtmártással látták el. A második olíva spagetti volt arugula húslevesével. Ez gyönyörűen sós, érdekes és gazdag, de finom. A következő kurzus volt a szárított kapribogyóval. Ez jó volt, de nem jó. A nem tenger gyümölcsei számára a ritka fürjpürét és a fürj lábat a petrezselyemben nagyon értékelték. A következő kurzus tökéletesen főzött, édesvérű, édesgyökérporral pácolt, sült póréhagymával. A gyümölcsöket egy kicsi kacsamelltel végezték, egyik oldalon. Helyi almával készültek, amelyet sózott sóból készítettek és "quenelle" asztali oldalakká tettek (5 egyéb összetevővel - curryporral, ecetporral, borssal, édes szőlővel, citromlével). Elég volt egy show. A kacsa az egyik legjobb, amit valaha is tettem. Az elődesszert gyümölcsös püré volt, melyet gyömbérrel és fahéjlemezzel szolgáltattak. A tálban levő levelek szolgáltak nekem. A feleségem LOVE-t kapott, és a gyerekek BROS-ot kaptak. Nem teheti meg őket szerkesztői ítéletekért. Az első desszert tanfolyam ragyogó volt. A sous főszakács félhomályos, karamell golyót tett fel citromfűzel és folyékony nitrogénnel hűtött. Ő csinálta. Volt még karamell jégkrém is, amelyet hűtöttek a rendelésre. Az egyik oldalon egy nyers (és unripe) körte volt. Fantasztikus kombináció. Ez az a fajta termelés, amit nem tudnak megtenni, ha egyre népszerűbbekké válnak, így érdemes meglátogatni egy utazást. A második desszert is hihetetlen volt. Hűvös tojás. "Alapvetően egy fém tojáshéj a zúzott jég fölött. A legjobb vaníliás puding tele volt a citrusfélék kikeményedett sárgáját és sós graham cracker crust tetején. A kis négyesek hihetetlenek voltak. Gyümölcsök, nugát, flan, lime lime lime, fagyasztott fehér és fűszeres sötét csokoládé, szenvedély gyümölcsök mályvacukorkák és pamut cukorkák, amelyek mindegyike vintage cukorkákkal díszített cukorkákban, szeszélyes formákban és előadásokban szerepelnek. (földimogyoró cukorka földimogyoró formájában, valódi mogyoró dobozában) A legtöbb éttermi étterem lényegesen kevésbé ambiciózus menüvel kezdődik és összetettebb lesz. A Brosnél először a fejükre ugrottak. Csodálatos munkát végeztek, de nekik vissza kell tölteniük néhány dolgot, hogy elkapják az ételt. Ez egy fiatal, nagyon tehetséges, nagyon keményen dolgozó szakácscsoport. Nem tudom, mi lesz Bros. De biztos vagyok benne, hogy még érdekesebb lesz, mint ma. Határozottan azt tanácsolom komoly éttermeknek, hogy kipróbálják ezt a helyet, és szüntessék meg őket a nem élelmiszerekkel kapcsolatos kérdésekben.Több

A látogatás dátuma: 2018. január
Értékelés időpontja: 2017. október 28. mobiltelefonon

Egyetértek a felülvizsgálattal. Ez a hely annyira pretenciális! Ez az idő és a pénz pazarlása. A középszerű élelmiszerekkel akarsz lenni. Ha még mindig próbálja meg ezt, ne menjen a kóstoló menübe. És ha turista vagy, vigyázz! Rémes ételeket és szolgáltatásokat kapsz.

A látogatás dátuma: 2017. október
Értékelés időpontja: 2017. szeptember 29.

A fiatal Pelligrino testvérek óriási mennyiségű nemzetközi konyha-élményt hoztak a kis konyhájukba a híres Lecce-amfiteátrum mellett. De néhány konyhai készségük és kulináris trükkjeik elveszik ebben a túlságosan merev és szórakoztató helyiségben, amely gyakorlatilag minden szempontból nem olasz és nem helyi jellegű. Igen, a bemutatók kiemelkedőek,...a dishware nagyon művészi és az előkészületek titokzatosak és érdekesek, de az ízprofil hiányzik sok ételből. Sem a galambmájban levő burgonya, sem a miniatűr garnélarákkal díszített nori kavicsos rózsaszín rózsaszín, sem a vermouth zselé töltött olívabogyó nem érezte magát távolról az étcsészébe. A rágós pisztácia krém spagettit nem csak vásárolták, hanem még legalább két percig maradtak a forró vízben. A ropogós édes kenyér csak finom volt, de lehetett volna egy extra adag bors vagy valami a fényességért. Ha nem lenne hat vagy hét szárított kapribogyó, akkor a grillezett polipok csúszása olyan szelíd lenne, mint egy postafiókot. De akkor jöttek a desszertek. Ízletes gyümölcskocsonyák, amelyek az étterem nevét egy kínai fahéjas és gyömbéres leveszel díszítették, egy csodálatos szelet karamellos torta csokoládéval és egy teáskanna jégkrémmel és a csúcsmal - amit a "f - tojás ", amely egy tojássügér, egy tészta karamell tetején egy fagyasztott acéltartályban, egy tojás méretének és alakjának.Több

A látogatás dátuma: 2017. szeptember
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 21 közeli hotel megtekintése
Santa Chiara Suite Hotel
367 értékelés
0,11 km távolságra
Risorgimento Resort
954 értékelés
0,14 km távolságra
Dimora San Biagio Suites & Apartment
58 értékelés
0,2 km távolságra
Patria Palace Hotel
831 értékelés
0,31 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 707 közeli étterem megtekintése
Tabisca Il Vico dei Tagliati
516 értékelés
0,06 km távolságra
Dall'Antiquario
661 értékelés
0,04 km távolságra
La Cucina Di Mamma Elvira
459 értékelés
0,07 km távolságra
Piadina Salentina
376 értékelés
0,08 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 260 közeli látnivaló megtekintése
Museo Faggiano
620 értékelés
0,18 km távolságra
Chiesa di San Matteo
259 értékelés
0,2 km távolságra
Chiesa di Santa Chiara
165 értékelés
0,11 km távolságra
Anfiteatro Romano
931 értékelés
0,09 km távolságra
Kapjon gyors válaszokat a(z) Bros személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek
Ez az Ön profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson.
Regisztrálás az ingyenes profil tulajdonosaként