Nagyon szép, családias szálloda, kényelmes bútorokkal. A reggeli fantasztikus, a kínálat bőséges a személyzet segítőkész. Nyáron kültéri medence is várja a látogatókat, sőt, kerékpár kölcsönzés is lehetséges.
- Ingyenes WiFi
- Ingyenes parkolás
A város központjától, így annak zajától is távolabb eső, csendes helyen található a szálloda, mely több épületből áll. A bejáraton belépve mosolygós recepció fogadott minket, a becsekkolás gyorsan ment és igen segítőkészek voltak. Ami különösen tetszett, hogy adtak egy kis térképet a városi nevezetességekről, nem csak a várat lehet ám Egerben megnézni. A szoba tiszta volt, az ágy kényelmes, a fürdőszoba nem nagy, de lehet zuhanyzós vagy fürdőkádas közül választani, kinek mi jön be.
A wellness rész egy külön épületben van, aki a főépületben kap szobát, annak át kell sétálni a "fürdőházba", ami egyáltalán nem vészes. Szauna, jakuzzi és egy kis medence van bent, kint egy úszómedence, a gyerekeknek pancsoló, a család minden tagja tud választani.
Reggeliválaszték bőséges, kifejezetten ízlett a KV, a vacsora is megfelelő, nem volt semmi baj az ételekkel.
A személyzet kedves, segítőkészek, köszönnek és mosolyognak.
Parkolás : udvari, sorompóval zárt parkolóban, esetleg a szálloda előtt is van pár hely.
Összességében tetszett, erre számítottam, ár/érték arányban megfelelő, biztosan visszamegyünk még.
A férjemmel voltunk a Villa Völgyben.
Sajnos míg ott voltunk majdnem végig esett az eső.Viszont kaptunk egy szép szobát ami közel volt a wellness részleghez.A reggeli és a vacsora is bőséges volt.A szálloda szomszédságában van egy kis kápolna amit csak kívülről tudtunk csak megnézni.
A Szépasszony Völgyben,nagyon szép környezetben,több külön épületből álló igényes szálloda. Igényesen berendezett tiszta szobák és fürdőszobák,külön plussz pont,hogy a fürdőszobánkon volt ablak. Az étterem és a wellness részleg is igényes,tiszta,jó konyhával. A vacsorához szóló élő,diszkrét folklór zene kellemes meglepetés volt Húsvét vasárnapján. Negatívum, hogy a wellness részbe nem lehet fedett folyosókon eljutni,így rossz időben ez igencsak kellemetlen,színvonaltalan szolgáltatás. Nem különben az,hogy ez a részleg normál napokon este 8-kor,vasárnap pedig már 6-kor zár. Így olyan,mintha ez nem is a kikapcsolódást szolgálna. Wi-fi inkább ne is legyen az ajánlati listán,gyenge,használhatatlan. Napi 1500Ft a parkolásért is túllép egy bizonyos ingerküszöböt. Összességében azonban egy nagyon kellemes hely,ár-érték aránya nagyon jó,kitünő választás a völgyben lévő igényes pincék gyalogtávolsága miatt is. Céges rendezvény is kiválóan alkalmas.
Lakosztalyban laktunk,ami tagas es tiszta volt,viszont tetoteri,igy kicsit sotet. A szalloda szep, a kornyezete gyonyoru,viszont hideg ido eseten kicsit kellemetlen,hogy az etkezes,a wellness es a recepcio kulonallo epuletekben van.
A reggeli finom es valasztekos,a wellness nem nagy,s hetvegen elegge zsufolt. A bar nem igazan mukodott. Viszont a szemelyzet segitokesz volt,bar a szobaszervizert 5.000 Ft kicsit tulzasnak tunik.
Sajnos nem váltotta be a képek alapján a hozzá fűzött reményeinket.
A wellness kicsi, 2 medence üzemelt, de az egyik olyan hideg, hogy a kiírt 27 fokot messziről sem közelíti meg. A szaunák jók voltak.
A reggeli gyenge minőségű alapanyagokból, bár bőséges választékból állt.
A wi-fi a szobában szinte használhatatlan.
A személyzet kedves, udvarias.
Az oldal kényelmesebb használata érdekében a TripAdvisor cookie-kat alkalmaz. Itt talál részletesebb információkat, vagy változtassa meg beállításait. A folytatással beleegyezik cookie-jaink használatába.