A magyar éttermek többségénél gyakran társul a remek konyha mellé fejlődőképes kiszolgálás. A Borsso esetében úgy érzem, ez fordítva van, annak ellenére, hogy különösebben nem találtam kivetnivalót semmiben.
Az ételek finomak voltak ugyan, de mégsem okozott maradandó gasztroélményt. Halat választottunk mind elő, mind főételnek. Ettem már ennél sokkal finomabbat. A desszert azonban fenomenális volt - Charlotte néven kínálják.
Ami azonban messze alulmúlta az elvárásaimat, az a borválaszték volt. A halhoz fehérbort szerettünk volna választani, amelyeket a felszolgáló remek stílussal kóstoltatott. Végignézve a borlapot azonban azt láttam, hogy az étterem igyekszik hagyományom magyar szőlőből összeállítani a kínálatát. Ezek között biztosan sokaknak bejön pl. a Furmintból készült borok, én nem tartozok ezek közé. Végül Pinot Gris-t választottunk, de csak azért mert nem találtunk jobbat. Félreértés ne essék, kiváló pincészetek termékei ezek, de úgy érzem szükséges volna nemzetközileg elfogadottabb szőlőtípusokat is felvenni a repertoárba, hogy valóban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.