Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a TripAdvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Diego
Közzététel
Bejövő üzenetek
Keresés

Addison Restaurant

Regisztrálva
Foglaljon asztalt
2
10. 16., Sze
20:00

Osztályozások és értékelések

Kiválósági Tanúsítvány2015 - 2019 – győztes
OSZTÁLYOZÁSOK
Ételek
Kiszolgálás
Érték
Hangulat

Részletek

ÁRTARTOMÁNY
98 USD - 150 USD
KONYHATÍPUSOK
Francia
Étkezések
Vacsora

Elhelyezkedés és elérhetőségek

Menü

Sample menus are subject to change.
PREMIER CHOIX​
Kumamoto Oysters
Champagne and  sweet and sour pear
Mussels « à La Nage »
Green curry, coriander and coconut
Bigeye Tuna
Charred green asparagus and smoked egg emulsion
Foie Gras Terrine
Cherries and chocolate brioche
DEUXIÈME CHOIX​
Porc Pressé
Morels, charred onions and parmesan (supplement $25)
Cèpe Mushroom Lasagna
Aged gouda and stinging nettles
Bouillabaisse
Baby​ fennel, black olives and piment d’espelette
Coddled Farm Egg
« Petits pois à la française »
TROISIÈME CHOIX​
Kobe Beef Short Rib
Mushroom gratin and potato croustillante  (supplement $25)
Salmon « Au Beurre Salé »
Beets, fennel and sauce « troisgros »
Coffee-Roasted Canard
Koshihikari rice and candied peanuts
Ris De Veau Panés
Escargot à la dijonnaise, celery and capers
QUATRIÈME CHOIX​
Vacherin
Blueberries, whipped yogurt and verbena
Mille-Feuille
Espresso, dark chocolate and hazelnut
Peach Parfait
Milk and honey
Yuzu Posset
Crème fraîche, dates and orange marmalade
Értékelések (272)
Értékelések szűrése
15 találat
Utazók osztályozásai
12
2
0
0
1
Utazói típusok
Időszak
Nyelvmagyar
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
12
2
0
0
1
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrésmagyar
Lista frissítése...
110 a(z) 15 értékelésből
A következő értékelések angol nyelvű értékelések gépi fordításai. Megjelenítsük a gépi fordításokat?
Értékelés időpontja: 2019. augusztus 1.

Csodálatos vacsora volt egy őrült árcédulával, de minden falatot megér! 5 csillagos Michelin, csak egy San Diegóban! ! Minden tanfolyam valóban élmény volt. Különleges alkalom volt, és nincs semmi, amit megváltoztatnánk! A szolgáltatás csillag volt! James tökéletesen párosította a borunkat!

A látogatás dátuma: 2019. augusztus
Rachel W, a Addison Restaurant alkalmazásában álló Public Relations Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2019. augusztus 6.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2019. július 31. mobiltelefonon

Feleségemmel és én nagyon szerencsések vagyunk, hogy vacsorázunk a világ számos nagyszerű gasztronómiai házában. Tegnap este az Adisonot bekerítettük a top 10-be. Az Addison nem mindenki számára szól; ez egy magas jegy, 3 órás látogatás látása és érzékei előtt. Ha Ön komoly étel, valóban élvezni...fogja a komoly ételek és szolgáltatások kiváló pillantását. Az első benyomások egy gyönyörű étteremről és szalonról vannak felvázolva, magas mennyezettel és rengeteg márványval. Az étkezőben egy nagy kandalló uralja. Az 5 fogásos vacsorát választottuk; nem az ár miatt, hanem az a tény, hogy idősebbek letünk, csak annyit nem tudunk enni. Ha 20 évvel fiatalabb lennék, határozottan hagytam, hogy a séf megcsinálja a dolgát. Étkezési tapasztalatunk pohár Krug pezsgővel kezdődött. Az első tanfolyamunk uborka gránit volt, joghurttal és Yuzu esszenciával. Ezután jött a „Petite Saveurs”, amely Oscetra Caviarból és Egg Mousseline Tartból, sajttal töltött Gougere-ből és füstölt Wild King Salmon mousse-ból készült, „cigaretta” tészta „lazackaviárral” készült süteményével. Következő tanfolyamunk az alaszkai királyrák és a Peeky Toe rák volt, kókuszdióval, thai bazsalikommal és szenvedélyes gyümölcsökkel. A szeszélyes folyam a „Chips and Dip” című játék volt; ismét kitűnő. A vad tengeri fúvóka tanfolyam Tapenade, articsóka és Bottarga mellett finom volt. A fekete szarvasgombával, az Iberico sonkával és a füstölt burgonyával készült édeskék frissen reszelt parmezánnal készültek. Ez volt az est kedvence. Egy vekni frissen sült Parkerhouse tekercset három különféle és finom vajjal tálaltak, beleértve a kapor gyógynövény vajat, a mézvajat és a Fluer de Sel-fel meghintött vajat. A grillezett kacsamell volt a következő tanfolyam. A pácolt cseresznye, kacsa-máj mousse, savanyított mustár és kacsamell vörös káposztával díszítették. Kiemelkedő! . A rizs tisztításához Riesling Sorbet-t és dinnye gyöngyöt és 24 karátos aranylevelet szolgáltak fel. A desszert csokoládékészítés volt, kasszival, kakaóval és sós karamellel. Mignardise: Chocolate Ganache Tart, Frangipan Petit Four és Fruit Gel állt. Élveztük a fél üveg Kosta Browne 2014 Pinot Noir-t, kávét és teát. Választhattak az 5. fokozatú Wagyu-t és egy sajtkurzust, amelyen nem vettünk részt Végül szolgáltató csapatunk bemutatott nekünk egy gyönyörű csokoládé dobozt, valamint az esti menü nyomtatott példányát. Autónk ezen a bemutató után várt ránk. A szolgáltatás gyönyörű koreográfia, a séf merész konyhájának nyilatkozata mellett emlékezetes eseményt készít. Nagyon ajánljuk Addison-t, és várjuk visszatérő látogatását.Több

A látogatás dátuma: 2019. július
Rachel W, a Addison Restaurant alkalmazásában álló Public Relations Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2019. augusztus 6.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2019. július 17.

A San Diego területén számos kiemelkedő, ritzy étterem található. Ez a legjobb, legkiválóbb étkezési élmény a megyében. Ez meglehetősen ki van téve az útból, de megéri. A személyzet jól képzett, és szórakoztató, csak nézni őket más táblákra. Olyan, mint egy koreográfiai tánc. A koktélok csodálatosak,...és borlapjuk kiterjedt. Az étel kiváló. Csak két dolog van a menüben (nem egészen). 5 fogásos étkezést vagy 10 fogásos étkezést kínálnak. Az asztalnál mindenkinek ugyanannyi tanfolyamot kell rendelnie. Annak ellenére, hogy az adagok kicsi, akkor feltölti Önt. Sokat tudok enni, de teljesen elégedett voltam az 5-ös kurzusom után (összességében több mint 5-et adok, desszertek számítanak? Legalább 3, plusz néhány raklaptisztító). Arra gondoltuk, hogy a következő pálya lesz az utolsó, de jöttek. Ez egy kicsit drága, de megkapod, amit fizetsz. Menüjük megváltozik, ami egy adott szezonban elérhető, de csak a legmagasabb összetevőkkel. Étkezési tapasztalatunk során (nem megyek a több raklap tisztítóba vagy több desszertbe), kaviár tortákat szolgáltunk a szalonnás folyadékkal, a ropogós héjba csomagolt lazac mellett. Ezután egy homár és rák vanília húslevesben, rákos és garnéla krakkolóval együtt. Ezután egy tökéletesen főtt tengeri keszeg volt. Enyhén meleg volt, ami kellemes meglepetés volt. Ezután gazdag édes kenyér volt burgonyával és borotvált fekete szarvasgomba. Igazán jól ment a földi vörösborommal. Ezt követte egy roston sült kacsa, amely egy láng felett volt. Tényleg megkóstolhatod a füstöt. Egyedül állt, de 6 darabot is mellékelt (pástétom, áztatott cseresznye, mustár, grillezett hagyma, redukció és bogyó paszta). Nem vagyok desszert, de az ezt követő desszertek csodálatosak voltak. Nem kerülök be őket, de marhahús, körte, desszertborbetét, 6 csokoládé, csokoládé, kókusz macaroon, cukrozott zselé, csokoládé torta volt. Kiegészítő sajtkosárral is rendelkeznek, de túl tele voltam ahhoz, hogy magam kényeztesse magát. Igazi 5 csillagos esemény.Több

A látogatás dátuma: 2019. július
Rachel W, a Addison Restaurant alkalmazásában álló Public Relations Manager válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2019. augusztus 6.
Google-fordítás

Több

Értékelés időpontja: 2019. június 15. mobiltelefonon

Jó tapasztalatot szeretünk, és amikor megtudtuk, hogy Addison már a hónapban kapott egy Michelin-csillagot, úgy döntöttünk, ideje elmenni. Először is hadd mondjam el neked, hogy a hely, a szolgáltatás és az élelmiszer mind fantasztikus, azonnal megmondhatja, hogy miért tartották ezt a helyet a város más...tagjainak; egyszerűen nincs más hely, amely összehasonlítaná a San Diego-i szolgáltatási szintet és a részletekre való figyelmet. Most hogyan hasonlítható össze a világ más legjobb éttermeivel, amelyeket meglátogattunk? Hát meglepően jól! Az egyik ilyen dolog, amit szeretünk az ilyen tapasztalatokkal kapcsolatban, az, hogy minden tökéletesen szinkronizálódik. Attól a pillanattól kezdve, hogy a pártunk minden egyes lemezre ült. Még a mellékhelyiségbe való utazás is olyan élmény, mint az egyik pincérnő. Ismét a részletekre való figyelem a különbség. Az étlapon a menü két fix 5 vagy 10 kurzusból állt. Természetesen a 10 kurzus menüt választottuk. Sajnos számomra vezetett, és nem csináltam a teljes borpárosítást, amit hallottam fantasztikusan. Amuse Bouche-val kezdtünk, amely uborka ízű jéggel rendelkezik, megnyitja az ízeket, és nagyon jó volt. Ezt követte a „Petite Saveurs”, ami az éjszaka egyik csúcspontja volt, egy kis croissant-t töltött vajjal, amely csak ízlésesen felrobbant a szájában, teljesen finom. A Fruiste de La Terre az olívaolaj is egyik kedvencünk. Ezután követtük az alaszkai királyrákot, amelyet egy másik kiemelés követett: a Sturgeon Confitje, melynek Kaluga Queen Caviar volt vermut mártással. Mesés. A Loup de Mer (Articsóka, Bottarga, Tapenádé) és Füstölt édes kenyér (melynek fekete szarvasgomba volt, a kis illatát kiemelkedően nagyszerűen tették), talán a legkevésbé kedveltek, de nagyon jóak voltak. Lehetőségünk volt egy A 5 Wagyu-t hozzáadni, amit tettünk, és nem csalódott. Karamellizált padlizsán volt japán mártással, ami kellemes volt a száj és az orr számára. Végül véget értünk, ami valószínűleg a legkevésbé kedvelt, a Fromage Saisonnier. Végül a két desszert, a Vacherin Printemps (Meyer citrom és a Huckleberries) és a Creme de Cafe volt a legkedveltebb. Összességében jó ár-érték volt, valamit a 400–500-as soronkénti személyre számíthat, ha a párosítást is magában foglalja, és 600-at, ha a Wagyut. Mindenképpen vissza fogok térni, ez az egyik olyan hely, amely eleganciát mutat, és a teljes húst követeli meg, amikor bejut a dolgok húsába.Több

A látogatás dátuma: 2019. június
Értékelés időpontja: 2019. május 7.

Néhány tipp - Felejtsd el az árat. Nem fogsz enni ezen a szinten többször is az életedben, így pihenj és élvezd a tapasztalatokat. Mennyibe fog kerülni? A J. P Morgan parafrázisának „ha meg kell kérnie, nem engedheti meg magának”. Ne hozza a gyermekeket, az étkezés...körülbelül három órát vett igénybe, és az amerikai 30 évesnél fiatalabb gyerek nem maradhat ilyen hosszú ideig. Próbáld ki a kóstoló menüt, és ha megvan a pénzed, párosítsd a borokkal, mert az étkezést emlékezetesebbé teszi. Rendeljen egy kijelölt vezetőt vagy vegyen részt Uber vagy Lyft. Sokkal olcsóbb, mint a DUI (conduite en tat d’ivresse) étkezése vagy a bírság. San Diego-ban élek, és a városom legkedveltebb étterme még mindig a piac tetején van, de aztán szeretem a tengeri ételeket, az étterem árát és hangulatát. Elmentünk a Addisonba, hogy megünnepeljük a lányom 30 éves születésnapját. Mindazonáltal a Addison a piac tetejétől eltérő szinten van, mind költség, mind előfeszítés tekintetében. Meg kell mérnöm azt a sok más, nagyon drága és kiváló étteremmel szemben, mint például Arpege, Lucas Carton, Tour d'Argent Párizsban és Trois Grois, Lameloise, George Blanc máshol Franciaországban, valamint magasan értékelt New Yorkban, San Franciscóban stb. Az Addisonnak van a második legjobb szobája, ahol evettem. Az első és a leginkább lenyűgöző volt a Tour d’Argent Párizsban. A beállítás felejthetetlen, de sajnos nem egyezik meg az ételekkel. A Tour d’Argent étele nem rossz, csak nem fantasztikus. A Addison szolgáltatása kitűnő, bár elgondolkodtató. Esténként ügyes és érdekes háromszemélyes előadással kezeltünk. Valójában sikerült megtalálniuk a franciát felszólító pincért, és gyakorolni tudtam a korlátozott készségeiket. Bár a szolgáltatás elgondolkodó, nem volt semmiféle érzelem. Jó volt. A hang mind az étterem, mind az alkalom számára megfelelő volt. Mindannyian megrendeltük a 10 vagy 12 tányérkóstoló menüt (elfelejtettük a számot), és az étterem elhagyta a módját, hogy készítsen kiváló vegetáriánus lemezeket a lányomnak a menü helyett. A 10 különböző lemez mindegyike szép volt. Általánosságban elmondható, hogy az étel nagyon jó volt, de kivéve egy vagy két ételt, ami valamivel kevésbé emlékezetes. Megint megyek? Valószínűleg. Mindannyian jó időnk volt egy különleges helyen és időben.Több

A látogatás dátuma: 2019. április
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 29.

Az étterem emlékeztetett régóta az európai eleganciára. Fehér vászon abroszok (gőzölős vasalással nyomva, mielőtt a helybeállításokat lefelé helyezzük), minden egyes asztalnál álló kiszolgáló, és felemelkednek. Más szóval nagyon figyelmes kiszolgálás. Az étel nagyon jó volt. A tíz tanfolyam kóstoló menü volt, és mindegyik egyedi és...élvezetes volt. Rendelkezést is rendelhet a prix fixe menüből. Ez olyan hely, ahol különleges alkalmakra emlékeznek.Több

A látogatás dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 20. mobiltelefonon

Ez volt a legdrágább szakácskóstolónk eddig. Nagyszerű étel volt a csodálatos környezetben és a csodálatos étteremben. A kis extrák minden étele, a kenyér, a konzum, a kaviár, a fehér spárga és a desszert kellemes és ízes volt. Ez a kóstolás drága volt, tekintet nélkül arra,...hogy nem rendelkeznek Michelin-csillaggal, és kíváncsi vagyok, miért ne okozzák őket. A borpárosítás is nagyon élvezetes módja annak, hogy az étkezés bőséges legyen.Több

A látogatás dátuma: 2018. március
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 20.

Love Addison! Soha, nem egyszer, távolról csalódtak minden szinten vagy bármilyen okból. Ahhoz, hogy üdvözöljük, búcsúzzuk búcsút, mindent pontosan és teljesen fantasztikus. Az étel csodálatos, és a bor, amely párjaival csodálatos.

A látogatás dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 17.

Életemben finom ételeket tapasztalt, de ez meghaladja az elvárásokat. Készülj fel, hogy elrontsa az élelmiszer és a csúcskategóriás szolgáltatás. A személyzet magasan szervezett, barátságos volt, jó humorérzékkel. Az étel kiváló volt, és szinkronizált időzítéssel szolgált a négy csoportom számára! Továbbra is, mindig összehasonlítom ezt a...finom étkezést minden jövőbeni finom ételemre!Több

A látogatás dátuma: 2018. augusztus
Értékelés időpontja: 2018. augusztus 17.

A meleg nyári estére, hogy születésnapot ünnepeljünk, gyorsan elültünk a kényelmes bárban, és koktélokat szolgáltak fel. A vacsora felé haladva nagyon nagy és kényelmes asztalnál ültünk. Kiemeltük a Champagne Cartot és élveztük a Grand Cru rózsát. Minden, ami a kóstoló étkezés volt kiváló. A legfontosabbak...közé tartozott az osztriga kaviárral; a kedvéért meggyógyították a kampachit; a kacsa és a poularde, és valóban minden étel műalkotás volt. Számomra csak a gyümölcsleves hiányzott és vékony, de a társa nagyon élvezte a levest. A szolgáltatás világszínvonalú volt. A bor lista hatalmas a borokkal minden ízlés és költségvetés számára. Élveztünk egy kiváló Gruner Veltlinert és egy idősebb fehér burgundát. A borszemélyzet is nagyon jól tájékozott. Készülj fel, hogy elkényeztesse, amikor eljut hozzám. Igen, az étkezés nagyon drága, de megérte a klassz étkezést. Kétségtelen, hogy ez a San Diego környék legjobb étterme. Nagyon ajánlom és vissza fog térni.Több

A látogatás dátuma: 2018. augusztus
További értékelések megtekintése
A közelben
Közeli hotelekMind a(z) 293 közeli hotel megtekintése
Fairmont Grand Del Mar
2 095 értékelés
0,36 km távolságra
DoubleTree by Hilton San Diego - Del Mar
222 értékelés
3,55 km távolságra
Hampton Inn San Diego/Del Mar
924 értékelés
3,74 km távolságra
Residence Inn by Marriott San Diego Del Mar
248 értékelés
3,74 km távolságra
Közeli éttermekMind a(z) 5 829 közeli étterem megtekintése
Amaya
302 értékelés
0,41 km távolságra
Club M
41 értékelés
0,38 km távolságra
The Clubhouse Grill
5 értékelés
0,38 km távolságra
Közeli látnivalókMind a(z) 1 504 közeli látnivaló megtekintése
Tennis at Rancho Valencia
14 értékelés
5,46 km távolságra
Torrey Pines State Natural Reserve
3 655 értékelés
5,76 km távolságra
SkySurfer Balloon Co.
20 értékelés
4,52 km távolságra
Green Flash Brewing Company
154 értékelés
4,29 km távolságra
Kérdések és válaszok
Kapjon gyors válaszokat a(z) Addison Restaurant személyzetétől és korábbi vendégeitől.
Megjegyzés: kérdését közzétesszük a Kérdések és válaszok oldalon.
Küldés
A bejegyzésekre vonatkozó irányelvek
Ez az Ön profilja?
Ön a tulajdonosa vagy vezetője ennek a vendéglátóhelynek? Regisztráljon a profil tulajdonosaként ingyenesen, hogy frissíthesse azt, válaszolhasson az értékelésekre, és további előnyökhöz jusson.
Regisztrálás az ingyenes profil tulajdonosaként