Egyszerű és nagyon finom vacsora a grillteraszon, nagyon jellemes környezetben: zöldfűszeres csirkelmell, zöldsalátával. Az étel gyorsan készült el, a kiszolgálás kedves és szintén gyors. Csak ajánlani tudom.
- Ingyenes WiFi
- Ingyenes parkolás
Rokonszenves fogadás után egy csodaszép szobát kaptunk. Mivel épp egy esküvőt is tartottak a hotelben aznap, azt gondoltuk, hogy nem tudunk majd aludni, de szerencsére nem így történt. Jó a hangszigetelés ezek szerint. Barátságos személyzet. Finom, nagy választékú reggeli. Hangulatos, szép az egész szálloda. A központi fekvés pedig több sétára is módot adott. Ajánlom!
Igazán jól éreztük magunkat ottlétünk alatt. Tágas és igényes szobákkal, finom ételekkel, kedves személyzettel vártak bennünket :) Az elhelyezkedése a szállodának különösen jó. Mindenkinek ajánlani tudom csak.
Bálban voltunk a szállodában. Az ételek hidegek, ízetlenek és minden fantáziát nélkülöznek. Az italok választéka eléggé gyér. Egy ilyen belvárosi szálloda ennél jóval többet is nyújthatna a bálozóknak.
Udvarias, segítőkész személyzet, tágas szoba, kényelmes ágy, s mindez a város központjában!
A parkolás a szálló mélygarázsában lehetséges.
A wifi átlagos sebességgel, ingyenesen biztosított.
A reggeli kínálata lehetne választékosabb, de egy-két napos tartózkodásnál megfelelő.
A szálloda legnagyobb előnye, hogy a belvárosban található. Üzleti utazáson vettem részt, a célnak megfelelt szálloda de többet vártam. A konyha teljessen átlagos, a szobák nem túl tágasak de tiszták.