Észrevettük, hogy nem támogatott böngészőt használ. Előfordulhat, hogy a Tripadvisor webhely nem jelenik meg megfelelően.A következő böngészőket támogatjuk:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mai nyitvatartás: Zárva
Mentés
Az értékelésben kiemelt pontok
Egy életre szóló élmény!

Rendkívül autentikus környezetben, szuper Pálinkamesterrel ismerhettük meg a pálinkafőzés múltját... olvasson tovább

Értékelés időpontja: 1 héttel ezelőtt
OneBoglarka
mobiltelefonon
Bevezetés a pálinka világába

Kedves, szívélyes fogadtatás, a pálinka mester előadása szuper. Nagyon jó ötlet pálinka címke és az... olvasson tovább

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt
munkhartgeza
Mind a(z) 194 értékelés megtekintése
  
Értékelések (194)
Értékelések szűrése
194 találat
Utazók osztályozásai
147
30
9
6
2
Utazói típusok
Időszak
NyelvAz összes nyelv
Egyéb nyelvek
Utazók osztályozásai
147
30
9
6
2
Mit mondanak az utazók?
Kiválasztott szűrési feltételek
Szűrés
Lista frissítése...
4348 a(z) 194 értékelésből
Értékelés időpontja: 2018. március 11. mobiltelefonon

Jó es erdekes ajánlani fogom minden ismerösnek köszönjük nagyon szépen a szivélyes kiszolgálást maradok tisztelettel kosztur maria

A program dátuma: 2018. március
Köszönet neki: MariaK10094
A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Diana S, a Zugfőzde Pálinkamúzeum alkalmazásában álló Tulajdonos válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. március 14.

Köszönjük az értékelését. Örömmel vesszük, ha jóhírünket viszik, visszavárjuk Önöket!

Nem megfelelő válasz jelentése
A válasz a vezetőség egy képviselőjének szubjektív értékelését tükrözi, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Értékelés időpontja: 2018. március 7.

Helyes a kiállítás, sok érdekességgel lehet megismerkedni. Egy kicsit ugyan kicsi a hely, személy szerint még maradtam volna olvasgatni, de a kezdődő pálinkatúra miatt inkább idő előtt elmentünk.

A program dátuma: 2018. február
Köszönet neki: farkasannamaria12
A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Diana S, a Zugfőzde Pálinkamúzeum alkalmazásában álló Tulajdonos válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. március 8.

Sok jó információ kis helyen is elfér....mondhatnánk, valóban a filmes, videós megjelenítési technikáknak köszönhetően nagyon sok érdekességet tudtunk felsorakoztatni a Pálinkamúzeumban, mely hetente 5 napig 10:00-18:00 óra között áll a látogatók rendelkezésére.
A pálinka túrák zárás után kezdődnek, hogy biztosítani tudjuk az érdeklődők és a túrázók zavartalanságát.

Nem megfelelő válasz jelentése
A válasz a vezetőség egy képviselőjének szubjektív értékelését tükrözi, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Értékelés időpontja: 2018. február 25. mobiltelefonon

A pálinkás drazsékból be is vásároltunk vettünk még pár apróságot szuvenirként aminek szintén nagy sikere volt. Visszatérünk Visegrád ❤️

A program dátuma: 2018. február
Köszönet neki: ZsanettL15
A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Diana S, a Zugfőzde Pálinkamúzeum alkalmazásában álló Tulajdonos válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. február 26.

Nagyon örülünk a visszatérő látogatóknak, éppen ezért évről-évre valamilyen újítást vezetünk be. Idén nagyon várjuk a nyarat, amikor beindul új látványfőzdénk a Pálinkaúzeum szomszédságában. Szeretettel várjuk!

Nem megfelelő válasz jelentése
A válasz a vezetőség egy képviselőjének szubjektív értékelését tükrözi, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Értékelés időpontja: 2018. február 13.

A múzeum a magyar emberekben rejlő kreativitás előtt tiszteleg, miképp tettek komoly, ámde veszélyes erőfeszítéseket annak érdekében, hogy ne a korai állapotában kelljen elfogyasztaniuk a gyümölcsöt. A cserszegi fűszeres pálinka 5 azaz ötcsillagos!

A program dátuma: 2018. február
Köszönet neki: Trek755309
A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Diana S, a Zugfőzde Pálinkamúzeum alkalmazásában álló Tulajdonos válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. február 15.

Igen, a gyümölcs elég változatos feldolgozási folyamaton megy keresztül, míg különféle közkedvelt étel-ital készül belőle. A Pálinkamúzeumban az alkohol készítési folyamat történetét követhetik nyomon egészen az etruszkoktól napjainkig. Díjnyertes pálinkakülönlegességeink nagy örömünkre népszerűek látogatóink körében. Köszönjük az értékelést!

Nem megfelelő válasz jelentése
A válasz a vezetőség egy képviselőjének szubjektív értékelését tükrözi, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Értékelés időpontja: 2018. február 8.

Kis helyen sok látnivaló,és jó itókák. A töltött drazsék finomak. Emléktárgyak nagy választéka.Kedves és vidám személyzet.

A program dátuma: 2018. február
Köszönet neki: Károly K
A leírtak a TripAdvisor egy tagjának szubjektív értékelését tükrözik, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
Diana S, a Zugfőzde Pálinkamúzeum alkalmazásában álló Tulajdonos válaszolt erre az értékelésre.Megválaszolva ekkor: 2018. február 12.

Köszönjük az értékelést! A hely adott volt, a tartalmat pedig úgy állítottuk össze, hogy szórakoztató, érdekes képet nyújtsunk a pálinka készítés történetéről. A pálinkát inni, édességekben enni, emlékként haza vinni és róla sok-sok mindent megtudni - ez a célunk!

Nem megfelelő válasz jelentése
A válasz a vezetőség egy képviselőjének szubjektív értékelését tükrözi, nem a TripAdvisor LLC. értékelését.
További értékelések megtekintése