A La Perle Noir régóta listán van, a nemrégiben sikerült végre meglátogatni.
Nagyon jó volt a déli menü, öt fogást ettünk összesen, adnak hozzá még egy pohár bort vagy egy limonádét is.
Szépen kidolgozott tányérjaik vannak, jók az ízek és az állagok. Aznap a turbolya...volt a slágerfűszer, azt mindenre rátették, leszámítva a desszertet és a tempurát. Nincs ezzel bajom, szeretem a turbolyát, de azért lehetett volna variálni kicsit.
Ettünk még ízletes bárányragulevest, tőkehalfasírtot (ettől nem voltunk oda), remek sertésszűzet meg egy brownie-t. Ami életem egyik legjobb brownie-ja volt, szívesen elmondtam volna a pincérnek, hogy hasonlóan jót e műfajban csak a michelin csillagos Costesben ettem (értelmetlen kimoderálni, ez egy étteremértékelő honlap, bár tudom, hiéba mondom), de nem kérdezte. Egyébként is a kiszolgálás azon túl, hogy formálisan udvarias és szolgálatkész, személytelen, s nem különösebben figyelmes.
5 fogás jatt nélkül (ez nincs benne a számlában!) a benne foglalt itallal 6800 forintba került, ami szerintem kifejezetten jó ár/érték arány. Bármikor visszatérnék ebédmenüre, annál is inkább, hogy gyakran változik.Több